0850 333 9651 Ücret öğren

Prof. Dr. Şehmus Özmen, 1999 yılında Hacettepe Tıp Fakültesinden (İng) mezun olmuştur. 2005'te İç Hastalıkları, 2008'de Nefroloji uzmanı, 2009 yılında Doçent ve 2014 yılında Profesör olmuştur. Evli ve 2 çocuk babasıdır. Medipol Üniversitesi Çamlıca hastanesinde İç hastalıkları ve Nefroloji uzmanı olarak görev yapmaktadır.

Yetişkin

Acıbadem, Şht. Emin Çölen Sokağı, No:18, Kadıköy, İstanbul 34718

Kabul edilen sigortalar

• SGK

Görüşler

Hasta/danışanlar tarafından en çok bahsedilen

• Detaylı açıklamalar

Annemin böbrek rahatsızlığı için başvurdum. Kendim araştırıp buldum. Tedavi olarak olumlu bir süreç geçirdik. Hocamız çok ilgiliydi. Aradığımda ulaşabileceğime inanıyorum. Tedavi öncesinde ve sonrasında detaylı açıklamalarda bulundu. Şehmus Bey bilgili, donanımlı, güler yüzlü bir doktor. Hastasına umut aşılayan, negatif olmayan, pozitif olan bir hekim.

• K

Babamın böbreğinde taş vardı, değerleri de sıkıntılıydı. 1 ay hocanın yanına gelip gittik, ilaç tedavisine başladı ve ilaçlarını düzenledi. Doktordan verim aldık. Doktorumuz her konuda bizlere açıklama yaptı, sorduğumuz her şeyi yanıtladı, aşırı memnun kaldık.

• N

Doktorumuzdan memnunuz. Eşim böbrek hastası, bu sebepten dolayı başvurduk. İlaçlarımıza devam ediyoruz, kontrole gittik. Uyguladığı tedaviden sonuç aldık, bizi sevindirdi. Güzel bir doktor. İlk gittiğimizde keşke kendisiyle devam etseydik. Rabbim herkese ve bize şifa nasip etsin. Her aradığımda kendisine ulaşabiliyoruz. Kendisi de numarasını verdi, istediğiniz zaman arayabilirsiniz dedi. Randevularımızı rahatlıkla alabiliyoruz.

• O

1 hafta annemi hastanede yatırdı, vücudunda ödem vardı, ödemi attı. Evde ilaç tedavisine devam ettik, başarılı oldu. Annemin böbrek yetmezliği rahatsızlığı için başvurduk. Şu an annemin durumu iyi ve sağlıklı. Kontrollere gidip geliyoruz. Kendisi takipli hastası olduk, çok memnunuz. İlgi, alaka, bilgi ve deneyim olarak yeterli bir hoca. Bizi bilgilendirme ve nezaket anlamında hoş ve sevecen bir insan. Hastaya veya hasta yakınına davranışları iyi, aile bağı kuruyor. Kendisini seviyoruz ve devam ediyoruz. Her şeyi anlayabileceğimiz şekilde konuşup anlatıyor. Bu bizim için önemli.

•  •

Şehmus Bey çok iyi niyetli bir doktor. Sıcak bir insan. Şeker için başvurdum. Hastaneyi seviyorum, devamlı o hastaneye gidiyorum. Şeker için ilaç tedavisine başladık. Tedavim iyi geçiyor. Gayet memnunum kendisinden.

• F

Böbrek fonksiyonlarımda kreatininim ve ürem yüksek çıktı, tansiyon yüksekliği yaşıyordum. Önce kardiyolojiye gittim, nefrolojiye yönlendirdi. Doktor tavsiyesi ile kendisine başvurdum. Doktorumdan çok, çok memnunum. 5 aydır takipli hastasıyım. Kontrollere gittiğimde tahlillerimi yaptırıyor. Diyet önerdi, ben de uyguluyorum. Söylediği şeylerden şaşmıyorum. İyi bir hasta olduğumu düşünüyorum. İradeli bir yapım var. Allah'a çok şükür iyi giden bir profil sergiliyorum. İlgili ve alakalı bir hoca. Herkese tavsiye ediyorum. Hasta doktor gibi değil de abla kardeş gibi olduk. Çok farklı bir diyaloğu var, doktorumu seviyorum, Allah razı olsun.

•  •

Çok memnun kaldım kendisinden. İlgili, alaka, hizmetleri çok iyi. Şu anda çok çok iyiyim, biraz belim ağrıyor. Böbrek yetmezliğiyle ilgili gördüğüm tedaviden memnun kaldım. Tahlillerimi yaptırdım, sonuçlarım güzel geldi. Şehmus Bey için görüşlerim fevkalade. Kendisini yakınıma benzettim; şakacı, ilgili, alakalı, beni çok mutlu etti. Herkese bunu söylüyorum. İsmini hiç unutmayacağım. İnşallah bir daha ihtiyacım olmaz, olursa tekrar kendisini tercih ederim.

• T

Harika bir doktor. Rutin kontrol için gitmiştim ve yıllardır süre gelen ve hiçbir doktorun farketmediği hastalığımı keşfetti. Kan tahlilinde kalsiyum değerimin yüksek olduğunu farkedip ek tahliller istedi. Paratiroid bezimdeki rahatsızlığı keşfedip hemen ameliyat olmam gerektiğini bildirdi. Sayesinde çok geç olmadan bu rahatsızlıktan kurtulmuş oldum. Kendisine minnettarım.

• Medipol Üniversitesi Çamlıca Hastanesi Normal Randevu  •

Genel bir kontrol için gittim. Böbreğimde ve safra kesemde sıkıntı çıktı. Tavsiyelerde bulundu. Tavsiyelerini uyguluyorum. Yönlendirmeleri çok iyi. İlgili ve alakalı bir doktor. Memnunum kendisinden. 6 ayda bir kontrole gidiyorum.

• Y

Karın ağrısı şikayeti ile başvurduk. Hocamız gittiğimiz hastanede tavsiye edildi. Muayene sonrasında babama göbek fıtığı teşhisi koydu. Birkaç test istedi. Genel cerrahi doktoruna yönlendirdi. Şu an takip ediyorlar. Babam'ın ağrısı geçti. Şehmus Bey ilgili bir doktor. Hastasını çok iyi takip ediyor. Biz memnunuz.