Rümeysa Berfin Erdem, 2022 yılında Bülent Ecevit Üniversitesi Psikoloji bölümünden mezun oldu. Lisans dönemi içerisinde İlkumut Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi - Beşiktaş Rehberlik ve Araştırma Merkezlerinde gönüllü stajlarını tamamladı. Çocukların dünyasını hem ruhsal hem de fiziksel/zihinsel gelişim süreçleriyle bir bütün olarak kavrayabilmek adına ikinci üniversite olarak Atatürk Üniversitesi Çocuk Gelişimi bölümünü bitirdi. 2022-2023 yıllarında Çelimli Özel Öğretim Kursu'nda Psikolog ve Profesyonel Eğitim Koçluğu çalışmalarını yürüttü. Bu süreç içerisinde 6 Şubat Depremleri sonrasında Samsun Valiliği ve Türk Psikologlar Derneği'nin koordinasyonundaki Psikososyal Destek Çalışması'nda gönüllü oldu. 2024 yılında Çarşambalılar Psikoteknik Merkezi'nde Psikolog olarak görev yaptı. 2025 yılında kurucusu olduğu Arven Danışmanlık Merkezi'ni kurdu.
Eğitimlerinin ve tecrübelerinin yanı sıra insan ruhunun karmaşıklığını anlamak ve danışanlarına en etkili desteği sunabilmek adına dünya çapında kabul görmüş ekollerde uzmanlaştı.
Almış olduğu eğtimler:
Öğrenci Koçluğu
Öğrenme Güçlüğü Olan Çocuklar İçin Özel Eğitim
Orta Mahalle, Cumhuriyet Meydanı, No:5, Ofis 1919, Kat:2, Çarşamba, Samsun
el....
Berfin Hanım, oldukça ilgili ve güleryüzlü bir uzmandır. Oğlumla kurduğu iletişim çok doğal ve güven vericiydi. Süreç boyunca hem bizi doğru yönlendirdi hem de çocuğumun ihtiyaçlarını iyi gözlemledi. Verimli bir süreç geçirdiğimizi düşünüyorum.
• Arven Danışmanlık Merkezi • Çocuk ve Ergen Psikolojisi •
Psk. Rümeysa Berfin Erdem
Güzel sözleriniz için çok teşekkür ederim. Oğlunuzla aramızdaki o güzel bağ benim için de çok kıymetliydi. Sürecin size iyi gelmesine çok sevindim, sevgiler.
Y
ye....
Hakkında her zaman hayırlısı olması dileğiyle ben kızım için başvurmuştum bize çok iyi geldi kızım biraz çekimser okulda arkadaş edinmekte oyun kurmak da çekimserdi 1 aylık seans süresince bize çok iyi geldi artı oyun atölyesiyle de pekiştirme yaptık baya baya iyi geldi biz çok memnunuz atölye olarak da devam ediyor görüşmelerimiz herşey gönlünce olması dileğiyle
• Arven Danışmanlık Merkezi • Bireysel Danışmanlık •
Psk. Rümeysa Berfin Erdem
Kıymetli yorumunuz için çok teşekkür ederim. Kızınızdaki bu güzel gelişime tanıklık etmek ve sürecin bir parçası olmak benim için çok değerli. Sevgilerimle.
Rümeysa Berfin Erdem isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Rümeysa Berfin Erdem, Psikoloji, Çocuk Gelişimi. Size Rümeysa Berfin Erdem tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Psikoloji Randevusu, Aile Danışmanlığı, Çocuk ve Ergen Psikolojisi, Aile İçi İletişim Sorunları, Davranış Bozuklukları, Anne-Baba Eğitimi ve Danışmanlığı, Çocuklarda Yeme Problemleri, Çocuklarda Uyku Problemleri, Çocuk ve Ergen Psikolojisi Problemleri.
Rümeysa Berfin Erdem adresi nerede?Rümeysa Berfin Erdem şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Orta Mahalle, Cumhuriyet Meydanı, No:5, Ofis 1919, Kat:2 Samsun
Adresine gitmek zorunda kalmadan Rümeysa Berfin Erdem isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Rümeysa Berfin Erdem uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Rümeysa Berfin Erdem isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Rümeysa Berfin Erdem, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Rümeysa Berfin Erdem hangi dilleri konuşuyor?Rümeysa Berfin Erdem ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Rümeysa Berfin Erdem isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Rümeysa Berfin Erdem tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Rümeysa Berfin Erdem hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Rümeysa Berfin Erdem hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.