Selçuk Cömert Muayenehanesi

Tunalı Hilmi Caddesi No:85 D:28, Çankaya, Ankara

• M

Iki implant ve alt kısmını tamamen kaplama yaptırdım. Balyozla kırılmaz denilen diş iki ayda kırıldı.
    Randevulara gelince randevum olduğu halde bugün git yarın gel dendi. Sonra öğlen 12de iken akşam saat 7de sıra bana geldi.
    Garanti konusunda da bir ay bekledikten sonra implant geri takıldı. Anormallik hissettiğimi söylediğim halde oldu diye eve yollandım ve bir ay sonra tekrar aynı yerden sorun yaşadım. Memnun kalmadım, kesinlikle önermiyorum.

• M

Implant uzerine Yapistirdigi kaplamalar 4-5 kere dustu. Hala da agzimdan yapiskan parcalari dokuluyor. Surec cok yorucu ve uzucuydu. Agzimdaki dislerden cok rahatsizim ve yiyecekleri cignerken zorluk yasiyorum.

• F

2021 Mayıs ayında diş ağrısı için Selçuk beye gittim. covid 19 nedeniyle tüm diş hekimleri kapalı iken o çalışıyordu. Ve maskesini kapatmıyordu bu bana çok tuhaf gelmişti neyse sonra: 1. Randevuda: dolgu yaptı 2. Randevuda kanal tedavisine karar verdi ve yaptı. 3. Randevuda dişinizi çekeceğim dedi ve çekti. Bu işlemler aylar sürdü ve ben ağrıdan sürekli ağlıyorum. 4. Randevuda orada iltihap kalmış keseceğim dedi ve ameliyat gibi bir şey yaptı eve gidemedim yardım istedim. Aylar sonra kocaman bir diş kökü çıktı ve o tarihten beridir dişin yerinde bir oyuk vardı geçen hafta bir hastaneye gittiğimde kocaman bir kök daha çıkardılar. Selçuk bey filme bakıp bana kesinlikle kök yok dedi. İçinde 2 kocaman kök varken ısrarla dedi ki gel hemen implant yapayım. Hiç önermiyorum

• T

Tedavi yonteminden ve surecinden memnun kalmadim. Dis eti cekilmesi yuzunden gittim.iyice cekilmis dis etinin iki yanindaki dis etlerine dikis attarak kapatmaya calisti. Tedavi basarili olmayinca bir sure sonra ayni islemi tekrar yapti. Bunun uzerine cevrendekilerin tavsiyesi ile baska bir doktara gittim. Damaktan parca alinmasi ve cekilmis dis etinin uzerine dikilmesi yoluyla ameliyat edildim ve sorun giderildi.

• M

Tedavi sürecinden ve tedavi yönteminden memnun kalmadım. Yaptırdığım dolgu en az 10 kez düştü implant sürecim çok uzun ve yorucuydu.

• I

Hastayla kurduğu mükemmel iletişim gerçekten çok rahatlatıcı. Tedavi esnasında yaptığı bütün müdahalelerden önce hastayı bilgilendirmesi, en problemli hastayı bile sakinleştirmeye yeter diye düşünüyorum. Tedaviden sonra insan "Selçuk Bey eşinizi ve çocuklarınızı da alın gelin hadi bize" dememek için kendini zor tutuyor. Gördüğümüz tedaviden son derece memnunuz. Sadece samimiyeti ve işine duyduğu -ve her halinden belli olan- aşkı için bile Selçuk Bey'i tavsiye ediyorum.

•  •

• M

Selçuk beye ilgisinden ve işini severek yapmasından dolayı teşekkür ediyorum. Güven veren bir insan kendisi tedavi konusunda da oldukça başarılı, herkese tavsiyemdir.

•  •