Psk. Selfinaz Dursun

Psikoloji · Daha fazla

Şişli 1 adres

Selfinaz Dursun Beykent Üniversitesi Psikoloji Bölümü`nden 2014 yılında mezun olmuştur. Halen yüksek lisans eğitimine Beykent Üniversitesi`nde devam etmektedir. Özel Alize Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezinde ve PsikoTerap-İST Eğitim ve Danışmanlık Merkezi'nde çalışmaktadır.

19 Mayıs Mahallesi Aytekin Kotil Caddesi Özpolat Sitesi Kamelya Blok No:14 D:4, Şişli

Görüşler yakında geliyor

İlk görüşü yazın

Psk. Selfinaz Dursun adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.

Görüş ekle