İlgi alanları
- Sigortası olan hastalar
Gebelik Öncesi Danışmanlık
Kısırlık
Medical Park Bahçelievler Hastanesi
Hamilelik testi yaptırdıktan sonra araştırmalarım sonucu Şefik Bey'e başvurdum ve onunla devam ettim. Gebeliğim Şefik Bey sayesinde çok rahat geçti. Doğumumda bir o kadar sorunsuz ilerledi. İstediğim zaman ulaşabildim ve her soruma sabırla cevap verdi. Çevreme kesinlikle tavsiye ederim.
T
t.....
Şefik Hocayla tanışmamız internet üzerinden doktor arayışı içerisine girmemizle başladı. İlk günden doğuma kadar kendisi yakın bir şekilde bebeğimi takip etti, gerekli bilgilendirmeleri detaylı bir şekilde verdi. 39. haftamda doğumumu normal olarak gerçekleştirdik ve doğum günü sürekli çevremdeydi, asla yalnız bırakmadı, fazlasıyla ilgiliydi. 3. bir bebek istesem yine kendisini tercih ederim, net ve çevremde soran olsa direkt Şefik Hocaya yönlendiririm.
Gebelik nedeniyle başvurdum. Tesadüfen karşılaştım. Çok sabırlı ve o kadar içten bir doktor ki her zaman her problemde mesai dışı olsa bile ulaşabildim. Çevreme tavsiye etmem mi? Tabii ki ediyorum ve bu ülkeye böyle anlayışlı, hastasını anlayan ve çok bilgili bir doktor lazım. Şefik hocamla karşılaştığım için çok şanslıyım.
T
t....a
Gebelik takibi için başvurdum. Takibim gayet güzel geçti. Sezaryen oldum, herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Ameliyat sürecimi kolay geçirdim. Her aradığımda ulaşabiliyorum. Her konuda kendisi ve asistanı yardımcı oluyor. Memnunum kendisinden.
g....p
Gebelik takibi için başvurdum. İlk çocuğumda da kendisini tercih etmiştim. Çok memnunum kendisinden. Yaklaşımı iyi, mükemmel ve destekleyici bir doktor. Herkese tavsiye ederim. Doğum yaptım hiçbir sorun yaşamadım. Allah kendisinden razı olsun. Sayesinde korkularımı yendim. Doktordan daha çok arkadaş ve abi gibi insanı rahatlatıyor.
Ö
ö....m
24. gebelik haftamda başvurdum. Kendi doktorumdan memnun kalmadığım için onu tercih ettim. Sürecim güzel geçti, doğum yaptım. Herhangi bir sorun yaşamadım. Hocamdan memnunum, iyi ki var. İstediğim zaman aradığımda ulaşabildim. Herkese tavsiye ederim.
C
ce...l
Detaylı ultrason sonrası bebeğimizin ense kalınlığının gayet iyi gelmesine rağmen, kan sonucunda orta risk ihtimalinden söz edildi. (İkili testi kendisi yapmadı, perinatoloji uzmanı yaptı.) Sonuçları doktor ile konuşmaya gittiğimiz gün, orta risk gelmesinin nedeni “Bebeğinizin ense kalınlığından olabilir.” diye bir yorum yaptı ve dünyaları başımıza yıktı. Tabii, “Bu bir yorum.” diye de ekledi. Biz ense kalınlığı değerlerinden emin olmamıza ve sonuçlardan memnun olmamıza rağmen böyle bir yorum duymamız bizi derinden sarstı.
Üstüne bir de, “Bu riskleri okudum, anladım, kabul ediyorum.” tarzı, o ortamın ruhuna uymayan bir imzalı evrak istedi. Biz de imzaladık. Sonuç olarak doktorumuzu değiştirdik ve bebeğimiz de gayet sağlıklı.• Medical Park Bahçelievler Hastanesi • Randevu •
me....
Şefik Gökçe doktorumla ikinci doğumumu gerçekleştirdim. İlk doğumum başka bir yerde, oldukça zor ve acılı geçmişti. Bu yüzden ikinci doğum için çok kaygılıydım. Ancak kendisi sayesinde doğumum muhteşem geçti.İlgisi, bilgisi ve güven veren yaklaşımı sayesinde hayatımın en güzel deneyimlerinden birini yaşadım. İyi ki yollarımız kesişmiş. Kendisini gönülden tavsiye ediyorum.
• Medical Park Bahçelievler Hastanesi • Diğer •
R
re...r
Dış merkezde 2 olumsuz tüp bebek tedavisi sonrasında bize mucize gibi gelen oğlumuzun büyük şansı Şefik hoca. Gebeliğimin en başından beri büyük bir özveri ile ilgilendi. En önemlisi ulaşılabilir olması, bütün gebelerin ortak düşüncesi doktoruna ulaşabilmek. Şefik hoca bu yüzden de büyük bir şans. Sorduğumuz her soruya yılmadan bıkmadan tek tek cevap vermesi sonrasında merak edip kendisinin araması… bir doktordan daha fazlası kesinlikle.
Bugün 37+3 te normal doğumum oldu ve hocam sayesinde dikişsiz güzel bir doğum geçirdim. Bizim minik mucizemizin kahraman doktoru iyi ki yolumuz kesişmiş ve iyi ki varsınız.• Medical Park Bahçelievler Hastanesi • Diğer •
d....ş
Şefik hocam çok kıymetli bir doktordur. Kendisiyle ilk gebeliğimden tanışıyorum. İlk gebeliğimde yaşadığım olumsuz durumlarda moral motivasyon olarak bizi hep yüksek tuttu doktordan çok bir abi olup her zaman desteğiyle yanımızda oldu. 2. Gebeliğimde de tabiki kendisiyle devam ettim ve sorunsuz bir şekilde 2 kızımı sağlıkla kucağıma aldım. Kendisi her zaman ulaşılabilir, cana yakın ve bilgisiyle insanı rahatlatan bir doktordur
İyi ki yollarımız kesişmiş canım hocamla• Medical Park Bahçelievler Hastanesi • Diğer •
Şefik Gökçe isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Şefik Gökçe, Kadın Hastalıkları Ve Doğum. Size Şefik Gökçe tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Kısırlık, Gebelik Öncesi Danışmanlık.
Şefik Gökçe adresi nerede?Şefik Gökçe adresini belirtmedi. Şefik Gökçe yalnızca online danışmanlık hizmeti veriyor (internet üzerinden, uzaktan) veya Şefik Gökçe adresinin tam olarak nerede olduğunu söylememeyi tercih etmiş olabilir.
Adresine gitmek zorunda kalmadan Şefik Gökçe isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Şefik Gökçe online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Şefik Gökçe isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Şefik Gökçe, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Şefik Gökçe hangi dilleri konuşuyor?Şefik Gökçe ile Türkçe, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Şefik Gökçe isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Şefik Gökçe tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Şefik Gökçe hakkında ne düşünüyor?Toplam 38 hasta / danışan, Şefik Gökçe hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Şefik Gökçe hangi sigortaları kabul ediyor?Şefik Gökçe tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Yapı Kredi Sigorta, Demir Hayat Sigorta, Garanti BBVA Sigorta, Eureko Sigorta, Axa Sigorta, Ankara Sigorta, Anadolu Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.