Op. Dr. Recep Bayraktar, Mustafa Kemal Üniversitesi Tayfur Ata Sökmen Tıp Fakültesi’nden mezun olmuş, uzmanlık eğitimini Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniği’nde tamamlamıştır. Ankara Tıp Fakültesi İbni Sina Hastanesi Aile Hekimliği Asistanlığı deneyiminin ardından, çeşitli kamu ve özel hastanelerde Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı olarak görev yapmıştır. Acil obstetrik bakım, infertilite ve rahim içi araç uygulamaları gibi birçok alanda eğitim ve sertifikalara sahiptir. İyi derecede İngilizce bilmekte olup, mesleki gelişimini ulusal ve uluslararası kongre ve sempozyumlarla sürdürmektedir.

Özel Ofm Antalya Hastanesi

Yükseliş Mah. Mehmet Akif Cad. (Dokuma Cumartesi Pazarı Karşısı) No:96 Kepez / ANTALYA, Antalya 07000

• Sigortası olan hastalar

Özel Ofm Antalya Hastanesi

Recep Bey ile bir düşük ve bir ameliyattan sonra tanıştım, ilk iki muayenede hormon testlerimi yaptı, rahim filmi çekti ve her sonucu özenle yorumladı, neler yapabiliriz, süreçte bizi neler bekliyor hepsini hafta hafta planladık. Yönlendirdiği doğru tedavi ile 2. ayımızda güzel haber aldık. Doktorumuz çok naif, özenli ve sakin. Böylelikle bizler de bu süreçte sakin ve güvenli hissettik. Şimdi 4 Aylık gebeliğimin son aylarındayım. Süreçte yine Recep Bey ile devam etmeyi düşünüyorum.

• Özel Ofm Antalya Hastanesi Gebe Takibi  •

• B

Doktorumuzla 4 aylik gebelik ve rahim kısalıgı denmesi uzerine tanıştık.Yapilan muayeneler sonrasi rahim kısalığı olmadığı anlaşıldı.Bu sebeple muayene,ultrason vs.olsun doktorun ilgisi ve dogru bilgilendirmesinden memnun kaldım ve dogum dahil herseyimizle birebir kendisi ilgilendi.Cok memnun kaldım.

• Özel Ofm Antalya Hastanesi Randevu  •

Recep Hoca bizim için çok önemli biri, Doğu'da görev yaparken karşılaştık. İlk gebeliğimde, onun bize vermiş olduğu güven sayesinde çok rahat bir şekilde sürecimiz devam etti. Gösterdiği anlayış, sabır ve ilgi her saati ulaşabilmek bize rahatlık ve güven verdi. Sonra Antalya'da ikinci doğumuma da Recep Hoca girdi ve bütün korkularımız Recep Hoca ile son buldu. Kararsız olan, acaba mı diyen, düşünen varsa konu Recep Hoca ise asla şüpheye düşmesinler. Ben çevremde kadın doğumuyla ilgili şikayeti olan herkese Recep Hoca'yı öneriyorum. Çok başarılı bir hekim, daha nice başarıları olsun.

• D

Doktorumu sosyal medya sayfasından buldum, daha sonra randevu aldım. Gebe kalıyordum ama düşük oluyordu. Tedavi sürecimiz sonunda tekrar hamile kaldım. Düşük tehlikem vardı, bu gebeliğimde de kanamalarım oluyordu. Doktor beye ne zaman gittiğimizi, hangi saatte aradıysak bize her zaman yardımcı oldu ve bizi en iyi şekilde yönlendirdi. Aynı gün içinde 3 defa muayene ettiğini biliyorum. Çok sabırlı, çok sakin bir doktordur kendileri. 2 gebeliğim oldu, iki sene arayla. İkisinde de kendisinden başka doktor tercih etmedim. Çevreme tavsiye ediyorum, Recep Bey gibi hekimlerin sayısı çoğalmalı. Doğum gibi kutsal ve zorlu bir süreçte onu strese koymayacak doktor bulmak çok zor. Bu süreci bize en güzel şekilde yaşattığı için kendisine her zaman minnettarız.

• B

Dr. Recep Bayraktar'a özel bir hastanede denk geldik. Polikistik over ve açıklanamayan infertilite rahatsızlığımdan dolayı başvurduk. Tedavi sürecim gayet güzel geçti, birebir ilgi ve alakaları, başarılı tespitleri, tedavi sonrası 5 yıl aranın ardından hamile olduğumu doktorum Recep Bayraktar sayesinde öğrendim. Bu ve buna benzer, gerek başka rahatsızlıklar yaşayan kadın hastalarımızı, Dr. Recep Bayraktar'ı şiddetle tavsiye ediyorum.

• T

Karın ağrısı şikayetiyle gittim ve Dr. Recep Bayraktar, hem bilgisi hem de ilgisiyle beni çok rahatlattı. Her sorumu sabırla yanıtladı. Dr. Recep Bayraktar'a minnettarlığımı kelimelerle anlatmam zor. İlk günden itibaren güler yüzü, sabrı ve bilgisiyle bana güven verdi. Her sorumu içtenlikle yanıtladı, hiçbir zaman beni tedirgin etmedi. Hastasına sadece doktor olarak değil, bir insan olarak da değer veren çok kıymetli bir hekim. Onun gibi bir doktora denk gelmek büyük bir şans.

• Z

Doktorumuz, benim çalıştığım hastanede işe başlamıştı. Siirt'te yolculuğumuz başladı. Samimiyeti, iyi bir dinleyici olması ve kendinden vazgeçirmemesi beni etkiledi. İleri PCOS öyküm vardı ve çocuk sahibi olmayı istiyordum, bu nedenle başvuru yaptım. Önce sorunu aradık, bulduk ve doğal tedaviyle gebe kaldım. Yormayan, sıkmayan, doğru tedaviyle yaklaşan bir kadın doğum doktorudur.

• H

Recep Bey'e Alanya'dan bir hastası referansı ile gittim. Çikolata kisti ameliyatı olmam gerekiyordu ve kaç doktora gittiysem ameliyatımın zor olduğunu, bağırsağımın yırtılabileceğini söylediler. Çok korkuyordum. Ama Recep Bey bu ameliyat konusundaki hem tecrübesi, hem de sorularıma sabırla verdiği cevaplar ve anlayışıyla ameliyat öncesi güven verdi. Ameliyatı da başarılıydı, hiç sorun yaşamadım. Ve çok şükür ameliyatım çok iyi geçti, çok kısa sürede oldu bitti. Sonrasında süreçte destek oldu, gece gündüz sorularıma cevap aldım. Bu arada ameliyat öncesi mantar problemim vardı, ona da hem vajinal hem de oral verdiği ilaçlarla çözdü. Ben her anlamda çok memnun kaldım.

• H

Gebelik takibi için başvurdum. Sürecim gayet güzel geçiyor. İstediğim zaman arasam ulaşabiliyorum. Mesaj attığımda da hemen cevap alabiliyorum. Recep Bey'den Allah razı olsun, çok iyi bir doktor. Bana önem veriyor.

•  •

Çok zor geçen hamileliğimde tanıştık. Sayesinde zor hamileliğim kolaylaştı. Muayeneden her defasında mutlu ayrıldık. Gerek bilgisi, gerek bilgisini aktarması her defasında detaylı anlatımı içimizi son derece rahatlatıp gönderdi evimize. Her sorunumda bir telefon kadar yakın hissettirdi. Bazen piskologum bile oldu desem abartmış olmam sanırım .

• Özel Ofm Antalya Hastanesi Diğer  •