Manisa Celal Bayar Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden 2011 yılında mezun oldu. 2016 - 2021 yılları arasında Bursa Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Bölümü’nde ihtisasını tamamladı. Türk Tabipler Birliği, Milli Pediatri Kurumu ve Türk Pediatri Kurumu Aktif Üyesidir. Uluslararası ve ulusal toplantılarda sözel sunumları, yerli ve yabancı dergilerde makaleleri yayınlanmıştır. Yazıları 100’e yakın atıf almıştır.

Sada Hastanesi

çanakkale asfaltı üzeri no:2\1, Menemen, İzmir

Bazekol Çiğli Hastanesi

Ataşehir Mahallesi 8019/16. Sokak No:4, Çiğli

• Sigortası olan hastalar

Röportaj

• Z

Her ay rutin bebek kontrolümüzü yaptırıyoruz, ilk kez Seval Hanım’ı denedik ama bebeğin bezini bir açıp kontrol etmedi, biz sormadan çoğu konuda bize sorusu olmadı, sorularımıza detaylı cevap alamadık. Bir daha gitmem.

• Sada Hastanesi Randevu  •

• D

Doktorumuz ile doğumdan sonra tanıştık ilgisi alakası bilgisi son derece mükemmel kızım sarılık olmuştu küveze girmeden tedavi etti verdiği bilgiler doğrultusunda hemen de kilo aldı bebeğim. Tatlı dilli harika bir insan kızıma kendi çocuğu gibi bakıyor ne zaman arasam cevap veriyor herkese öneririm

• İzmir Ekol Hastanesi Randevu  •

• M

Oğlumun üst solunum yolu rahatsızlığı için gitmiştik ilk olarak. Tedavi noktasında çok memnun kaldık. Sonrasında da genel rutin kontrolü için devam ettik. Seval Hanım çocuklara karşı çok şefkatli yaklaşıyor ve güven veriyor. İletişime açık. İhtiyaç duyduğumuzda ulaşabiliyoruz. Çok memnunuz.

•  •

Genel rutin kontrollerimiz için gidiyoruz Seval Hanım'a. Doğru teşhisi sayesinde çocuğumun hastalığının artmasını engelledik. Teşhis ve tedavi noktasında çok başarılı bir doktor. Ayrıca çok insancıl. Yaklaşımı ve güler yüzü sayesinde oğlum hiç korkmadan muayene oluyor.

•  •

Seval hocamla geçen yaz başında tanıştık kızımın rahatsızlığında çekilen radyolojik görüntülerinde görülen sorunla ilgili mesai dışında bize ulaştı hassasiyeti çok mutlu etti bizi kızıma zatürre teşhisi konuldu ve tedavi süresince her sorumuza cevap verdi çok şanslıyız böyle bı doktorla tanıştığımız için çok güler yüzlü yaklaşımı çok sevecen Allah bin kere razı olsun

• İzmir Ekol Hastanesi Randevu  •

Seval Hanım'a, arkadaşlarımın tavsiyesi üzerine gittim. 10 aylık bebeğimde günlerce geçmeyen öksürük sebebiyle Seval Hanım'a başvurduk. Doğru tedavi ile birkaç günde çok şükür ki atlattık. Onun dışında birkaç kez de bebeğimin rahatsızlıklarından dolayı kendisine muayeneye gittik. İlgili ve güler yüzlü karşılandık ve o günden sonra rutin kontrollerimiz için Seval Hanım'a gidiyoruz. Kendisinden son derece memnunuz. Tüm eşime dostuma kesinlikle Seval Hanım'ı öneriyoruz. Tüm ebeveynlere tek söyleyeceğim şudur: Hiç düşünmeden gitmenizi tavsiye ediyorum.

• F

Doğumumu hocamızın bulunduğu hastanede gerçekleştirdim ilk gün de kendisi oğlumuzun yeni doğan kontrollerini yapmıştı sonrasında şehir dışına çıkmak durumunda kaldık ama mesaj yolu ile sorduğum tüm soruları nezaketi ile cevapladı bunlan sonra ki süreçte kontrollerde tercih edeceğimiz doktorumuz

• Sada Hastanesi Randevu  •

• P

İştahsızlık için başvurduk. Genel muayene ve testler yapıldı. Sonuçlarımız temiz çıktı. Hiçbir problem yok. Demir ve kansızlık çıktı. İlaç kullandık. Kurt şüphesi vardı. Bunun için kısa bir tedavi uyguluyor hocamız. Salyası ve diş gıcırdatması fazlaydı bunda azaldı. Seval Hanım çok sıcakkanlı birisi. Çocuklarla iletişimi çok iyi. Yaklaşımını ve davranışlarını çok beğendim. Biz kendisinden memnunuz.

•  •

Genel muayene için gittik. Hiçbir sorun yaşamadık. Her zaman kendisine ulaşabiliyorum. Tedavi öncesinde ve sonrasında gereken tüm açıklamaları yapıyor. Seval Hanım ilgili ve sıcakkanlı bir doktor. Çözüm odaklı ilerliyor. Çocuğum Covid olduğunda bile bizimle ilgilendi.

•  •

Biz memnun kalmadık. Boğaz enfeksiyonu şikayetiyle gittik. Antibiyotik verdi ve biz de kullandık. Daha sonra başka doktorlardan görüş aldık. Antibiyotik kullanımına gerek olmadığını söylediler. Çocuğum 4.5 aylık. Bu sebeple bir daha kendisine gitmeyi düşünmüyoruz.