Prof. Dr. Sahir Kılıç, 1988 yılında Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun olmuş, üroloji ihtisasını yine aynı üniversitenin Üroloji Anabilim Dalı’nda 1994 yılında tamamlamıştır. Akademik kariyerine Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde devam etmiş; 1998 yılında doçent, 2020 yılında ise Yüksek İhtisas Üniversitesi’nde profesör unvanını almıştır. 1999–2024 yılları arasında Özel Ankara Güven Hastanesi’nde Üroloji Bölüm Başkanlığı görevini yürütmüş; 2025 itibarıyla Ankara YDA Center’daki özel muayenehanesinde hasta kabulüne başlamıştır.
Prof. Dr. Kılıç, iyi huylu prostat büyümesinin tedavisinde GreenLight lazer, HoLEP ve ThuLEP gibi lazer cerrahilerinde geniş deneyime sahiptir. Ayrıca prostat kanserinde cerrahi girişimler, böbrek taşı hastalıklarında endoürolojik tedaviler ve özellikle flexible üreteroskopi (RIRS) ile taş kırma uygulamaları konusunda uzmanlaşmıştır. İnfertilite ve erkek cinsel fonksiyon bozuklukları da başlıca ilgi alanları arasındadır.
Güncel ve etkin tedavi yaklaşımlarını benimseyen Prof. Dr. Kılıç, 30 yılı aşkın mesleki deneyimiyle Ankara'da hastalarına güvenli ve bilimsel çözümler sunmaktadır.
- Ürolojik Tümörler
Prof. Dr. Sahir Kılıç Muayenehanesi
Dumlupınar Bulvarı YDA CENTER A2 Blok Kat:10 No:398, Çankaya, Ankara 06510
- Sigortası olan hastalar
ef...l
Muayene olmak için gittim. Tüm sorularıma açık yanıt aldım. Verdiği tedavi ile iyileştim. Herkese tavsiye ederim
• Prof. Dr. Sahir Kılıç Muayenehanesi • Randevu •
I
i...
Sahir hocam konusunda oldukça deneyimli olup, gerek Ankara'nın en gözde kurumlarından olan hastanesinde görev yapmakta iken, gerekse kendi kliniğini açtıktan sonra gönül rahatlığıyla tedavi ve görüşlerine başvurduğum bir hocamdır.
Önceki yıllarda böbrek ve mesanede taş tanısı konulmuş ve her iki taş da operasyonla alınmıştı.
Halen mesanede bulunan taş ve prostat büyümesi tanısı konulmuş, operasyon için görüşmelerimiz devam etmektedir.
Yılların deneyimi ve güler yüzlü hizmeti kendisini tercih etmemde önemli rol oynamaktadır.• • •
R
r...
Yıllar önce tesadüfen hastası oldum, öyle tanıştık. Testislerde sıvı birikimi nedeniyle tedavi oldum. Kontrolden sonra ultrason ve tahliller yapıldı. Daha sonra ameliyat gerçekleşti. Kesinlikle tavsiye ederim.
b....e
2 yıl önce prostat ameliyatı olmuştum. Bu yıl yine ameliyat oldum. Ameliyatım başarılı geçti, patolojik sonuçlarım temiz çıktı. Kendisi beni hiç bırakmadı, sürekli takip etti. Acil bir şey olduğunda 10 dakikada hastaneye geldi. Şu an için her şeyin yolunda olduğunu söyledi. İnsani yaklaşımı iyi bir doktor. Konusuna hakim bir hoca. Özellikle kapalı prostat ameliyatlarının başarılı olduğu doktorlar tarafından söyleniyor. Hatta takibinde inanılmaz bir doktor, Allah bozmasın.
T
t ...g
Ankara'da üroloji de uzman arayan herkesin yolu mutlaka Prof. Dr. Sahir Kılıç ile kesişmeli.Akademik başarısı, tecrübesi ve hastasına verdiği değerle sadece bir hekim değil, alanında gerçek bir otorite...
• Prof. Dr. Sahir Kılıç Muayenehanesi • Randevu •
m....a
Prostat ameliyatı oldum. Daha sonra daralma oldu; tekrar ameliyata girdim. Tedavim devam ediyor. Geldiğim nokta iyi. Sahir hocayı uzun süredir tanıyorum. Doktorluğu ve insanlığı mükemmel. İşini iyi bilen birisi. İnsan ilişkileri sıcak ve samimi. Ben kendisinden memnunum. Yaşım itibarıyla çok doktor gördüm, ona bakarak kendisini takdir ediyorum. Doktorluk hizmeti güzel ve sonuçları da iyi. Sahir hocadan başka bir üroloji doktoruna gitmiyorum.
s....e
Genel kontrol için başvurdum. Yıllar önce iki defa taş düşürdüm. Genel tahlillerimi yaptı, önerilerde bulundu. Eşimin de doktoru. Çok sevdiğimiz ve güvendiğimiz bir doktor. Her şeyi açıklıyor. Yaşımdan dolayı nasıl beslenmem gerektiğini çok güzel anlatıyor. Eşimde prostat ameliyatı oldu.
C
c....e
Prostat büyümesi ve rahatsızlığım nedeniyle gittim. Gerekli tedaviyi yaptıktan sonra ameliyat olmam gerektiğini söyledi. Ameliyat oldum. Allah razı olsun, hem bilgisi hem de ilgisiyle beni büyük bir dertten kurtardı. Hastasının her sorununu çözmeye çalışıyor. Hastasından bir saniye bile ayrılmıyor. Ameliyat sonrasında da tedaviyi bırakmadı, çok ilgilendi ve şu anda çok iyiyim.
m....ç
Prostat için başvurdum. İlaç tedavisine başladık. Tedaviden sonra ameliyat olup olmayacağım belli olacak. Her aradığımda ulaşabiliyorum. Sahir Bey çok bilgili ve ilgili bir hoca. Herkese tavsiye ederim.
Prof. Dr. Sahir Kılıç
Değerlendirmeniz ve güveniniz için teşekkür ederim. Tedavi sürecinizin takibini titizlikle sürdürüyorum. Sağlıkla güzel günlere.
e....k
Mesane kanseri için başvurdum. Yapması gereken tedavileri yapıyor, takipli hastayım. Uyguladığı tedaviden olumlu sonuçlar alıyorum. İstediğim zaman arayıp ulaşabiliyorum. Gayet iyi, bilgili, görgülü bir doktor. Çok memnunum kendisinden.
Prof. Dr. Sahir Kılıç
Değerlendirmeniz ve güveniniz için teşekkür ederim. Tedavinizde olumlu ilerleme görmem büyük bir memnuniyettir. Takiplerinizde her zaman yanınızdayım. Sağlıkla güzel günlere.
Sahir Kılıç isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Sahir Kılıç, Üroloji. Size Sahir Kılıç tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu.
Sahir Kılıç adresi nerede?Sahir Kılıç şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Dumlupınar Bulvarı YDA CENTER A2 Blok Kat:10 No:398 Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Sahir Kılıç isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Sahir Kılıç online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Sahir Kılıç isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Sahir Kılıç, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Sahir Kılıç hangi dilleri konuşuyor?Sahir Kılıç ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Sahir Kılıç isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Sahir Kılıç tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Sahir Kılıç hakkında ne düşünüyor?Toplam 17 hasta / danışan, Sahir Kılıç hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Sahir Kılıç hangi sigortaları kabul ediyor?Sahir Kılıç tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.