Op. Dr. Refika Gasimova
Bildiği Yabancı Diller;
Rusça, İngilizce
Hobileri ;
resim çizmek, kayak yapmak
Kadın Hastalıkları ve Doğum alanında hizmet vermekteyim.
Yaptığım çalışmalar:
Mayıs 2016, Conference: XI. Turkish German Gynecology Congress- Clinical analysis of the patients with unexplained infertility in a tertiary hospital
Ocak 2017 Journal of Pregnancy and Child Health -Hyperemesis Gravidarum: Current Approaches for the Diagnosis and Treatment
Ocak 2019 Çukurova Medical Journal- Vulvar geniş fibroepitelyal polip
Kontrol Randevusu
Kriyoterapi
Kürtaj
Acıbadem Kartal Hastanesi
Labioplasti (iç Dudak Estetiği)
Laparoskopi
Lazer ile Genital Gençleştirme
Lazer ile Genital Siğil ve Kondilom Tedavisi
Lazer ile Vajinal Kuruluk Tedavisi
Acıbadem Kartal Hastanesi
Leep (Loop Elektrocerrahi Eksizyonel Prosedür)
Menapoz
İleri Düzey Laparoskopi
İntrauterin İnseminasyon
İstmosel Ameliyatı
Acıbadem Kartal Hastanesi
Şeker Yükleme Testi (OGTT)
Çavuşoğlu, No:1, 34873, Sanayi Cd., Kartal, İstanbul
- Sigortası olan hastalar
Eşimle birlikte Rafiga Gasimova ile hamilelikten önce kadın hastalıklarıyla ilgili bir muayene ile tanıştık ve yaklaşımından çok memnun kaldığımız için hamilelik sürecinde de kendisiyle devam etmek istedik. Acıbadem Hastanesi’nde tüm süreci başından sonuna kadar birlikte yürüttük. Hamilelik boyunca bizi düzenli olarak takip etti ve aklımıza gelen tüm soruları sabırla yanıtladı. İlk andan itibaren bize güven veren, süreci çok iyi anlatan ve her zaman ulaşılabilir olan bir doktordu.
Doğum sürecinde de son derece sakin ve profesyoneldi. Normal doğum ve sezaryen konusunu detaylıca anlatarak kararı bize bıraktı. Normal doğum gerçekleşti ve hem eşim hem bebeğimiz açısından çok sağlıklı ve sorunsuz bir süreç oldu. Gereksiz müdahalelerden kaçınarak çok özenli bir şekilde süreci yönetti.
Ayrıca hastanedeki ebeler ve bebek hemşirelerine de ilgileri çok iyiydi. İleride tekrar hamilelik düşünürsek yine Rafiga Hocayı tercih ederiz. Gönül rahatlığıyla herkese tavsiye ediyoruz.• Acıbadem Kartal Hastanesi • Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu •
m....ö
İlk bebeğimiz olacağı için çok heyecanlı ve biraz da endişeliydik. Refika Hocam sayesinde tüm korkularımız geçti. Eşimin hamilelik süreci boyunca her kontrolde bizi detaylıca bilgilendirdi, tüm sorularımızı sabırla cevapladı ve bizi hep rahatlattı. Doğumumuzu kendisi gerçekleştirdi. Suda doğumun bizim için daha uygun ve konforlu olacağını söyledi açıkçası biz suda doğum için çok ön yargılıydık ancak eşimin suya girdiğinde ki rahatlamasını gördüğümde ne kadar doğru bir karar verdiğimizi anladık. Sayesinde çok konforlu ve güvenli bir doğum deneyimi yaşadık. Güler yüzü, ilgisi ve profesyonelliği gerçekten çok kıymetli. Böyle bir doktora denk geldiğimiz için çok şanslıyız, gönül rahatlığıyla tavsiye ediyoruz.
• Acıbadem Kartal Hastanesi • Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu •
me...
2 gün önce epidural (prenses doğum) yaptım. Normal doğumdan korkan biri olarak sürecimin başından sonuna kadar doktorumun sakinliği, bilgisi ve güven veren yaklaşımı sayesinde kendimi çok rahat hissettim. Aklıma takılan her konuda telefonla ulaşabildim her zaman yanıtladı beni rahatlattı. Sadece doğum öncesi değil doğum sonrası gerçekleştirdiği desteler için de çok mutluyuz. Bizim için bir doktordan daha fazlası. İyi ki var.
• Acıbadem Kartal Hastanesi • Prenses Doğum •
ay...n
İkinci doğumumu doktor RAFİGA GASİMOVA ile yaptım çok memnun kaldım. Tanıdığım bir ebe tavsiyesiyle kendisini bulmuştum. SSVD için özellikle kendisini tavsiye etmişti. SSVD benim bebeğim için uygun olmadı ama İyikide tavsiye etmiş. İyiki kendisiyle doğum yapmışım. Bütün hamilelik sürecimle beraberdik. Hem ilgili hemde Çok güven veriyo kendisi. Herkesin beğenileri beklentileri farklı olduğu için ben normalde birilerine birşey tavsiye etmem ama Rafiga Hanım’ı herkesin memnun kalacağını düşünerek kesinlikle tavsiye ediyorum
• Acıbadem Kartal Hastanesi • Sezeryan Doğum •
T
tu...r
Hamileliğimin başından doğum anına kadar süreci büyük bir güven ve huzurla geçirmemi sağlayan doktorumuz; canım Refika hocam..
