0850… Ücret öğren

Op. Dr. Selami Uzun İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesinden mezun olmuştur. Sağlık Bilimleri Fakültesi Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi -Kulak Burun Boğaz alanında uzmanlığını almıştır. Hastalarına Özel Kliniğinde hizmet vermektedir.

Botoks

Burun Estetiği

Dolgu

Rinoplasti

Selami Uzun Kliniği

Gazi, Adnan menderes Blv. No:38B Kat:2 Daire:6 Yenişehir, Yenişehir, Mersin 33130

• Sigortasız hastalar/danışanlar

Hastalar tarafından en çok bahsedilen

• Detaylı açıklamalar
  • Tedavinin/danışma sürecinin etkisi
  • Dakiklik
  • Y

Süreç başından sonuna kadar adım adım açık ve anlaşılır şekilde anlatıldı. Ekip son derece ilgili, profesyonel ve güven vericiydi. Özellikle Selami Bey’in uzmanlığı ve yaklaşımı sayesinde kendimi çok rahat hissettim. Gönül rahatlığıyla işlem yaptırabileceğiniz bir yer.

• Selami Uzun Kliniği Mezoterapi  •

Ne büyük şans ki emin ellerdeyiz burun estetiği olmayı da düşünüyorum kendisine o kadar çok güveniyorum ki soru bile sormadım nasılsa herşeyi benim yerime düşünür güveni var içimde

• Selami Uzun Kliniği Botoks  •

Gerçekten çok memnun kaldım. Hem ilgisi hem de yaklaşımı çok iyiydi. Süreç boyunca kendimi rahat hissettim ve sonuç beklentimin de üstünde oldu. Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim

• N

Sağlıklı bir şekilde ameliyatımı oldum ve çok memnunum

• N

Bir burun ameliyatı sürecinden geçtim ve en başından beri iki net problemim vardı: burun sırtımda kemer ve burun ucunda düşüklük. Ameliyat sonrası ne yazık ki bu iki sorun çözülmediği gibi, üstüne yeni bir problem daha eklendi: burnum şu an sağ tarafa doğru yamuk.

Süreç boyunca doktorun ve ekibinin güler yüzlü olması elbette önemli ama bu, ortaya çıkan sonucu değiştirmiyor. Bana yapılan açıklama “derin ince olduğu için kusurların belli olduğu” yönünde. Ancak bu, ameliyat öncesinde açıkça söylenmesi gereken bir durumdu. Eğer bu yapı nedeniyle istenilen sonuç alınamayacaksa, bunun en başta dürüstçe ifade edilmesi gerekirdi.

Daha da üzücü olan ise, memnuniyetsizliğimi dile getirdikten sonra çözüm odaklı bir yaklaşım yerine iletişimin kesilmesi. “Düzeltilecek” denilen bir burun için geri dönüş yapılmaması kabul edilebilir değil.

yaşadığım deneyim hem sonuç hem de süreç yönetimi açısından hayal kırıklığı oldu.estetik müdahalelerde en az sonuç kadar şeffaflık ve sorumluluk da önemli.

• Selami Uzun Kliniği Burun Estetiği  •

Burun ameliyatımın 15.günündeyim.Şanslı hissediyorum çünkü Selami hoca ile bu süreci geçirmek harikaydı.İlk günden size o güveni veren,hastası ile ilgili hiçbir detayı unutmayan,süreci büyük bir sabır ve özenle yöneten mükemmel bir hekim.Klinikteki ekibinin ilgisi,samimiyeti ve güleryüzü o kadar özeldi ki.Her gittiğimde çok güzel karşılandım.Selami hocamın sihirli elleri bana tam istediğim gibi,yüzüme uyan,kusursuz bir burun yaptı.Sorunsuz bir ameliyat süreci geçirdim,her şey çok güzeldi.Her an iyi ki diyorum.Dünyalar tatlısı doktoruma gözü kapalı güvenin lütfen

• Selami Uzun Kliniği Burun Estetiği  •

Mersinde alanında en iyi uzman doktor ve kadrosu diyebilirim. Gözünüz kapalı ,hatta nefesinizi bile tutarak güvenebilirsiniz.Zaten tanıyınca ameliyat olmadan bile daha rahat nefes alabileceğiniz aşırı güven söz konusu. Yani kelimelerle anlatılmaz tanımanız gerek diye düşünüyorum kusursuzluğun tek adresi bence

• Selami Uzun Kliniği Rinoplasti  •

Yollarımız kesiştiği için çok mutluyum revizyon ameliyatı oldum asla ağrım olmadı sorunsuz nefes alıyorum. Kesinlikle tavsiye ederim

• Selami Uzun Kliniği Rinoplasti  •

• Z

Muayene sırasında süreç detaylı şekilde anlatıldı. Foto çekimi ve değerlendirme aşamaları anlaşılırdı. Genel olarak planlı ve açıklayıcı bir muayene süreciydi

• Selami Uzun Kliniği Randevu  •

• Z

Burun ameliyatımı planladık Selami bey ve ekibi harika insanlar güleryüzlü ve çok enerjikler şimdilik herşey yolunda ameliyattan sonra tekrar görüş bildirimi yaparım eminim ki çok güzel bir sonuç çıkacak şimdiden ellerine sağlık