Psk. Sena Nur Yutaz, tam burslu kazandığım Nuh Naci Yazgan Üniversitesi Psikoloji Bölümü’nden 2023 yılında mezun oldum. Üniversite hayatımda ve sonraki süreçte zamanımı daima kendimi geliştirmek için kullandım. Mesleğim ile kişilerin yaşamlarına dokunmak ve fayda sağlamak istiyorum. Aktif olarak onlıne ve yüz yüze seanslarıma kendi kliniğimde devam etmekteyim.
- Yaygın Anksiyete Bozukluğu
Kelime Söyleyiş Testi
Metropolitan Okul Olgunluğu Testi
Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri
Psk Sena Nur Karabulut
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
Porteus Labirentleri Testi
Stres Yönetimi
Çocuk ve Ergen Psikolojisi Problemleri
Çocuk ve Ergen Terapisi
Çocuklarda Uyku Problemleri
Çocuklarda Yeme Problemleri
Psk Sena Nur Karabulut
Güleryüzlü, tatlı dilli, sevgili Sena Hanım, Öğrencimle ilgili sorunu nasıl çözmem gerektiğini, nasıl iletişim kurmam gerektiğini çok güzel bir şekilde açıklayarak anlattığınız için ve ortadaki sorunu çözmemde yardım ettiğiniz için size minnettarım. Mesleğinizi severek ve isteyerek yaptığınız o kadar belli ki. İnsanlara karşı yaklaşımınız mükemmel. Hayatınız boyunca bütün başarılar sizinle olsun.
• Psk Sena Nur Karabulut • Çocuk ve Ergen Psikolojisi Problemleri •
K
k.....
Sena hanım ile terapi sürecimize 2 ay önce başladık. Terapiye başladığımda yoğun kaygılarım ve depresif durumum vardı. 2 ay içerisinde yaptığımız görüşmeler ile oldukça ilerleme kaydettiğimizi hissediyorum. Seans içinde düşüncelerimizi çalışırken seans dışında bana verdiği ödevler ile yeni alışkanlıklar kazandım. Çok memnunum düşünenlere tavsiye ederim
• Psk Sena Nur Karabulut • Bilişsel Davranışçı Terapi •
b....e
İyi ki sena hocam. Sena hocama cocugum ıle ılgılı problemler ıle ılgılı görüşmek ıcın başvurdum . Kendısı de oyun terapisi yaptı cocuguma. Bir kaç seans sonra cocugumdakı farklılıkları sorunların duzeldıgını görmeye başladım. Hala da devam edıyorum. Oyun terapısı gerçekten mükemmel bir şey. Hala da devam edıyorum . Sena hanımı herkese tavsiye ederım.
• Psk Sena Nur Karabulut • Online Terapi •
d...
Kızımın gittiği kreşten ulaştım Sena Nur Hanım'a. Eve gelecek olan yeni kardeşe kızımı hazırlamak adına başvurdum kendisine. Süreçten gayet memnun kaldım. Dediklerini uyguladığımda kızımda olumlu sonuçlar gözlemledim. Kendisi çok ilgili sonrasında da durumu takip etti. Tatlı diliyle sorunlarınızı çözmenize kolaylık sağlıyor.
s....g
Arkadaşımın tavsiyesiyle gittiğim Sena Nur Hanım'ın yaklaşımı, samimi davranışları, yaşadığımız probleme bakış açısı ve çözüm önerileri gerçekten bir çok olumsuzlukların çözülmesine katkı sağladı.Gönül rahatlığıyla herkese tavsiye ederim.
• Psk Sena Nur Karabulut • Çocuk ve Ergen Psikolojisi •
se...l
Psikoloğumuz Sena Hanım ilgili ve güler yüzü ile beni kazandı. Kaygı problemlerim ve bağlamla problemim hakkında danışmıştım daha ilk seanstan beni rahatlattı daha önce de psikoloğa gitmiştim ama uyum sağlayamama problemlerim olmuştu Sena Hanımla ilerleyeceğimizi düşünüyorum.
• Psk Sena Nur Karabulut • Online Terapi •
me...e
Sena hanımla kızımın sınav kaygıları hakkinda görüşme yaptık kendisi gayet güler yüzlü ve ilgili biri.Kendisiyle devam ederek kaygilarimizdan kurtulacağımizi düşünüyorum.
• Psk Sena Nur Karabulut • Randevu •
Ü
ül...ü
Sena hanım güler yüzlü çözüm odaklı ben kızlarım için görüşmüştüm kendisiyle benim çocuklarımı ikna edemediğim herkonuda yardım aldım kızımın sınav heyecaninda gerçekten sınav stresini kaygısını sena hanımla görüşmeleri sonucunda giderdi bhep çözüm odaklı oldu benimle ayrı kizlarimla ayrı güler yüzüyle tatlı diliyle yaklasdi iyiki tanimisiz
• Psk Sena Nur Karabulut • Randevu •
Psk. Sena Nur Yutaz
Yorumlarınız için çok teşekkür ederim
T
t...
Sena Nur Hanım kreş psikoloğumuzdu. Çocuğumun genel değerlendirmesi ile ilgili görüştük. Çözüm odaklı sevecen biri. Gözlemleri ve desteğinden memnun kaldım.
h...
Sena Hanım'la çalıştığımız kurumda tanıştık. Eşimle birlikte gittik. Yaşadığımız aile problemlerini aşmamız için bize çok yardımcı oldu. Kendisiyle çocuğumuzu da görüştürdük. Okulda ve evde problemler yaşıyordu. Şu an hemen hemen bu sıkıntıları tamamen aştık. Sena Hanım aile terapistimiz oldu. Kendisinin duyarlı bir danışanı olarak kesinlikle tavsiye ediyorum.
Sena Nur Yutaz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Sena Nur Yutaz, Psikoloji. Size Sena Nur Yutaz tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Bender Gestalt Motor Algı Testi, Benton Görsel Bellek Testi, Cattell 2a Zeka Testi, Cattell 3a Zeka Testi, Draw A Person, Gessell Gelişim Testi, Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi), Porteus Labirentleri Testi.
Sena Nur Yutaz adresi nerede?Sena Nur Yutaz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kayseri
Adresine gitmek zorunda kalmadan Sena Nur Yutaz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Sena Nur Yutaz uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Sena Nur Yutaz isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Sena Nur Yutaz, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Sena Nur Yutaz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Sena Nur Yutaz tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Sena Nur Yutaz hakkında ne düşünüyor?Toplam 15 hasta / danışan, Sena Nur Yutaz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Sena Nur Yutaz hangi sigortaları kabul ediyor?Sena Nur Yutaz tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.