2021 yılında Beslenme ve Diyetetik bölümünden mezun olmuştur. Mezuniyetinin hemen ardından kendi kliniği olan Diyetisyen Seren Altın Kliniği’ni kurarak mesleki kariyerine başlamıştır. Alanındaki güncel bilimsel gelişmeleri yakından takip ederek danışanlarına sürdürülebilir ve bireye özgü beslenme programları sunmayı ilke edinmiştir.
2021-2023 yılları arasında Sakaryaspor Diyetisyeni olarak görev almıştır. Bu süreçte sporcu beslenmesi alanında deneyim kazanmış, performans artırmaya yönelik beslenme planları oluşturmuş ve sporcuların bireysel ihtiyaçlarına uygun programlar geliştirmiştir.
Mezuniyetinin ardından Yeni Sakarya Gazetesi’nde köşe yazarlığı yapmaya başlamış olup, halen yazarlık faaliyetlerini sürdürmektedir. Yazılarında sağlıklı beslenme, kilo yönetimi ve hastalıklarda beslenme tedavisi konularında toplumu bilinçlendirmeye yönelik içerikler üretmektedir.
Kliniğinde; obezite, kilo verme ve kilo alma diyetleri başta olmak üzere polikistik over sendromu (PCOS), çocuk ve yetişkin beslenmesi, irritabl bağırsak sendromu (IBS), tip 1 ve tip 2 diyabet, yeme bozuklukları (anoreksiya ve bulimia), hiperlipidemi, hipertansiyon, tiroid hastalıkları, lipödem, kolesterol yüksekliği, sindirim sistemi hastalıkları, böbrek hastalıkları, gebelik ve emzirme döneminde beslenme, kanser hastalıklarında beslenme ve sporcu beslenmesi gibi pek çok alanda hizmet vermektedir.
Mesleki yaklaşımında; katı ve sürdürülemez diyetler yerine, yaşam tarzına uyum sağlayan, dengeli ve bilimsel temellere dayanan beslenme modellerini benimsemektedir. Danışanlarının yalnızca kısa vadeli hedeflerine ulaşmalarını değil, uzun vadede sağlıklı yaşam alışkanlıkları kazanmalarını amaçlamaktadır.
- Kilo Verme Diyetleri
- Gebelik ve Beslenme
- Çocuk ve Adölesanlarda Beslenme
- Troid Hastalıklarında Beslenme
- Sporcu Beslenmesi
Diyetisyen Randevusu
ARABACIALANI MAH. ÇARK CADDESİ NO:310/1 KAPI NO:208 HİLLORİA İŞ VE YAŞAM MERKEZİ, Sakarya
Online Diyet
- Banka Havalesi
- Nakit
- Kredi kartı
Görüşler
Hasta/danışanlar tarafından en çok bahsedilen
- Detaylı açıklamalar
- Tedavinin/danışma sürecinin etkisi
- Harika kurum şartları
g....c
Diyetisyenimden çok memnunum Seren Hanım uygun bir beslenme listesi hazırlıyor
Aç kalmadan çok kısa sürede güzel kilolar veriyorum sizi sürekli takip ediyor bu süreçte yalnız bırakmıyor İyi ki varsınız Seren Hanım• DİYETİSYEN SEREN ALTIN • Diyetisyen Randevusu •
e....s
Seren hanım sadece bir diyetisyen değil bu süreçte yaptığı motivasyonla çok güzel bir yol arkadaşlığına yapıyor aynı zamanda... listelerini size göre özenle hazırlıyor öğünler sürdürülebilir asla yormuyor... zayıflamak ve sağlıklı beslenmeyi öğrenmek isteyen herkese gönülden tavsiye ederim.
L
le...n
Diyetisyenimle çalışmaya başladığımdan beri hem fiziksel hem de zihinsel olarak kendimi çok daha iyi hissediyorum. Bana sadece bir diyet listesi vermekle kalmadı, aynı zamanda sürdürülebilir ve dengeli beslenmeyi öğretti. Her görüşmede ihtiyaçlarımı dikkatle dinleyip bana özel çözümler sunması gerçekten çok değerliydi. Sürecim boyunca motivasyonumu yüksek tutmamda büyük rol oynadı. Sağlıklı yaşamı bir zorunluluk değil, keyifli bir alışkanlık haline getirmemi sağladığı için kendisine çok mınetarım. Kesinlikle gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum.,ı 3aydır beraberız ıykı sız Seren Hanım
• başka bir yer • Diğer •
b....g
Dakik, dikkatli ve güler yüzlü yaklaşımıyla süreci çok rahat geçiriyorum. Önerileri hem anlaşılır hem de uygulanabilir. Kendimi zorlamadan ilerleyebildiğim bir program oluyor. Tek bir listeye zorunlu kılmayıp mecburiyet hissi yaratmaması çok güzel.
ay...z
Benim için bu süreç sadece tartıdaki rakamların değişmesi değil; alışkanlıklarımın, bakış açımın ve yaşam kalitemin dönüşmesiydi. Seren Hanım sayesinde Süreç boyunca bana özel ve günlük hayatıma uyum sağlayan bir beslenme programı ile ilerledim. Katı kurallar yerine sürdürülebilir bir yaklaşım benimsenmesi, süreci daha dengeli ve uygulanabilir hale getirdi.
