Uzm. Dr. Seheryeli YILMAZ, 2008 yılında İstanbul Tıp Fakültesi’nden mezun olmuş; 2009-2014 yılları arasında Marmara Üniversitesi Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hastalıkları AD’de uzmanlık eğitimini tamamlamıştır. 2012 yılında Harvard Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne bağlı McLean Hospital’da 6 ay süreyle araştırma görevlisi olarak bulunmuş, gözlem yapmış ve araştırmalara katılmıştır. Bakırköy Prof. Dr. Mazhar Osman Ruh Sağlığı ve Sinir Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi Çocuk Psikiyatrisi Kliniği’nde uzman doktor olarak çalışmıştır. Sonrasında Medical Park Gebze Hastanesi ve İstanbul Özel Emsey Hastanesi′nde görev yapmıştır. 3,5 yıl Gebze'de kendi muayenehanesinde çalışmıştır. Şu an Kadıköy, Caddebostan'da kendi muayenehanesinde hizmet vermektedir.
- Otizm ,
- Öğrenme Güçlükleri ,
- Obsesif-Kompulsif Bozukluk ,
- Yaygın Anksiyete Bozukluğu ,
- Hiperaktivite ,
Caddebostan mah. Prof. Dr. Hulusi Behçet Cd.No:20-C Akdeniz Apt., Kadıköy, İstanbul 34744
Çocuk Psikiyatrisi Randevusu
Anne Baba Ayrılığı
Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite
Çocuk ve Ergen Terapisi
Ö
ö....
Seheryeli hanım ve sekreter hanım gayet nazik insanlar. Bize her konuda yardımcı olmaya çalıştılar. Evladımızın gelişimi de doğru doktor tercihi yaptığımızın bir kanıtı.
• Uzm. Dr. Seheryeli Yılmaz • Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite •
ar...
Merhabalar
10 yaşındaki otizm tanılı oğlum için kendisine başvurduk.Yaklasik 3 yıldır takibindeyiz olumlu gelismeler yaşadık çok zor zamanlarımızda bizi aydinlattı bana ve oğluma bu zor yolda ışık tuttu iyi ki kendisini tanıdık ve çok seviyoruz bu meslekte daim olmasını temenni ederim iyi ki varsınız Seheryeli hanım• Uzm. Dr. Seheryeli Yılmaz • Çocuk Psikiyatrisi Randevusu •
m....k
Bir yılı aşkındır Doktorumuza geliyoruz, o bizi biz onu çok benimsedik ve sevdik. Çocuğumun yalnızca fiziksel değil psikolojik iyi halde olması önceliğimiz oldu her zaman ve kendisi ihtiyacımız olan konularda bize çok destek oldu. Biz özellikle dürtü kontrolü ve dikkat dağınıklığı ile ilgili büyük yol aldık. Hem sosyal çevresinde hem okul hayatında iyileşmeleri gözlemlemek inanılmaz mutlu edici. İyi ki yolumuz kesişti ve oğlum sizinle tanıştı.
ah...t
Hocamızın uzun süredir takipli hastasıyız. Birlikte çok iyi yol katettik. Kendisi çok iyi doktor olmasının yanında çok iyi de bir insan.
• Uzm. Dr. Seheryeli Yılmaz • Randevu •
gü...n
Doktorumuz bizim şansımız oldu çok yol katettik sayesinde başta çok tereddütlüydüm ama artık doktorumuza fazlasıyla güveniyoruz oğlum mutlu ben mutlu farkındalığımızı arttırdığı içn minnettarım
Ö
öz...r
Seheryeli Hoca hayatımıza çok olumlu dokundu, DEHB teşhisi ile bize yardımcı oldu ve hakikaten onun farkını hissettik. Teşekkürl ederiz
di...
Merhaba kızımın dikkat eksikliği şikayeti ile Muayeneye geldiğimiz Dr Seheryeli yılmaz un uyguladığı tedaviden ve alakasında dolayı memnuniyetimi dile getirmek istiyorum.Doktorumuzun sayesinde bir yıllık bir süreçte gelinen sonuç çöm başarılı.saygı ve sevgilerimi iletiyorum.Kesinlikle tavsiye ediyorum.
es...a
Oğlumuz odoklanma ve dikkat güçlüğü yaşıyordu. Hızlı ve etkili bir tedavi planıyla çok güzel bir yol kattettik. Biz memnunuz tavsiye ederiz.
Y
y....p
Dikkat eksikliği ve o.k.b çok ilgili ve konusunda çok uzman çok memnun kaldım.Herkese tavsiye ederim
• Uzm. Dr. Seheryeli Yılmaz Muayenehanesi • •
Seheryeli Yılmaz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Seheryeli Yılmaz, Çocuk ve Ergen Psikiyatrisi. Size Seheryeli Yılmaz tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Psikoterapi, Aile Terapisi, Bireysel Terapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite, Çocuk ve Ergen Terapisi, Ergen Terapisi, Çocuk Psikiyatrisi Randevusu, Anne Baba Ayrılığı.
Seheryeli Yılmaz adresi nerede?Seheryeli Yılmaz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Caddebostan mah. Prof. Dr. Hulusi Behçet Cd.No:20-C Akdeniz Apt. İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Seheryeli Yılmaz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Seheryeli Yılmaz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Seheryeli Yılmaz isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Seheryeli Yılmaz, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Seheryeli Yılmaz hangi dilleri konuşuyor?Seheryeli Yılmaz ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Seheryeli Yılmaz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Seheryeli Yılmaz tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Seheryeli Yılmaz hakkında ne düşünüyor?Toplam 9 hasta / danışan, Seheryeli Yılmaz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
- İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Çocuk Psikiyatristleri
- İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Çocuk Psikiyatristleri