0850… Ücret öğren

1977 doğumlu olan Dr. Serkan Akıncı, tıp eğitimini Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde tamamlamış bir hekimdir. Mezuniyet sonrasında klinik çalışmalarını sürdürürken, insan davranışı ve zihinsel süreçlere yönelik ilgisini akademik ve uygulamalı eğitimlerle derinleştirmiştir.

Hipnoz alanındaki yetkinliğini, Yıldırım Beyazıt Üniversitesi bünyesinde gerçekleştirilen ve T.C. Sağlık Bakanlığı onaylı program kapsamında aldığı eğitimle resmi olarak belgelendirmiştir. Bu eğitim sonrası hipnozu, modern tıp uygulamalarıyla birlikte değerlendiren bütüncül bir klinik yaklaşım geliştirmiştir.

2016 yılında T.C. Sağlık Bakanlığı tarafından “Yılın Hekimi” unvanına layık görülmüş olan Dr. Akıncı, meslek hayatı boyunca bilimsel standartlara, etik ilkelere ve hasta güvenliğine öncelik vermeyi temel prensip olarak benimsemiştir.

Yaklaşık 20 yıllık hekimlik deneyimi bulunan Dr. Serkan Akıncı, çalışmalarında her bireyin biyolojik, psikolojik ve sosyal dinamiklerinin farklılık gösterdiği gerçeğini esas alır. Bu nedenle uygulama planları, ayrıntılı hekim değerlendirmesi sonrasında kişiye özgü olarak yapılandırılır. Hipnoz, Dr. Akıncı’nın klinik yaklaşımında tek başına bir müdahale yöntemi olarak değil; uygun görülen durumlarda, tıbbi ve psikolojik süreçleri destekleyen tamamlayıcı bir uygulama olarak konumlandırılmaktadır. Tüm uygulamalar, yürürlükteki sağlık mevzuatı ve mesleki etik kurallar çerçevesinde gerçekleştirilir.

Dr. Serkan Akıncı; Klinik ve Uygulamalı Hipnoz Derneği ile Ericksonian Klinik Hipnoz Derneği üyesidir. Ayrıca American Hypnosis Association (AHA) tarafından Professional Member statüsünde kabul edilmiş uygulayıcılar arasında yer almaktadır. Yurt içi ve yurt dışından başvuran bireylerle çalışan Dr. Akıncı, mesleki gelişimini güncel bilimsel yayınlar, kongreler ve sürekli eğitim programlarıyla desteklemeye devam etmektedir. Hedefi; bireyin zihinsel ve duygusal süreçlerini daha sağlıklı yönetmesine katkı sunmak ve yaşam kalitesini artırmaya yönelik güvenli bir klinik zemin oluşturmaktır.

Yetişkin

Online Hizmet

Sultan Cem Caddesi NO:33/B, A plaza B Blok No:404, Selçuklu 42060

• Sigortasız hastalar/danışanlar

• Sigortasız hastalar/danışanlar

Hastalar tarafından en çok bahsedilen

• Tedavinin/danışma sürecinin etkisi
  • Detaylı açıklamalar
  • Harika kurum şartları
  • O

Duygusal olarak zor bir süreçten geçiyordum. Bu durum zamanla takıntı haline geldi. Serkan hocam ile yaptığımız çalışmalar sayesinde bu duyguyu daha sağlıklı yönetmeyi öğrendim. Duygusal bağımlılık azaldı. Kendime odaklanmaya başladım.

• Hipnoz Hipnoterapi Regresyon Randevu  •

Aldatılma sonrası yaşadığım duygusal yıkım hayatımı tamamen etkiledi. Sürekli o anları düşünüyor, güven duygumu kaybetmiş hissediyordum. Bu süreçte destek almaya karar verdim ve Serkan bey ile tanıştım. Hipnoz tedavisi sürecinde sadece yaşadığım olay değil, bu olayın zihnimde yarattığı etkiler üzerine çalıştık. Duygusal yüküm zamanla azaldı. Kendimi daha dengeli hissetmeye başladım. Geçmişte yaşananlara takılı kalmak yerine ilerlemeyi öğrendim. Bu süreç benim için gerçekten dönüştürücü oldu.

• Hipnoz Hipnoterapi Regresyon Diğer  •

Sanal kumar bağımlılığı hayatımı ciddi şekilde etkilemişti. Maddi ve psikolojik olarak tükenmiş durumdaydım. Doktor Serkan bey ile hipnoz tedavisi sürecine başladım. Bu süreçte sadece bağımlılık davranışı değil, arkasındaki duygusal boşluk ele alındı. Hipnoterapi ile dürtü kontrolüm arttı. Şu an kumar isteği belirgin şekilde azaldı. Bağımlılık tedavisinde profesyonel destek almak isteyenlere tavsiye ederim.

