1985 yılında İzmir'in Dikili ilçesinde doğdum. İlk ve orta öğretimimi Dikili'de tamamladıktan sonra lise için Bergama Akif Ersezgin Anadolu Lisesi'ne gittim. 2004 yılında liseyi tamamlayarak üniversite sınavında okul derecesiyle Bursa Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesine yerleştim. Hazırlık sınavında başarılı olduğum için ingilizce hazırlık eğitiminden muaf oldum. Üniversite sürecimde 4 ay Amerika'da iş ve dil deneyimi, 4 ay da Erasmus programı çerçevesinde Comenius University'de eğitim aldım. Tıp fakültesini bitirdikten sonra 2010 yılında İstanbul Arnavutköy Toplum Sağlığı Merkezine atandım. Burada 6 ay aile hekimliği görevi yaptım. Sonrasında Gaziosmanpaşa Recep Sağlam Aile Sağlığı Merkezi'nde 3 yıl aile hekimi olarak görev yaptım. 2013 yılında kadın hastalıkları ve doğum ihtisası için Sağlık Bilimleri Üniversitesi Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne başladım. Eğitim sürecim boyunca laparoskopi ve histeroskopi konsunda eğitimler aldım ve çeşitli bilimsel çalışmaların içinde yer aldım. İhtisasımı bitirdikten sonra devlet hizmet yükümlülüğü (mecburi hizmet) için Sağlık Bilimleri Üniversitesi Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne atandım. Burada ki çalışma dönemi içerisinde Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniğinin idari sorumluluğu görevini üstlendim. Mecburi hizmet sonrasında halen çalıştığım Acıbadem Üniversitesi Altunizade Hastanesine başladım. Özellikle endometriozis, vajinal estetik, laparoskopi, histeroskopi, rahim sarkması ve idrar kaçırma alanlarında çalıştım. Riskli gebelik takibi, normal ve sezaryen doğum, sezaryen sonrası normal doğum takibi yapmaktayım. Mesleki hayatım boyunca çeşitli toplantılarda aktif görev aldım ve sunum gerçekleştirdim. Endometriozis ve Adenomyozis Derneği'nin üyesi olup aktif olarak çalışmaktayım. Snowboard yapmayı, futbol ve tenis oynamayı seviyorum.

Yetişkin

Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu

Röportaj

• H

Yaklaşık 3 yıldır rutin kontrollerim için tercih ettiğim ve şu an hamilelik sürecimi de birlikte takip ettiğimiz Salih Bey’i ilgisi, titizliği ve her zaman sakinleştiren yaklaşımı için tavsiye ederim. Süreç boyunca sorularımı sabırla yanıtlaması, detaylı bilgilendirmesi ve güven veren tavrı sayesinde kendimi her zaman emin ellerde hissettim. Alanında uzmanlığı kadar insani yaklaşımıyla da kesinlikle öne çıkan bir hekim.

• Alle Sağlık Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu  •

Hamileliğim 6.haftasından beri birlikte devam ettiğimiz Salih hocam en büyük şansım oldu diyebilirim. Sizi sizden daha çok önemseyen bir doktorla bu yolu beraber bitirdiğim için gerçekten çok mutluyum. Hamilelik sürecimde her türlü desteği vermesi bu süreci çok kolay yaşamamı sağladı. Doğum sırasında yaşadığım büyük bir problemi profesyonelce yönetti ve şimdi kızımla beraber kendisini sık sık ziyarete gidiyoruz. İyi ki bir şekilde yollarımız kesişmiş ve iyi ki varsınız hocam

• Alle Sağlık Doğum Kontrol  •

Çok güleryüzlü ve sıcakkanlı bir doktor. Rutin kontrollerimi yaptırmak ve hamilelik sürecime hazırlanmak amacıyla gittim. Salih bey bilgisiyle, iletişimiyle bu zamana kadar gördüğüm en iyi doktor. Kontrollerimi yaptı ve çocuk sahibi olabilmem için beni yönlendirdi. Sonuç olarak 1 ay sonra hamile kaldım. Şimdi de hamilelik sürecimi birlikte takip ediyoruz. Çok mutluyuz kendisiyle tanıştığımız için, çevremdeki herkese tavsiye ediyorum.

• Alle Sağlık Doğum Kontrol  •

• B

Doğumumu da yaptıran, tecrübeli ve ilgili kadın doğum doktorum.

