1977 doğumlu olan Dr. Serkan Akıncı, tıp eğitimini Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde tamamlamış bir hekimdir. Mezuniyet sonrasında klinik çalışmalarını sürdürürken, insan davranışı ve zihinsel süreçlere yönelik ilgisini akademik ve uygulamalı eğitimlerle derinleştirmiştir.
Hipnoz alanındaki yetkinliğini, Yıldırım Beyazıt Üniversitesi bünyesinde gerçekleştirilen ve T.C. Sağlık Bakanlığı onaylı program kapsamında aldığı eğitimle resmi olarak belgelendirmiştir. Bu eğitim sonrası hipnozu, modern tıp uygulamalarıyla birlikte değerlendiren bütüncül bir klinik yaklaşım geliştirmiştir.
2016 yılında T.C. Sağlık Bakanlığı tarafından “Yılın Hekimi” unvanına layık görülmüş olan Dr. Akıncı, meslek hayatı boyunca bilimsel standartlara, etik ilkelere ve hasta güvenliğine öncelik vermeyi temel prensip olarak benimsemiştir.
Yaklaşık 20 yıllık hekimlik deneyimi bulunan Dr. Serkan Akıncı, çalışmalarında her bireyin biyolojik, psikolojik ve sosyal dinamiklerinin farklılık gösterdiği gerçeğini esas alır. Bu nedenle uygulama planları, ayrıntılı hekim değerlendirmesi sonrasında kişiye özgü olarak yapılandırılır. Hipnoz, Dr. Akıncı’nın klinik yaklaşımında tek başına bir müdahale yöntemi olarak değil; uygun görülen durumlarda, tıbbi ve psikolojik süreçleri destekleyen tamamlayıcı bir uygulama olarak konumlandırılmaktadır. Tüm uygulamalar, yürürlükteki sağlık mevzuatı ve mesleki etik kurallar çerçevesinde gerçekleştirilir.
Dr. Serkan Akıncı; Klinik ve Uygulamalı Hipnoz Derneği ile Ericksonian Klinik Hipnoz Derneği üyesidir. Ayrıca American Hypnosis Association (AHA) tarafından Professional Member statüsünde kabul edilmiş uygulayıcılar arasında yer almaktadır. Yurt içi ve yurt dışından başvuran bireylerle çalışan Dr. Akıncı, mesleki gelişimini güncel bilimsel yayınlar, kongreler ve sürekli eğitim programlarıyla desteklemeye devam etmektedir. Hedefi; bireyin zihinsel ve duygusal süreçlerini daha sağlıklı yönetmesine katkı sunmak ve yaşam kalitesini artırmaya yönelik güvenli bir klinik zemin oluşturmaktır.
- Psikolojik Sorunlar
Sağlık Koçluğu Programları
Sigara Bırakma
Zayıflama
Sultan Cem Caddesi NO:33/B, A plaza B Blok No:404, Selçuklu 42060
Uzun süredir öfke kontrolü, yoğun stres ve sürekli endişe ile yaşıyordum. Küçük şeylere bile aşırı tepki veriyor, sonrasında pişman oluyordum. Uyku düzenim bozulmuştu, gece zihnim hiç susmuyor ve gelecekle ilgili kötü senaryolar sürekli aklıma geliyordu. Gün içinde de gergin ve huzursuz bir halim vardı.
Yaptığımız görüşmelerde bu durumların sadece anlık tepkiler olmadığını, altında biriken duygular ve alışkanlıklarla bağlantılı olduğunu fark ettim. Hipnoz sürecinde özellikle öfkenin yükseldiği anları ve stresin nasıl oluştuğunu anlamaya odaklandık.
Seanslar ilerledikçe tepkilerimin yavaşladığını ve kendimi daha fazla kontrol edebildiğimi fark ettim. Uykuya geçişim kolaylaştı, zihnim daha sakin hale geldi. Artık olaylara daha dengeli yaklaşabiliyorum. Benzer sorunlar yaşayanlar için farklı bir yöntem arayanlara öneririm.• Hipnoz Hipnoterapi Regresyon • Normal Randevu •
C
c.....