Doğum korkuma rağmen kendisiyle geçirdiğim gebelik sürecinde beni normal doğuma hazırlayan, artan sancılarımla beraber isteğim üzerine yapılan epiduralin tutmaması sonrasında bilgisi, sakinliği ve ilgili yaklaşımı sayesinde beni suya teşvik ederek oğlumu kucağıma almamı sağladı.
En zor anlarda bile verdiği güven, sabırla yaptığı yönlendirmeler ve insani yaklaşımıyla kendimi hiç yalnız hissetmedim. Böyle önemli bir süreçte, işini bu kadar sevgi ve özveriyle yapan bir hekimle karşılaşmak gerçekten büyük bir şans.
İyi ki yollarımız kesişmiş. Sizi çok seviyoruz.• Acıbadem Kartal Hastanesi • Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu •
bi...i
Sizi her daim rahatlatacak,yanınızda olacak,size göre esneyebilecek,her daim telefonun ucunda,güler yüzlü,yüksek enerjili bir doktor Refika Hoca.Randevum olmadığında bile benim için geç çıkıp kontrollerimi yapmıştı tedirginliğim gitsin diye. Kendinizi teslim edin ve arkanıza yaslanın.Doğum sürecinde bir gün eşim şey demişti: bu kadın beni bile doğurtur öyle rahat bir süreç geçirdik. İyi ki yollarımız kesişmiş..
• Acıbadem Kartal Hastanesi • Doğum •
se....
Refika hocamla hamileliğimin başından sonuna kadar tüm süreci yürüttük. Her kontrolümde detaylı anlatımları yönlendirmesi benim için çok önemliydi. Özellikle her istediğimiz ve en gereken anlarda da gerçekten çok ulaşılabilir olması, her sorumuza yönlendirmeleriyle içimizi rahatlattı. Hem de çook tatlı bir doktorr iyi ki hamilelik sürecimi ve doğumumu gerçekleştirmişiz. Suya doğumda kızımıza kavuştuk. Refika hocamı çok seviyorum, çok iyi bir doktor
• Acıbadem Kartal Hastanesi • Suda Doğum •
mf...k
Eşimin hamilelik sürecinde kendisiyle takip sağladık ve harika bir prenses doğum yapmamıza yardımcı oldu. Randevularda verdiği detaylı bilgiler ve ilgisinden çok memnun kaldık
• Acıbadem Kartal Hastanesi • Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu •
Y
ya...l
Her şeyiyle mükemmel bir kadın. Mükemmel bir doktor. İlgisi, bilgisi, güvenilirliğiyle her zaman yanımızdaydı. Sadece bana ve bebeğime değil eşime de katkıları çok büyük. Tüm gebelik sürecimizde farkında olmadan beni ve eşimi öyle bir doğuma hazırladı ki normalde doğuma girmekten korkan eşim refika hocamızın sayesinde tüm desteğiyle yanımda oldu. Doğum zamanı nefesimi düzenleyemeyip panik yaptığım sırada beni çok çok iyi kontrol altına aldı. Doktorumuzun sayesinde en hızlı ve en kolay doğumu gerçekleştirdik :)
Refika hocaya öyle bir alışıyorsunuz ki doğumdan sonra görememek üzüyor sadece. Şimdiden 2. Doğumda yeniden beraber ilerlemek için sabırsızız :)• Acıbadem Kartal Hastanesi • Suda Doğum •
g....u
Muayene sürecinde detaylı bilgilendirme yapan, son derece ilgili ve profesyonel bir hekim.• Acıbadem Kartal Hastanesi • Prenses Doğum •
Rafiga Gasimova isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Rafiga Gasimova, Kadın Hastalıkları Ve Doğum. Size Rafiga Gasimova tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Suda Doğum, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu, Sezeryan Sonrası Normal Doğum, Prenses Doğum, Abdominal Ultrasonografi, Laparoskopi, Kriyoterapi, Hormanal Terapi, Hormonal Replasman Terapisi.
Rafiga Gasimova adresi nerede?Rafiga Gasimova şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Çavuşoğlu, No:1, 34873 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Rafiga Gasimova isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Rafiga Gasimova online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Rafiga Gasimova isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Rafiga Gasimova, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Rafiga Gasimova hangi dilleri konuşuyor?Rafiga Gasimova ile Türkçe, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Rafiga Gasimova isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Rafiga Gasimova tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Rafiga Gasimova hakkında ne düşünüyor?Toplam 261 hasta / danışan, Rafiga Gasimova hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Rafiga Gasimova hangi sigortaları kabul ediyor?Rafiga Gasimova tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
- İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- İstanbul bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- İstanbul bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- İstanbul bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları