0850 333 0388 Ücret öğren

1979 yılında Denizli’de doğan Dr. Tayfun Turna aslen Silifke, Mersinlidir. İlkokulu Barbaros ilkokulunda, ortaokul ve liseyi İçel Anadolu Lisesinde okumuştur. 1998 yılında İAL’ den mezun olmuş ve aynı sene Ankara Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesini kazanmıştır. 2003 yılında Diş Hekimi unvanı alarak mezun olmuş ve askerlik görevi için Bilecik Jandarma Tugayı Hastanesine Diş Tabip teğmen olarak atanmıştır. 2004 yılında görevini bitirerek Mersin’e dönmüş ve aynı yıl kendi muayenehanesini açarak meslek hayatına devam etmiştir. 10 sene muayenehane hekimliği yaptıktan sonra 2014 yılında Çukurova Üniversitesi (Balcalı) Diş Hekimliği Fakültesinde Ağız, Diş ve Çene Cerrahisi bölümünde Uzmanlık eğitimi için göreve başlamıştır. 4 sene sonunda 2018 yılında Ağız Diş ve Çene Cerrahisi Uzmanı olarak görevini sonlandırmıştır. Şu anda Mersin’de kendi kliniğinde meslek hayatını devam ettirmektedir. Uzmanlık alanları ileri implant cerrahisi, implant üstü protezler, gömülü diş cerrahisi, ağız ve çeneleri ilgilendiren kist ve tümörlerin cerrahisi, ortognatik cerrahi, çene eklemi problemlerinin tedavisi, cerrahi destekli olan- olmayan gülüş tasarımı, botox ve dermal dolgu uygulamaları ve diğer tüm diş hekimliği hizmetleridir. Dr. Tayfun Turna kendisi gibi Uzman Diş Hekimi Duygu Turna ile evlidir.

Yetişkin
Çocuk

Tayfun Turna

Limonluk Mah. İsmet İnönü Bulvarı No:302/11, Yenişehir, Mersin 33120

Ödeme yöntemleri

• Nakit
  • Kredi kartı

Sağlık sigortası anlaşma bilgisi bulunmamaktadır.

Görüşler

Hasta/danışanlar tarafından en çok bahsedilen

• Detaylı açıklamalar
  • Tedavinin/danışma sürecinin etkisi
  • Dakiklik
  • F

f.....

Bir çok doktordan sonra tavsiye üzerine gittim muaynede çenemde uzun zamandır kis olduğunu farketti ve görüştüğüm doktorların kis’in içine giren dişlerin çekilmesi gerektiğini söylediler Tayfun hocam dişleri çekmeden kanal tedavisi ile halletti ve lokal anestezi ile acısız bir amaliyat oldum her süreçte çok ilgilendiler ve gerek dişlerime dolgu yaptı her açıdan mükemmel bir doktor ve güler yüzlü ilgilenen çalışma arkadaşları var her açıdan çok memnun kaldım.

• Uzm. Dr. Tayfun Turna Kliniği Ağız Cerrahisi  •

ay...n

Hastaya güven veren bir hekim, cerrah. Size bu iş çocuk oyuncağı der gibi hissettiriyor. Gömülü yirmilik diş belasından kurtuldum, haftaya dikişler için tekrar gideceğim. Daha iyisi var mıdır bilmem, bir önceki sol alt üst gömülü yirmilik diş çekimini İzmirde yine başarılı başka bir cerrah yirmi dakikada yapmıştı,. Tayfun doktorum herhalde 5 dakika da dişi çekti. Ellerine sağlık, iyi ki tanıdım. Mutlaka kendisini ağız, diş ve çene rahatsızlıklarınızda tercih etmelisiniz.

• Uzm. Dr. Tayfun Turna Kliniği Gömülü Diş Çekimi  •

• O

o.....

Hocamın öngörüsü sayesinde yılların bana çektirdiği ağrılardan kurtuldum.