Yoğun kaygı ve anksiyete atakları nedeniyle günlük yaşamım ciddi şekilde etkileniyordu. Karar vermekte zorlanıyor, uyku düzenim bozuluyor ve sürekli bir iç huzursuzluk hissi yaşıyordum. Daha önce farklı yöntemler denememe rağmen kalıcı bir rahatlama sağlayamamıştım.
Hipnoz temelli çalışmalarda kaygının sadece yüzeyde görünen bir durum olmadığı, altında yatan tetikleyici duygu ve düşünce kalıplarıyla bağlantılı olduğu üzerinde duruldu. Seanslar ilerledikçe anksiyete düzeyimde belirgin bir azalma fark ettim. Özellikle kontrol edemediğimi düşündüğüm düşüncelerimin aslında yönetilebilir olduğunu deneyimledim.
Süreç sonunda kendimi daha sakin, daha dengeli ve daha kontrollü hissediyorum. Uyku kalitem arttı ve günlük hayatımda daha net kararlar alabiliyorum. Kaygı ve anksiyete problemi yaşayanlar için farklı bir yaklaşım arayanlara yol gösterici olabilir.• Hipnoz Hipnoterapi Regresyon • Randevu •
Uzun süre madde bağımlılığıyla mücadele ettim ve açıkçası artık çıkamayacağımı düşünüyordum. Defalarca bırakmayı denedim ama her seferinde tekrar başladım. Hem fiziksel hem psikolojik olarak çok yıpranmıştım.
Serkan hocam ile yaptığımız görüşmeler bu noktada benim için farklı bir kapı açtı. Hipnoz tedavisi sürecinde sadece bırakmaya odaklanılmadı; neden başladığım, hangi durumlarda tetiklendiğim ve bu döngünün nasıl oluştuğu üzerinde çalışıldı. 2 saatlik seanslar gerçekten yoğun ama etkiliydi.
Seanslardan sonra isteğin azaldığını ve kendimi daha kontrollü hissedebildiğimi fark ettim. Eskiden otomatik yaptığım davranışlara karşı artık dur diyebiliyorum. Sürecin en önemli yanı bana tekrar kontrol hissini kazandırması oldu.
Şu an kendimi çok daha güçlü ve net hissediyorum. Bağımlılıkla mücadele eden ve gerçekten değişmek isteyen herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.• Hipnoz Hipnoterapi Regresyon • Randevu •
K
k.....
Uzun süredir OKB ile mücadele ediyordum. Sürekli tekrar eden düşünceler ve kontrol etme davranışları günlük hayatımı ciddi şekilde etkiliyordu. Daha önce farklı yöntemler denememe rağmen kalıcı bir fayda sağlayamamıştım. Dr. Serkan Akıncı ile yaptığımız görüşmede sürecin sadece yüzeydeki belirtilerle değil, bu düşüncelerin altında yatan nedenlerle ilgili olduğunu fark ettim. Hipnozla yapılan çalışmalarda zihnimdeki tekrar eden döngülerin nasıl oluştuğunu anlamaya başladım. Seanslar yaklaşık 2 saat sürüyor ve oldukça derin bir çalışma yapılıyor. Süreç ilerledikçe takıntılarımın şiddetinde azalma, kontrol etme ihtiyacımda belirgin bir rahatlama hissettim. En önemlisi, zihinsel olarak daha özgür hissetmeye başladım. Bu sürecin kalıcı bir değişim sunduğunu düşünüyorum.
• Hipnoz Hipnoterapi Regresyon • Diğer •
Madde bağımlılığı ile uzun süredir mücadele ediyordum ve artık kendi başıma baş edemediğimi fark etmiştim. Daha önce birçok yöntem denememe rağmen kalıcı sonuç alamadım. Dr. Bey ile yaptığımız görüşmede bağımlılığın sadece fiziksel değil, zihinsel ve duygusal boyutlarıyla ele alınması gerektiğini anladım. Hipnoz destekli yaklaşım benim için farklı ve etkili oldu. Seanslar yaklaşık 2 saat sürüyor ve bu süreçte bağımlılığı tetikleyen içsel nedenler üzerine çalışılıyor. Zamanla maddeye olan isteğimin azaldığını ve kendimi daha kontrollü hissettiğimi fark ettim. Bu süreç sadece bırakmaya değil, hayatımı yeniden düzenlememe yardımcı oldu. Madde bağımlılığı tedavisi arayanlara gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
• Hipnoz Hipnoterapi Regresyon • Diğer •
Uzun süredir yaygın kas ağrıları, yorgunluk sabahları dinlenmeden uyanma gibi şikayetlerle mücadele ediyordum. Fibromiyalji tanısı konulduktan sonra farklı tedaviler denedim ancak kalıcı bir rahatlama sağlayamadım.
Dr. Serkan Akıncı ile yaptığımız görüşmede, ağrının sadece fiziksel değil zihinsel ve duygusal boyutlarıyla da ele alınması gerektiğini fark ettim. Hipnoz temelli tedavi sürecinde, ağrıyı tetikleyen içsel stres ve bilinçaltı süreçler üzerine çalıştık. Seanslar klasik yaklaşımlardan farklı olarak oldukça yapılandırılmış ve derinlemesineydi.
Süreç ilerledikçe hem ağrı şiddetimde azalma hem de günlük yaşam kalitemde belirgin bir artış oldu. Özellikle uyku düzenimin toparlanması ve bedenimdeki gerginliğin azalması benim için en dikkat çekici değişimlerden biri oldu.
Fibromiyalji gibi karmaşık bir rahatsızlıkta, sadece semptomlara değil nedenlere odaklanan bu yaklaşımı deneyimlemek benim için çok değerliydi. Benzer sorunları yaşayanlara kesinlikle değerlendirmelerini öneririm.• Hipnoz Hipnoterapi Regresyon • Diğer •
Eşimle ilişkimizde uzun süredir aynı tartışmaların içinde sıkışıp kalmıştık. Birbirimizi anlamaya çalıştıkça daha çok uzaklaşıyor, duygusal olarak tükenmiş hissediyorduk. Bu döngüyü kendi başımıza kıramayınca destek almaya karar verdik.
Dr. Serkan Akıncı ile yaptığımız görüşmelerde sadece konuşmakla kalmayıp, hipnoz çalışmalarıyla duyguların daha derin katmanlarına inme fırsatı bulduk. Hipnoz sırasında farkında olmadığım birçok duygu ve düşünce kalıbı ortaya çıktı. Geçmişten gelen kırgınlıkların ve beklentilerin ilişkimi nasıl etkilediğini net şekilde gördüm.
Süreç boyunca kendimi güvende hissettim ve tamamen bilinçliydim. Seanslar ilerledikçe hem kendime hem eşime karşı daha anlayışlı ve sakin hale geldim. İlişkimizdeki gerginlik azaldı, iletişimimiz daha sağlıklı bir hale geldi.
Bu süreç bize yeniden yakınlaşma ve denge kurma fırsatı sağladı. Gerçekten tükenmişlik yaşayan herkese tavsiye ederim.• Hipnoz Hipnoterapi Regresyon • Randevu •
C
c.....
