0850 333 0388 Ücret öğren

6 yıllık tıp eğitimimi tamamladıktan sonra, yaklaşık 8 yıldır psikiyatri alanında hastalarımın hayatına sağlık katmaktan mutluluk duyduğum, her zaman severek yaptığım mesleğimle buradayım.

Yetişkin
En az 12 yaşındaki çocuklar

Online danışmanlık

Talatpaşa Bulvarı Begonyalı Sok. No: 7/1, Bahçelievler

İstanbul Bahçelievler Özel Aile Hastanesi

İstanbul Bahçelievler Özel Aile Hastanesi

Talatpaşa Bulvarı Begonyalı Sok. No: 7/1, Bahçelievler 34180

Ödeme yöntemleri

• Bu adreste kabul edilen sigortalar
  • Kredi kartı

Kabul edilen sigortalar

• Diğer (İade)

Görüşler

s....t

Değerli doktorum vusala hanıma .bir danışanı olarak gayet memnun kaldım.kendisi çok ilgili ve mesleğinin bilgilerini danışanına çok iyi aktarıyor ve bilgilendiyor,dinliyor çözüm odaklı .

• başka bir yer Diğer  •

• H

hi...l

tecrübeli birisi olduğunu gösteriyor, güvenilir ve sempatik

• Online Danışmanlık Randevu  •

se...

Neredeyse 3 sene oldu tedavime ediyorum Vusala hanım ile mükemmel bir doktor ilk gittiğimde seni çiçek gibi yapıcağım dedi ve yaptı üstüne söylenecek bir şey yok bence iyi sizi tanımışım…

• İstanbul Bahçelievler Özel Aile Hastanesi Randevu  •

se...h

Vusala hocayı 2023 yılından beridir tanırım.Kendisinin yönlendirme ve desteği desteği sayesinde çok yol katettim.Çok ilgili ve alanında harika bir doktor.Herkese tavsiye ederim.

• İstanbul Bahçelievler Özel Aile Hastanesi Diğer  •

• F

fe....

Kendisiyle şirket muaynesi vasıtasıyla tanıştım . Daha önce de psikiyatr- ve psikologlarla deneyimim oldu fakat Vusala hocam gibi bilgilendirici katkı dolu seanslar değildi. Enerjisi , ışığı ve verdiği güven enerjiisi muazzam .

• İstanbul Bahçelievler Özel Aile Hastanesi Diğer  •