Hakkımda
24.03.1969 tarihinde Eskişehir’de doğdum.
İlk ve orta öğrenimimi İzmit’te tamamladım.
1985-1991 yılları arasında İstanbul Üniversitesi ...
Okullar / Eğitimler
- İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi
- Kadın Hastalıkları Ve Doğum İhtisası İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi ( çapa )
Fotoğraflar
Çoğul Gebelik Takibi
Ürojinekolojik Ameliyatlar
İdrar Kaçırma
Şahizer Döver Muayenehanesi
Henüz tedaviye bugün başlayacağım. Sonuca göre yine yorum yapabilirim. Ama doktor hanım çok ilgili ve nazikti. Tüm sorularıma cevap verdi. Bilgilendirdi. Ekstra sorum olup olmadığını hep sordu ve tereddütlerimi dinledi. Başka bir doktorun farklı yorumlayıp verdiği ilaçla düzelmeyen durumumu da anladı ve yanlış tedavi uygulanmış olduğu ortaya çıktı. Düzelmeme sebebimi de bulmuş olduk. Umarım çok geç kalınmamıştır ve tedavisi işe yarar. Jinekolog korktuğum bir şeydi ama sayesinde kadın doğuma gitmekten çekinmeyeceğim artık. Tavsiye ederim.
h....o
Genital siğil şikayeti için Şahizer Hocaya gitmiştim, 3 güne siğilim tamamen iyileşti. Ayrıca kendisi sayesinde doğum kontrol hapına başladım ve bana ilacın kullanımıyla alakalı bütün detayları içtenlikle anlattı. HPV aşımı da Şahizer Hocaya yaptırdım, çok memnun kaldım.
se....
Şahizer Hanım alanında uzman bir doktordur, hassasiyetlere karşı empati kurar ve rahatlatıcıdır. İki oğlum da onun iyi yaklaşımı ve uzman elleriyle doğdu, rutin kontrollerimde de her sene kendisi benimle ilgileniyor, tüm sorularımı sabırla ve açıklayıcı bir şekilde yanıtlar, kendisine her zaman müteşekkirim.
d....i
Daha önce yaşadığım mantar sorunum için başka bir doktora gitmiştim verdiği tedavi yönteminden sonra geçtiğini düşünerek çok ilgilenmemiştim. Ta ki sorunlarım ve belirtileri giderek şiddetlenmeye başlayana dek. Şans eseri doktor arayışına başladığımda Şahizer hanıma denk geldim. Şahizer hanım gerçekten çok ilgili, sıcakkanlı ve donanımlı bir doktor. Yaşadığım tüm sıkıntıları en ince ayrıntısına kadar dinledi ve sonrasında muayene etti. Enfeksiyonum gerçekten çok ilerlemişti ama bana verdiği tedavi yönteminden sonra tekrar kontrole gittiğimde enfeksiyonumdan eser kalmamıştı. Ben gerçekten çok memnun kaldım. Böyle iyi bir doktora denk gelmek sanırım hayattaki şansım olabilir. Tekrar kendisine çok ama çok teşekkür ederim.
a....r
Şahizer hanıma ilk gelişimdi , çok tedirgin ve heyecanlı gelmiştim ,genital bölgemde farklı biir akıntı vardı korkuyordum açıkcası , ama kendisine herşeyi tam şeffaflığıyla anlattım , kendisi çok kibar tatlı anlayışlı bir doktor , herşeyi güzel açıkladı ve içimi rahatlattı iyi ki buldum kendisini , bundan sonra hep geleceğim doktorum olur .
Op. Dr. Şahizer Döver
Sevgili danışanım, güzel yorumlarınız için çok teşekkür ederim .Sağlıklı günler dilerim...
Uzun süredir korkup ertelediğim kontrollerim için kendisini tercih ettim. Sorduğum her soruyu detaylıca cevapladı ve çok anlayışlı bir yaklaşımı vardı. Kontroller sırasında sakin kalmamı sağladı. Yaptırdığım test sonucu da gayet hızlı çıktı. Kendisine çok teşekkür ediyorum.Rutin kontrol vs. işlemlerinde yine kendisini tercih edeceğim.
ö....k
İlk kez muayene ve smear testi yaptıracaktım bu nedenle çok korkuyordum fakat içeri girdiğim andan itibaren Şahizer hanımın yaklaşımı beni çok rahatlattı.Özellikle her şeyi detaylı bir şekilde açıklaması ve sıcakkanlılığı tüm korkularımı yenmemi sağladı.
Op. Dr. Şahizer Döver
Genel kontrol amaçlı ve düzenli smear testi icin gittim kendisine..Mükemmel bir hekimdir kendisi, 20 yıldır tanıyorum neredeyse, müthiş açıklayıcı, egitici, rahatlatıcı bir tarzı vardır.. kesinlikle alanında uzman..gözünüz kapalı gidin, ne diyorsa yapın, emin ellerdesiniz..
es...
İdrar kaçırma sıkıntısı sebebiyle jinekolog doktorumun tavsiyesi ile gittim. Kendisi ürojinekoloji alanında ihtisas yapmış nadir hanım jinekologlardan. Sanırım çoğu, belki de hepsi erkek doktor olan üroloji uzmanları tarafından yapılan bu konudaki özel tetkiklerin bir hanım doktor tarafından yapılması beni çok rahatlattı. Zaten sıkıntılı bu tetkik sürecinde muamelesi ve ortamın hijyen şartları ile çok rahat ettim. Çok teşekkür ederim.
Hakkımda
24.03.1969 tarihinde Eskişehir’de doğdum.
İlk ve orta öğrenimimi İzmit’te tamamladım.
1985-1991 yılları arasında İstanbul Üniversitesi ...
Okullar / Eğitimler
- İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi
Deneyimler
- 20.03.2010 tarihinden itibaren sadece özel kliniğimde siz değerli hastalarıma hizmet vermeye devam etmekteyim.
- 2000-2010 tarihleri arasında partime muayenehane ve Bakırköy Kızılay Tıp Merkezinde çalıştım.
- 1998-2000 yılları arasında özel bir hastanede staff olarak görev yaptım.
Sertifikalar
Fotoğraflar
Videolar
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları