1997 yılında Hatay’da doğdum. 2022 yılında Mustafa Kemal Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’nden mezun oldum.
Meslek hayatım boyunca özellikle estetik diş hekimliği, implantoloji, gülüş tasarımı, zirkonyum ve porselen restorasyonlar, implant üstü protezler ve ileri restoratif uygulamalar üzerine yoğunlaştım.
Mezuniyetimin ardından farklı hasta profilleriyle çalışma ve özellikle sağlık turizmi kapsamında yurt dışından gelen hastaların kapsamlı tedavi süreçlerini yönetme konusunda önemli deneyimler edindim. Bu süreç, yalnızca tedavinin teknik başarısına değil; doğru planlama, estetik beklentilerin anlaşılması ve hasta iletişimine de büyük önem vermemi sağladı.
Mesleki gelişimin sürekli olduğuna inanıyor; güncel dijital diş hekimliği teknolojilerini ve modern tedavi yaklaşımlarını yakından takip ediyorum. Tedavi planlamalarımda temel yaklaşımım, doğal estetiği fonksiyonla bir araya getirerek kişiye özel ve uzun vadeli çözümler sunmak.
Bugün kendi kliniğimde, edindiğim tecrübeyi modern diş hekimliği teknolojileriyle birleştirerek hastalarıma güvenilir, konforlu ve yüksek standartlarda diş hekimliği hizmeti sunmayı amaçlıyorum.
Dt. Umut Çağdaş Ateş
- Nakit
- Kredi kartı
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Dt. Umut Çağdaş Ateş adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Umut Çağdaş Ateş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Umut Çağdaş Ateş, Diş Hekimi. Size Umut Çağdaş Ateş tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Diş Dolgusu.
Umut Çağdaş Ateş adresi nerede?Umut Çağdaş Ateş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Numune Evler, M. Doğanay Öçgüder Cd. No:16A Dörtyol
Adresine gitmek zorunda kalmadan Umut Çağdaş Ateş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Umut Çağdaş Ateş online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Umut Çağdaş Ateş isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Umut Çağdaş Ateş, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Umut Çağdaş Ateş hangi dilleri konuşuyor?Umut Çağdaş Ateş ile İngilizce, Rusça dilinde konuşabilirsiniz.
Umut Çağdaş Ateş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Umut Çağdaş Ateş tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.