Psikoloji alanında geniş bir eğitim ve deneyim yelpazesine sahip bir uzmanım. Çankaya Üniversitesi Psikoloji bölümünden %100 İngilizce eğitimle mezun oldum ve psikoloji alanındaki teorik bilgimi, uygulamalı deneyimle pekiştirdim.Adana'da Ortadoğu Hastanesi'nde psikoloji stajı yaparak, klinik psikoloji ve psikoterapi alanlarında pratik deneyim kazandım.Şu anda kendi ofisimde, çocuk, ergen ve yetişkinler için bireysel terapi hizmeti vermekteyim. Terapötik yaklaşımımda, her bireyin benzersiz ihtiyaçlarını ve yaşam deneyimlerini göz önünde bulundurarak, en etkili müdahaleleri sunmaya özen gösteriyorum. Ayrıca, birçok psikolojik eğitim ve seminer ile kendimi sürekli geliştirmekteyim.Amacım, danışanlarımın kendilerini daha iyi anlamalarına, duygusal ve psikolojik zorluklarla başa çıkmalarına yardımcı olmak ve onlara daha sağlıklı bir yaşam sürmeleri için gerekli destek ve rehberliği sunmaktır.

• Sigortası olan hastalar

Haritayı büyüt
Psk. Rana Günay

Belediye Evleri Mahallesi Dr.Sadık Ahmet Bulvarı, 84248.sokak no:6o Yazzane No:26, Adana

• Sigortası olan hastalar

Haritayı büyüt

Y
Konum: Psk. Rana Günay Bireysel Terapi

Rana hocama ilgi ve alakasından dolayı çok minnettarım. 4. Seansıma giricem. İlk seansımızdan beri karşılama ilgi alaka ve nezaketi gayet başarılı ve aynı şekilde idi. Ön yargılarımı ve kaygılarımı bitirdi. Kendisini geliştirmiş ve başarılı bir hoca.

Konum: Online Danışmanlık

Gayet güzel bı gorusmeydi çok güzel bakış açıları edindim tavsiye ederim

Konum: Psk. Rana Günay Randevu

Hocama sınav sürecinde dikkat eksikliğinden kaynaklı başvurdum. İşini gerçekten güzel yapan bir psikolog. Kendisine doktor takvimi üzerinden ulaştım. Sınav stresini yönetmeme yardımcı oldu, hem de kişisel sorunlarımı çözmem de yardımcı oldu. Hocamın sayesinde hayata bakış açım değişti. Sınavlarda stresimi yönetmeyi ögrendim. Kendisiyle yolumuz kesiştiği için çok şanslıyım :)

Konum: Psk. Rana Günay Randevu

Rana hocama doktor takvimi üzerinden ulaştım. Stres yönetiminde sorun yaşadığım için ulaştım. Stres yönetimi için etkili yöntemler öğretti. Süreci yönetmem de çok büyük fayda sağladı. Benimle iletişimi çok güzeldi. Süreci çok güzel yönetti.

Konum: Online Danışmanlık Diğer

Geçirdiğimiz seanslar, sınav kaygımla başa çıkma konusunda bana gerçekten yardımcı oldu. Hocam sayesinde kaygımı nasıl yöneteceğimi ve stresle nasıl başa çıkabileceğimi öğrendim. Seanslarda öğrendiğim bazı yöntemleri sınavlardan önde uyguluyorum ve çok faydasını görüyorum. Kaygımı yönetmeyi artık öğrendim. Bu öğretici süreç benim için çok değerli

Konum: Psk. Rana Günay Bireysel Terapi

Uzun zamandır baş etmeye çalıştığım ama başaramadığım sorunlarım için doktor takvimi üzerinden başvurdum hocama. Süreç boyunca farkındalığımı arttırdı. Yönlendirme yapmadan verdiği destek sayesinde adım adım ilerliyoruz. Hocamla çalıştığım için çok mutluyum

O
Konum: Psk. Rana Günay Stres Yönetimi

Hocama yoğun kaygı sebebiyle başvurdum. Bu durumla ilgili çok güzel aşamalar kaydettik. Hocamın sayesinde daha yapıcı bir bakış açısına sahip oldum. Çok verimli bir terapi süreci geçirdim

K
Konum: Online Danışmanlık Diğer

Rana hanımla tanışmadan önce psikiyatri alanına karşı inanılmaz önyargılara sahiptim . Öncelikle ön yargılarımı kırdığı için , gözlerimi açtığı için kendisine minnettarım.meslek icabı biraz ekonomik ve gelecek kaygıları ile boğuştuğum bir dönemde karşılaştık kendisiyle , Ankara’dan bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine görüşme sağladık kendisiyle ilk başlarda çok sıcak bakmıyordum daha önce iki kez olumsuz ve iletişim kopukluğu olan acı tecrübeler yaşadığım için aynıdır gözüyle gittim kliniğine. Lakin o kadar ilgili ve etkili bir başlangıç yaptık ki kendisiyle inanılmaz bir değişim yaşadım . Benim için o zor dönemde resmen hayat kurtaran bir dokunuş oldu artık düşünceli kimi görürsem rahatlıkla tavsiye edebiliyorum . Sağlıkla kalın

Konum: Psk. Rana Günay Randevu

Gerçekten çok etkili bir iletişim yöntemi çok sevdım ve sorunlarımı hızlı bırsekılde anlayıp direk çözüme yönlendirmesi hoşuma gıttı gereksız hıcbır konu veya laf kalabalıgı olmadan seansım gerçekleşti ve memnun kaldım tavsiye ederim

Konum: Psk. Rana Günay Randevu

Rana hanımdan oğlumun okula adapte olma süreci ile ilgili süreç için destek aldık. Oğlumla çok güzel bir uyum yakaladılar. Rana hanım sayesinde süreci çok güzel ilerlettik oğlumla çok güzel bir iletişim yakaladılar.