Dr. Samet Murat Arslan, Medicana Bursa Hastanesi'nde Ortopedi ve travmatoloji ihtisasında sağlık hizmeti vermektedir.

Odunluk Mahallesi, İzmir Yolu Cd No:41, Nilüfer 16150

• Sigortası olan hastalar

Ortopedi Ve Travmatoloji Randevusu

Medicana Bursa Hastanesi

Gerçekten çok iyi sonuç odaklı ve cana yakın davranışları iyileşmeniz için elinden gelenin fazlasını yapıpıyor tavsiye ederim.

• B

Çok değerli kıymetli doktorum Samet hocama hem sağ ayak parmağımdan hemde sol ayak parmağımdan ameliyat oldum ve sürekli acıyan,sızlayan,yanma olan, parmağıma hemen olaya el koyup müdahale etmesinin ardından beni büyük bir sıkıntıdan kurtardı iyi ki medicana bursa hastanesine ortopedi ve travmatoloji polikliniğine Samet hocama randevu alıp gidip kendisiyle tanışma fırsatı bulmuşum ben çok memnunum , ayrıca kendisi tek doktorluk konusunda değil insanlık konusundada 10 numara 5 yıldız birisidir hastalarıyla diğer hekimler gibi sadece doktor hasta ilişkisi kurup arasında mesafe bırakan birisi değil aksine hastasıyla sıcak bir ortam oluşturuyor ve sanki ailesinden biriyle ilgileniyormuş gibi ilgileniyor , kendisi çok pozitif,enejik ve sempatik birisi ben çok memnunum şuan da da hiçbir şikayetim kalmadı.

• Medicana Bursa Hastanesi Diğer  •

1yılı aşkın süredir omuz ve kalça ağrım var iki sefer doktora gittim ve röntgenle çekip tedavi olarak ilaç verip geçiştirdiler ama ağrılarım geçmedi
    Devamında Samet beye randevu aldım ve omuz röntgenime baktı mr istedi kalça röntgenimi daha önce çekmemişler kalça üstünü çekmişlerdi kalça röntgeni isteyip duruma göre mr isteyelim dedi sıkışma görünce net olmak için omuz ve kalça mr istedi
    Sonuç olarak omuz için iğne vurdu ve rahatlattı kalçam içinde ameliyata kendimi hazırlıyorum kendisi çok ilgili ve titiz
    Omzuma iğneyi kendisi al gel ben vurayım dedi hemşire tentürdiyot sürdü gelip birdaha sürdü teşekkür ederim kendisine ameliyat sonrasını inşallah paylaşıcam

• Medicana Bursa Hastanesi Ortopedi Ve Travmatoloji Randevusu  •

babam bır kaza geçırmıstı ve acil olarak amelıyata alınması gerekıyordu acıkcası hastaneye gıderken doktor araştıracak kadar vaktımız yoktu tamamen denk gelerek kendısı doktorumuz oldu ama cok memnun kaldık amelıyata gırerken ayagını gözden cıkarmıstı babam ama resmen cıktıgında neredeyse kopmak uzere olan ayagı tekrar yerıne baglayıp her şey birleştirmiş doktor bey. hem ılgı alakası hem bılgısı kesınlıkle tavsıye edıyoruz. Riskli bir ameliyattı ama doktorumuz sağolsun babamın ayagını kurtardı amelıyattan sonra da her şeyiyle kendi ilgilendi hem güleryüzlü hem ilgili pansumaı dahil kendisi yaptı bizi bilgilendirdi çok teşekkurler

• Medicana Bursa Hastanesi Ortopedi Ve Travmatoloji Randevusu  •

• Samet Bey geçirdiğim trafik kazası sonrasındaki hafta 1. Metakarpal kırığı ameliyatımda bulundu ve ameliyat öncesindeki filmlerimin kontrolünde sol bileğimde bir kırığım daha olduğunu keşfetti. Kaza sonrası kontrollerde diğer doktarlar ödem diyerek geçiştirdiler. Ameliyet sonrası kontrollerde 2 ay boyunca benimle yakından ilgilendi. Kendisinden memnun kaldım. İşinde uzmandır. Tavsiye ederim.