Tüm eğitim sürecimi Kayseri'de tamamladım. Lisans sürecimde kulüplerde aktif rol aldım. 1. sınıfta Erü SAYAK adlı bölüm kulübümüzde yönetim ekibinde yer aldım. Pandemi olması sebebiyle online seminerler düzenledik. Aynı zamanda farklı platformlardan Türkçe ve İngilizce seminerlere katıldım. Lisans eğitimim sırasında yazın gönüllü staj deneyimim oldu. 4. sınıf 1. dönemde Erasmus yaparak 1 dönem Foggia'da bulundum. Farklı ülkeler gezdim, yeni lezzetler tattım. Son sınıfta kalan dönemimde kalan stajlarımı tamamlayarak mezun oldum.
Mezun olduktan sonra Nuh Naci Yazgan Üniveristesi'ndeki Beslenme ve Diyetetik kongresine katıldım. Yakın zamanda Hacettepe Üniversitesi'nde gerçekleşen XI. Uluslararası Beslenme ve Diyetetik Kongresine katıldım.
Ara ara çocuklara ve yetişkinlere sağlıklı beslenme eğitimi vermekteyim. Sağlıklı ve sürdürülebilir bir yaşama adım atmak için randevu oluşturmanız yeterli.

Luna Akademi

Yıldırım beyazıt mahallesi hulusi akar bulvarı 1656 sokak no:164/ B, Melikgazi, Kayseri 38030

• Sigortası olan hastalar

Diyetisyen Randevusu

Online Diyet

Röportaj

Sosyal medyada gördüm. Kilo verme süreciyle ilgili başvurdum. Benim için gerçekten güzeldi, çok ilgiliydi, çok yardımcı olmaya çalıştı. Tavsiye ediyorum.

• R

Kilo verirken aynı zamanda beslenme alışkanlıklarım da değişti. Yasaklar olmadan ama farkındalık kazanarak kilomu korumamda da çok faydasını gördüm

görüşleriniz çok kıymetli beraber çalışmak çok güzeldi, teşekkür ederim.

Sema hanım sayesinde 7 kilo verdim ve hepsi yağdan gitti kendisi çok güler yüzlü çok tatlı birisi programlarımın takibini çok güzel ve özenli yaptı günlük porsiyonlarıma kadar dikkatli ve özenli yorumlamalarla takip etti kendisinden aldığım hizmetten gerçekten çok memnun kaldım

• Luna Akademi Kilo Verme Diyetleri  •

görüşleriniz çok kıymetli beraber çalışmak çok güzeldi, teşekkür ederim.

Sürdürülebilir beslenme ve emin adımlarla kilo kontrolü, ilgili ve güleryüzlü görüşme için doğru adres

• Online Danışmanlık Randevu  •

• R

Sema Kuruçay'a sosyal medya reklamı üzerinden rastladım, o şekilde tanıdım. Kilo kontrolü için başvurdum. Kendisi hem çok ilgili hem de böyle umutsuzluğa kapılmanızı engelliyor. Saatler konusunda çok yardımcı oluyor. Sizin temponuza uygun diyet listesi hazırlıyor. Benim sürekli gece nöbetlerim oluyordu, bana çok yardımcı oldu bu konuda. Ben hem intörnlük hem diyet sürecini yönetemediğim için bırakmıştım, kendisinden çok memnundum.

• H

Pikos hastası olarak yıllardır kilo verme ve adet düzensizliğiyle baş etme konusunda çok zorlanıyordum. Sema Hanım’la tanıştıktan sonra her şey değişti. Kısa sürede, sadece bir ayda 2,5 kilo verdim ve en önemlisi, adet döngüm düzene girdi. Her gün düzenli takibiyle hem motivasyonumu hep yüksek tuttu hem de süreci benim için çok daha kolay ve sürdürülebilir hale getirdi. Bilgisi, ilgisi ve güler yüzüyle gerçekten güven veren bir diyetisyen. İyi ki yollarımız kesişmiş. Gönül rahatlığıyla herkese tavsiye ederim.

• K

Diyetle ilgili başvurdum. Duygusal yeme kilo verme ama hocamızın diyet hakkında tavsiyeleri ilgilenmesinden memnunum. Korkarak gittim ama diyet konusunda çok yardımcı oluyor ilgileniyor. İyi ki gitmişim Sema hocamıza...

• Ş

Hem tok kalıp hem kilo vermek diyetten zevk almak sayesinde hayatıma adapte edebileceğim bir beslenme düzenim oldu Ne kadar minnet duysam azdır.

Dyt. Sema Kuruçay

Yorumlarınız çok kıymetli, bu süreçte yanınızda olduğum için çok şanslıyım

Kendi başıma diyet ve sağlıklı beslenme konusunda zorlanıyordum ve bu yüzden Sema hanımla görüşmek istedim. Kendisi ile çok samimi bir sohbetten sonra neler yapıp neler yapmayacağımızı konuştuk. Doktorumun ilgisini alakasını ve bilgisini, bunları bana yansıtma şeklini çok beğendim.

• Online Danışmanlık Randevu  •

Dyt. Sema Kuruçay

Yorumlarınız çok kıymetli, bu süreçte sizin yanınızda olduğum için ben de çok şanslıyım teşekkürler.

• M

Doyurucu ve çeşitli diyet seçenekleriyle güzel bir diyet süreci geçirdik. Bu vesileyle 3 haftada yaklaşık 1.5 kilo verdim. Uzun süre yeme alışkanlığım bozulmuştu ama diyet yaparken gerek tatlı gerek tuzlu alternatiflerle sağlıklı beslenmeye olan yaklaşımım ısındı. Süreçte gayet ilgili ve samimiydi. Yasaksız bir diyet olmasıda ayrıca bir diğer güzel yönüydü

Dyt. Sema Kuruçay

Yorumlarınız çok kıymetli teşekkür ederim.