• C

Uzun süredir yaşadığım depresyon nedeniyle hayattan kopmuş durumdaydım. Araştırmalarım sonucunda Serkan Hocam ile tanıştım. Hipnoz tedavisi sürecini bilimsel ve detaylı şekilde anlattı. Yaptığımız görüşmelerde sadece belirtiler değil, altta yatan nedenler üzerinde çalışıldı. Özellikle klinik hipnoz yaklaşımı bana çok iyi geldi. Seanslar ilerledikçe enerjim arttı, uyku düzenim düzeldi ve hayata bakışım değişti. Depresyon tedavisi için farklı bir yöntem arayanlara kesinlikle öneririm.

• başka bir yer Diğer  •

Uzun süredir sanal kumar bağımlılığı ile mücadele ediyordum ve bu durum hem maddi hem psikolojik olarak hayatımı ciddi şekilde olumsuz etkiliyordu. Kontrol kaybı yaşamaya başlamıştım. Bu süreçte Dr. Serkan Akıncı ile hipnoz tedavisine başladım. Uygulanan klinik hipnoz yöntemi sayesinde bağımlılığın altında yatan dürtüleri ve alışkanlıkları fark etmeye başladım. İlk seanslardan itibaren kumar oynama isteğinde belirgin bir azalma oldu. Seansların planlı, bilimsel ve kişiye özel ilerlemesi sürece olan güvenimi artırdı. Zamanla kendimi daha kontrollü, daha güçlü hissetmeye başladım ve kararlarımı daha bilinçli verebildiğimi fark ettim. Şu an sanal kumar bağımlılığı üzerindeki hakimiyetim çok daha yüksek. Bu sorunla mücadele eden herkese hipnoz tedavisi konusunda Dr. Serkan Akıncı’yı gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

• N

Bir süredir cinsel isteksizlik yaşıyordum ve bu durum ilişkime de yansımaya başlamıştı. Fiziksel bir problem olmadığını öğrendikten sonra Dr. Serkan Bey ile görüşmeye başladım. Yapılan çalışmalarla birlikte zihinsel yüklerimin ve stresimin bu durumu etkilediğini fark ettim. Hipnoz süreci sonrasında hem isteğim hem de genel motivasyonum arttı. Kendimi daha enerjik ve dengede hissediyorum.

• C

Eşimle uzun süredir iletişimimiz kopmuştu, aynı evde yabancı gibiydik. Sürekli tartışma, kırgınlık ve uzaklaşma vardı. Bu süreçte Serkan Bey ile yaptığımız görüşmelerde aslında sorunun sadece eşimde ya da bende değil, ilişkimizin dinamiğinde olduğunu fark ettik. Hipnozla yapılan çalışmalar sayesinde hem kendi duygularımı hem eşimin davranışlarını daha sağlıklı değerlendirmeye başladım. Şu an ilişkimiz çok daha dengeli, iletişimimiz açık ve sağlıklı. Evliliğimizin yeniden toparlanmasında çok büyük katkısı oldu.

• Ş

Yıllardır kilo verip tekrar alma döngüsündeydim. Diyetler, sporlar kısa süreli sonuç veriyordu. Hocam ile yaptığımız görüşmelerde aslında yeme davranışımın altında duygusal sebepler olduğunu fark ettim. Hipnozla yapılan çalışmalar sonrası yeme isteğim dengelendi, özellikle kontrolsüz yeme ataklarım ciddi şekilde azaldı. Şu an hem kilo veriyorum hem de bunu sürdürebileceğime inanıyorum. Bu süreç benim için gerçekten dönüm noktası oldu.

• Hipnoz Hipnoterapi Regresyon Zayıflama  •

• .

Uzun süredir vajinismus problemi yaşıyordum ve bu durum hem beni hem eşimi çok yıpratmıştı. Daha önce farklı yöntemler denemiştim ama sonuç alamadım. Serkan Bey ile yaptığımız görüşmelerde sorunun zihinsel ve duygusal boyutunu fark ettim. Hipnoz çalışmaları sayesinde bedenimi daha rahat hissetmeye başladım ve korkularım azaldı. Şu an çok daha rahatım ve bu sorunu büyük ölçüde aştım diyebilirim.

• Hipnoz Hipnoterapi Regresyon Psikoterapi  •

Çocukluğumdan beri kekemelik yaşıyordum ve bu durum sosyal hayatımı çok etkiliyordu. Konuşmaktan kaçındığım çok zaman oldu. Serkan Hocam ile yaptığımız çalışmalar sonrası konuşurken yaşadığım blokajların azaldığını fark ettim. Özellikle stres anlarında daha rahat konuşabiliyorum. Bu süreç sadece konuşmamı değil, özgüvenimi de ciddi şekilde değiştirdi. Artık kendimi ifade etmekten çekinmiyorum.