• Alle Sağlık Normal Randevu  •

1.5 yaşında bir erkek annesi olarak bu yorumu ancak yazma fırsatı buldum. Hamile olduğumu öğrendiğim anda 3 doktorla birden görüşmüştüm ve Salih Bey’in pozitif enerjisi, yumuşak, şefkatli detaycı tavrı bana “İşte aradığım doktor bu demişti”. Ben canı tatlı biriyimdir, bir de üzerine doğum sürecinde 40 dereceye varan ateşim işimizi hiç de kolaylaştırmadı, ama doktorum bu süreci geçirebileceğim en iyi şekilde atlatmamı sağladı. Ben zangır zangır titreyip “Çok üşüyorum.” dediğimde kıyamadı ilave önlükler getirdi.” Ağrıya dayanamıyorum!” dediğimde her türlü desteği gönderdi. Acıdan bağırırken o anda elini uzattı. Ayrıca o da o gün öyle yoğun bir gün geçiriyordu ki... Böyle yazdım diye kendisi yumuşak da sanmayın, o savaşçı ve mücadelecidir de. Defalarca “Hadi Ece” diye bağırmasaydı ben asla yapamazdım. Tekrardan iyi ki varsınız. Şu anda bunu yazarken tesadüfen “Oynatmaya az kaldı, doktorum nerdeee” çalıyor kulağımda. Doktorunuz burada, hayatınızı değiştirmek için bekliyor…

• N

3 sebepsiz düşük, onlarca tetkik ve sayısız doktor görüşmelerim ile tüm bunların sonucu koskoca bir sıfır. Salih bey ile ilk tanıştığımda doğru doktor olduğunu hissedip onunla devam etme kararı aldım. Sonuç mu; konforlu, heyecan dolu ve daima keyifle hatırlayacağım normal bir doğum ve sağlıklı dünya güzeli bir bebek. Salih beyi anlatmaya kelimeler yetmez, onu ilk gördüğünüz an doğru yerde doğru doktor ile olduğunuzu anlıyorsunuz. İçten samimi ilgisi ve verdiği güven ile kendisi ailemizden biri gibi oldu. Her soruma sabırla güler yüzlülükle verdiği açıklayıcı cevaplar ve istediğim an ulaşma imkanı ile ne kadar doğru bir karar verdiğimi anladım. Özetle Salih bey işinde uzman, rast gelmesi zor ve müthiş bir doktor..

• G

Salih Hoca ile arkadaşımın tavsiyesiyle tanıştım. kendisi inanılmaz nazik ve hastayı anlamaya çalışan çözüm bulup içini rahatlatmaya çalışan bir doktor. Salih Hocaya kistlerim için gitmiştim. ve randevuma gidene kadar moralim çok bozuk ve üzgün durumdaydım. Salih hoca tüm sorularımı yanıtladı ve bu konudaki tüm kaygılarımı gidermeye çalıştı. Ayrıca aşamadığım birkaç problem daha vardı ve bunları kolaylıkla aşmamı sağladı. Salih hoca gerçekten hastasının dilinden çok iyi anlayan ve hastasına yaklaşımı çok çok iyi olan bir doktor. Bu süreçte yaklaşık 5 farklı doktora gittim ve Salih Hoca bunlardan sonuncusuydu. artık bu bölüm için tek doktorum Salih Hoca olacak.

• Alle Sağlık Endometriozis  •

• D

Salih Bey doktor seçimi olarak hayatımızda verdiğimiz en doğru karardı. İlk doğumum için de kendisine gitmeyi çok isterdim 2. sine kısmetmiş. İçtenliği ile kendisini ailenizden biri gibi hissediyorsunuz. Süreci takibi, ilgisi tartışmaya açık bile değil.

• H

Canım doktorum Salih hocamla arkadaşımın tavsiyesi üzerine 2. Doğum sürecimi tamamladık. Sakinliği, güler yüzü tüm süreçte bizi motive etmesi ile harika bir hamilelik ve doğum gerçekleştirdik. Tüm sürecimize bilgisi ve deneyimi ile güzelleştirdi. 39 hafta 6. Günde bebeğimizi hastaneye yatıştan 4 saat sonra kucağımıza aldık. Doğum anında en zor dakikalarda bile verdiği güveni unutmamız mümkün değil. Sonsuz güveni, bilgisi, deneyimi ve samimiyeti ile harika bir doktor.

• Alle Sağlık Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu  •

Hamilelik takibini gerçekleştirdiğim doktorumun sezaryen yanlısı olması sebebiyle doktor arayışına girdiğimde karşıma çıkan mükemmel insan.Bana öneren kişi bir kere git ne demek istediğimi anlayacaksın demişti.Kesinlikle de öyle oldu.Saygısı,güleryüzü,mükemmel iletişimi,donanımı,her sorumuzu sabırla ve bilimsel çalışmalara dayandırarak cevaplaması..Süreci en başından kendisiyle takip etmiş olmayı çok isterdim.Neyse geç oldu ama vermiş olduğum en doğru karardı kesinlikle.Çünkü gebeliğimin 31+5 haftasında suyum geldi. Olabilecek tüm senaryoları önümüze serdi ve takibe başladık.Sürecin sonuna geldiğimizde,Ece sanırım sancıların başlıyor dediğinde 9cm açılmam vardı. Ve 2-3 saat içerisinde de doğum gerçekleşti.O saate kadar muhtemelen her şeyin farkında olmasına rağmen doğum yolunda olduğumu bana asla çaktırmadı.Bu da benim stressiz ve rahat bir süreç yaşamamı sağladı.Süreçte de,doğum sırasında da hep olumlu tarafları gösterdi bize.Böylece onun pozitifliğiyle biz de hep pozitif kaldık

• Alle Sağlık Doğal Doğum  •