Zaman zaman motivasyonun düştüğü anlar olsa da, sürecin genelinde hem fiziksel hem de zihinsel olarak daha dengeli hissettiğim bir ilerleme yaşadım. Bu deneyim, sağlıklı yaşam alışkanlıklarının günlük hayata entegre edilebilmesi açısından benim için öğretici oldu.• başka bir yer • Diğer •
f.....
Seren hanımla gittiğim pilates salonunda tanıştım. İşini sevmesi, verdiği tavsiyeler ilgimi çekti. Kişiye özel diyet listeleri hazırlıyor ve harika tarifler veriyor. Sağlıklı beslenerek hızla yağ yakımına başladım. Yüksek enerjisi ve pozitif yaklaşımı motive ediyor. İyi ki tanışmışız.
• DİYETİSYEN SEREN ALTIN • Diğer •
ne...u
Yıllarca kendi çapımda sürekli kilo verip sonra hepsini geri aldım. Bir gün Seren hanımla yollarımız kesişti. Kendisiyle 4,5 ay gibi bir sürede tam 28 kilo verdim ve bu inanılmaz yolculukta canım diyetisyenim eşlik etti.
Sadece işini yapan biri değil, gerçekten bu işi tutkuyla ve büyük bir özveriyle yapan harika bir uzman. Tamamen bana özel listelerle sevmediğim şeyleri vermeyip sevdiklerimle ilerleyen bir program yaptı. İyi ki yollarımız kesişmiş. Sadece kilo vermedim, resmen hayat tarzımı değiştirdim. İyi ki :)• DİYETİSYEN SEREN ALTIN • Diyetisyen Randevusu •
T
t....u
Açlığa hiç dayanamadığım halde Seren Hanımla tanışınca bunun böyle bir şey olmadığını anladım. Kilo vermemde ki en büyük etken hem ilgisi hem verdiği lezzetli tarifler diyete motivasyonumu arttırdı. İlgisi ve desteğiyle güzel bir yolculuktu
• DİYETİSYEN SEREN ALTIN • Kilo Verme Diyetleri •
L
l....a
Seren Hanım ile yollarımız düğün sürecimde kesişti. Kendi başıma uyguladığım diyet yeterli gelmeyince kendisine başvurdum. 2. ayımızla devam ediyoruz. O kadar fark ediliyor ki her gören zayıflamama şok oluyor. Gelinliğin içerisinde en iyi şekilde görünebilmem için çabalıyoruz. Kendisi çok ilgili,2 aylık daha tempomuz var. Sonucun çok iyi olacağından şüphem yok
Dyt. Seren Altın
ÇOK GÜZEL OLDUN ÇOOOK :)
ir...a
Seren hanim benim saglikli kilo vermeme ve saglikli bir beslenme duzeni olusturmama cok yardimci oldu hala da oluyor. Diyetisyene ihtiyaci olan tanidigim tanimadigim herkese hic suphe duymadan oneririm.
• Online Danışmanlık • Diyetisyen Randevusu •
Dyt. Seren Altın
Çok teşekkürler canım:)
Seren Altın isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Seren Altın, Diyetisyen. Size Seren Altın tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Diyabet Diyeti, Kişiye Özel Diyetler, Hastalıklarda Beslenme, Sporcu Beslenmesi, Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme, Zayıflama, Kilo Alma Diyetleri, Zayıflama Diyetleri, Çocuk Beslenmesi, Sağlıklı Beslenme.
Seren Altın adresi nerede?Seren Altın şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- ARABACIALANI MAH. ÇARK CADDESİ NO:310/1 KAPI NO:208 HİLLORİA İŞ VE YAŞAM MERKEZİ Sakarya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Seren Altın isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Seren Altın uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Seren Altın isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Seren Altın, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Seren Altın hangi dilleri konuşuyor?Seren Altın ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Seren Altın isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Seren Altın tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Seren Altın hakkında ne düşünüyor?Toplam 21 hasta / danışan, Seren Altın hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Seren Altın hangi sigortaları kabul ediyor?Seren Altın tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.