• Uzm. Dr. Tayfun Turna Kliniği Diş Çekimi  •

• Z

z....a

2 implant, 6 dolgu, diş temizliği yaptırdım. 4 tane 20'lik diş çekimi oldu. Hepsi çok güzel geçti. Ağrı sızı hissetmedim. Çok memnunum kendisinden. Ailecek kendisine gidiyoruz. Birçok kişiyi de yönlendirdim. Her aradığımda ulaşabiliyorum. İşlem öncesinde ve sonrasında detaylı açıklamalarda bulunuyor.

a....b

Eşimin diş problemi tehlikeli ve riskliydi, komodin kullanıyordu, kanaması durmuyordu. Tayfun benim oğlum gibi. Eşimin tedavisine el attı, biz güvendik kendisine. Cerrahi müdahale çok rahat bir şekilde sonuçlandı, memnunuz ve mutluyuz. Güler yüzü ile bizi rahatlattı. Oraya gidince hiçbir sorun yaşamadık. Benim çocukluktan beri devam eden diş sorunlarım vardı. Başka yerlere de gittim, herhangi bir şekilde çözemediler. Tayfun Bey de riski göze alabilirsen yaparım dedi. Ölü dişime köprü yaptı, damak takmak zorunda kalmadım. Sabit protezleri kullanıyorum, Allah ondan razı olsun. Gerçekten Tayfun Bey hastasını sandalyeye oturttuğunda beyninde çözümler geçiyor, sonra hastasıyla paylaşıyor ve risklerini açıklıyor. Güvenerek tedaviye başlıyoruz. Tayfun Bey duvara ve havaya bakarken bile sorunu çözmek için kafasında çözüm hazırlıyor. Böyle bir çalışma sistemi var. Gerçekten kafa yoruyor, her şeyi açıklıyor, en doğrusunu en açık şekilde paylaşarak müdahale ediyor. Giden herkes memnun, ben de herkesi gönderiyorum. Kliniğinin hijyeni, temizliği çok iyi. Çalışanları güler yüzlü, telefonla arıyorlar. Zorlu bir diş tedavisini çok rahat bir şekilde atlatıyorsunuz. Ayrıca ödemelerde de sorununuz oluyorsa gerekli kolaylıkları da gösteriyor.

m....m

Tayfun Bey'den memnunum. Kişilik ve akademik olarak kendisini çok başarılı buluyorum. Dolgu yaptırdım. Tedavim gayet güzel ve sağlıklı geçti. İstediğim zaman ulaşabiliyorum.

• D

d....ç

2 tane 20 lik dişimi hızlı ve ağrısız şekilde çektirdim Tayfun beyin ilgisinden çok memnun kaldım herkese tavsiye ederim

• Uzm. Dr. Tayfun Turna Kliniği Diş Çekimi  •

el...k

. Bir dişim çekildi, zirkonyum dioksitten kronlar takıldı, çene kaslarındaki spazmı azaltmaya yardımcı olan botulinum toksini enjeksiyonu yapıldı.

• Uzm. Dr. Tayfun Turna Kliniği Estetik Porselen  •

• D

d.....

2 adet 20’lik dişimi çektirmek için başvurmuştum Tayfun beye. Tayfun beyden önce gittiğim hastanede 20’lik dişlerimin çok kritik bir yerde sinirlerin üzerinde olduğunu ve aldıklarında yanak ve dudağımda ömür boyu veya geçici his kaybı olabilir dendi. Öneri sonucu Tayfun beye başvurdum. Kendisi kendinden ve yapacağı işlemden çok emin bir biçimde konuşup his kaybımın olmayacağını söyledi. Bilgisine ve tecrübesine olan güvenini gördüğümde gönül rahatlığıyla 20’lik dişlerimi Tayfun beye aldırdım. İşlem sırasında ağrım olacağından korktum hiç ağrım olmadı uyuşturucu iğne bile çok az hissedildi. İşlemden sonra genelde herkeste ağrı ve şişlik olur doğal olarak. Bende de şişlik doğal olarak oldu ama ağrım hiç olmadı.(üstüne yatarsanız bastırırsanız veya yanağınızı gerecek şekilde öksürürseniz tabi ki acınız olur.)kendi hareketimden kaynaklananlar haricinde hiç ağrı olmadı. Verilen ilaçları saati saatine kullanın. İşlemden sonra da çok ilgili. En önemlisi ise çok şükür ki his kaybım olmadı.

• Uzm. Dr. Tayfun Turna Kliniği Gömülü Yirmi Yaş Dişi Tedavisi  •

• N

n....b

Diş çekimi, kanal tedavisi, dolgu için başvurdum. 5 yıldır kendisine gidiyorum. Ben çok memnunum kendisinden. Daha önce gittiğim diş hekimi sağlam dişimi mahvetmişti. Şiş suratla gittim yanına. İşinde tecrübeli, başarılı, güler yüzlü. Hastanın hassasiyetini anlayan bir uzman.