Yıllardır kilo vermek için pek çok yöntem denedim. Farklı diyetler yaptım, bir süre kilo verdim ama çoğu zaman tekrar geri aldım. Bu yüzden artık sorunun sadece ne yediğim değil, yeme alışkanlıklarımla da ilgili olabileceğini düşünmeye başladım. Araştırırken hipnozla yapılan bir çalışma olduğunu gördüm ve Dr. Serkan Akıncı’ya başvurdum. Yaptığımız görüşmelerde yeme davranışımı etkileyen alışkanlıklar ve duygular üzerinde durduk. Nörohipnotik doyum terapisi sürecinde herhangi bir diyet listesi veya ilaç kullanmadan iştahımın daha dengeli hale geldiğini fark ettim. Zamanla porsiyonlarım küçüldü ve yemekle ilişkim daha kontrollü bir hale geldi. Süreç benim için farklı ve faydalı bir deneyim oldu.
• Hipnoz Hipnoterapi Regresyon • Zayıflama •
su...e
Uzun zamandır duygusal yeme problemi yaşıyordum. Özellikle stresli olduğumda veya akşam saatlerinde kendimi durduramadan yemek yediğimi fark ediyordum. Birçok diyet denedim ama bir süre sonra yine eski alışkanlıklarıma dönüyordum. Bu yüzden farklı bir yaklaşım ararken Dr. Serkan Akıncı’ya başvurdum. Yaptığımız görüşmelerde yeme isteğinin sadece açlıkla ilgili olmadığını, bazı alışkanlıklar ve duygularla da bağlantılı olabileceğini öğrendim. Nörohipnotik doyum tedavisi sürecinde diyet listesi ya da ilaç kullanmadan yeme isteğimin daha dengeli hale geldiğini fark ettim. Özellikle porsiyonlarımın kendiliğinden azaldığını görmek benim için şaşırtıcıydı. Süreç bana hem farkındalık kazandırdı hem de yemekle olan ilişkimi daha kontrollü hale getirdi.
• Hipnoz Hipnoterapi Regresyon • Zayıflama •
Uzun süre sanal kumar bağımlılığıyla mücadele ettim ve hayatımın kontrolünü kaybettiğimi hissediyordum. Birçok yöntem denememe rağmen kalıcı bir sonuç alamadım. Dr. Serkan Akıncı ile yaptığımız görüşmelerde hipnoz temelli bir yaklaşım uygulandı. Görüşmeler sırasında kumar davranışını tetikleyen düşünceler, duygular ve otomatik alışkanlıklar üzerinde çalışıldı. Özellikle bilinçaltındaki tetikleyicilerin fark edilmesi ve yeniden yapılandırılması benim için çok önemli bir dönüm noktası oldu. Süreç ilerledikçe kumar oynama isteğimin azaldığını ve kendimi daha kontrollü hissettiğimi fark ettim. Bugün geldiğim noktada hem zihinsel olarak daha güçlü hissediyorum hem de hayatımda daha sağlıklı kararlar alabiliyorum. Benim için çok kıymetli bir süreç oldu. Benzer sorun yaşayanlara umut olmasını isterim.
• Hipnoz Hipnoterapi Regresyon • Diğer •
Serkan Akıncı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Serkan Akıncı, Pratisyen. Size Serkan Akıncı tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Zayıflama, Ağrı Terapisi, Alerji Değerlendirmesi Ve Tedavisi, Akne tedavisi, Alkol Tedavisi, Bağışıklık Sistemi Güçlendirme, Sigara Bırakma, Otoimmün Hastalıklar, Kanser.
Serkan Akıncı adresi nerede?Serkan Akıncı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Sultan Cem Caddesi NO:33/B Selçuklu
Adresine gitmek zorunda kalmadan Serkan Akıncı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Serkan Akıncı uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Serkan Akıncı isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Serkan Akıncı, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Kredi kartı, Banka Havalesi, Nakit.
Serkan Akıncı hangi dilleri konuşuyor?Serkan Akıncı ile Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Serkan Akıncı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Serkan Akıncı tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Serkan Akıncı hakkında ne düşünüyor?Toplam 39 hasta / danışan, Serkan Akıncı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
- Selçuklu bölgesinde SGK kabul eden Pratisyen Hekimler
- Selçuklu bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Pratisyen Hekimler