Uzm. Dr.
uzmanliklar hakkinda
Kartal 1 adres
Atalar Mahallesi Üsküdar Caddesi No:101, Kartal 34862
Ödeme yöntemleri
- Bu adreste kabul edilen sigortalar
Kabul edilen sigortalar
Allianz Sigorta
Axa Sigorta
HDI Sigorta
Zurich Sigorta
Mapfre Sigorta
Görüşler
el...a
Astım hastasıyım hastalığım hakkında çok detaylı bilgilendirmede bulundu çok teşekkür ediyorum
• başka bir yer • Diğer •
ha...i
Ben kovit hastalığına yakalanmıştım çok ilgilendi tedavi etti Allah razı olsun şinin ehli uzman bir doktor 30 Ekim 2020
• başka bir yer • Diğer •
R
re...p
hiç kimsenin başaramayıp koyamadığı tanıyı(KOAH) koydu ve hayatımı kurtardı böylelikle yanlış ilaç kullanımını engelledi teşekkürü bir borç bilirim beni bu hastalıktan kurtardığı için minnettarım ...
Zekeriya Zeytun isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Zekeriya Zeytun, Göğüs Hastalıkları.
Zekeriya Zeytun adresi nerede?Zekeriya Zeytun şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Atalar Mahallesi Üsküdar Caddesi No:101 Kartal
Adresine gitmek zorunda kalmadan Zekeriya Zeytun isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Zekeriya Zeytun online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Zekeriya Zeytun isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Zekeriya Zeytun bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Zekeriya Zeytun ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Zekeriya Zeytun hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Zekeriya Zeytun hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Zekeriya Zeytun hangi sigortaları kabul ediyor?Zekeriya Zeytun tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Güneş Sigorta, Generali Sigorta, Axa Sigorta, Halk Sigorta, HDI Sigorta, Ziraat Sigorta, Zurich Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
- Kartal bölgesinde SGK kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
- Kartal bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları