2009 Başkent Üniversitesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon mezunuyum. 2023 yılında Lokman Hekim Üniversitesinde yüksek lisansımı tamamladım. 16 yıldır riskli bebekler ve özel gereksinimli çocuklarla çalışmaktayım. Bobath terapistiyim. İleri düzey bebek (bobath) eğitimi aldım. Kinesiotape, duyu bütünleme ve beslenme terapisi eğitimleri aldım. 05365759433 numaram Nörolojik rehabilitasyon Riskli bebek Serebral palsi Gelişim Geriliği Sendromik Hastalıklar Kas hastalıkları Spina bfida Hemipleji Felç Duyu Bütünleme Beslenme ve Yutma Terapisi
- Felç ,
Fizik Tedavi
Nörolojik Rehabilitasyon
Pediatrik Rehabilitasyon
me....
Sevi hanımla doktorumuzun tavsiyesiyle bebeğim 3 aylıkken tanıştık. Bebeğim semdromik doğmuştu ve endişelerim çok fazlaydı. Tortikollisi vardı, motor gelişimi gerideydi. Sevi hanım bizi ilk seansta çok rahatlattı. Seanslarımız çok verimli geçiyor ve bizi çok güzel yönlendiriyordu. Bebeğimi çok güzel sakinleştiriyordu. Şu anda oğlumun duyu bütünleme, el-göz koordinasyonu ve denge problemleri var sendromundan dolayı. Sevi hanımla bu alanlarda çalışmaya devam ediyoruz. Sakin ve özverili çalışmasıyla kendisine hayran kaldığım bir fizyoterapist kendisi.
• Pediatrik Fizyoterapist • Fizik Tedavi •
Y
y....ç
Oğlumun kalp ameliyatı sonrası Sevi hanım ile yollarımız keşişti çalışmaya başladık, işinde başarılı, çocuk dilinden anlayan her bebeğin farklı olduğunun bilincinde, derslerde sabırla ilerleyen bir fizyoterapist. oğluun gelişiminde katkısı çok fazladır, kesinlikle tavsiye ediyorum.
• Pediatrik Fizyoterapist • Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu •
I
i̇....
Sevi hanımla bir arkadaşımın tavsiyesiyle tanıştık. Oğlumda duyu bütünleme ve yeme bozukluğu vardı. Bize bu konularda çok yardımcı oldu. Oğlum seanslarda çok eğleniyor ve günlük yaşamda hem duyu bütünlemenin hem de yeme seanslarının çok katkısını gördük. Kendisine minnetarız.
• başka bir yer • Diğer •
Ö
öz....
Kızımın brakial pleksus hastalığında bizi samimi ve içetenliğiyle hem kızıma hem bize terapiler yaparak 4 senemizi bitirdik hiç hareket olmayan kolumuzda şuan normal kullanabiliyoruz herkese tavsiye ederim
• Pediatrik Fizyoterapist • Pediatrik Rehabilitasyon •
Bebegimde dogumda oksijensiz kalma sebebiyle beyninde kistler olustu ve serebral palsi teshisi kondu. Sonradan anladik ki bir de epilepsisi varmis. 4 aylikken norologumuzun tavsiyesi ile Sevi Hanimla calismaya basladik, 5 aydir evimize geliyor bebegim icin. Epilepsi ilaci kullanmaya baslamadan once bebegim benim disimda kimse ile duramiyordu ama Sevi Hanim tum sakinligi ve sevecenligi ile onunla bag kurmayi basarabildi. Kollarinda bacaklarinda ve govdesindeki kasilmalar azaldi. Basini saga sola ceviremezdi artik her yone bakiyor. Oyuncaklara ilgi duymazdi artik onlara uzanmaya basladi. Iletisim becerileri cok guclendi. Herkese laf atiyor. Hepsi Sevi Hanim’in gayreti ve ugraslari sayesindedir. Kendisine cok minnettariz.
• Pediatrik Fizyoterapist • Evde Fizyoterapi •
Bebeğim prematüre doğdu ve birkaç gün yoğun bakımda kaldı. Bu süre zarfında beyin kanaması geçirdi. Serebral Palsi teşhisi kondu. Nöroloğumuzun tavsiyesi ile Sevi hanımla tanıştık. Yoğun fizyoterapi almamız gerektiği söylendi. bebeğimin baş kontrolü, gövde kontrolü çok iyi değildi ve kollarda ve bacaklarda kasılmalar mevcuttu. Sevi hanımla çalışmaya başladıktan kısa bir süre sonra baş kontrolü daha iyi olmaya ve bacaklarındaki kasılmalar azalmaya başladı. Kendini geliştirmiş ve hala da geliştiren mesleğini severek yapan bir fizyoterapist kendisi. Ne zaman bir ihtiyacımız olsa mesajlarımıza yanıt veriyor.
• Pediatrik Fizyoterapist • Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu •
ed....
Sevi hanımla oğlum 6 aylıkken gelişimsel pediatri doktorumuzun tavsiyesi ile tanıştık.. oğlumda duyu butunleme bozukluğu ve buna bağlı olarak gelişiminde gerilil vardı.. çalışan anne baba olduğumuz için seansların evde olması bizim için daha kolay oldu ve bu süreçte sevi hanım evdeki kendi eşyalarımızı da kullanarak seans aralarında evde kendimiz de nasıl gelişimine katkı sağlayabileceğimizi gösterdi.. bu süreçte sadece fizik ve ergoterapi seansları değil aynı zamanda bakım sürecınde de duzeltmemız gereken konularda da bıze destek oldu.. kendısı konusuna çok hakım ve çok detaylı her ıhtımalı gozonunde bulunduran bırısı.. şu an oğlum 2 yaşında seanslara çok severek gıdıyor.. onun için eğlenceli bir oyun zamanı gibi, sevi hanımla iletişimleri de çok ıyı.. her seansı çocuğa gore şekıllendırerek sıkmadan eğlendirerek geçmesini sağlıyor.. sevi hanım sayesinde çok yol katettik, bu sürece iyi ki onunla birlikte başlamışız..
• Pediatrik Fizyoterapist • Fizik Tedavi •
Z
z....c
Mart 2023 yılında kızıma gelişim geriliği ile birlikte hipermobilite teşhisi konuldu.Sevi hanıma ulaştık.Alanında uzman olmasının yanında kızımızla iletişimini de çok beğendik.8 aydır kızımla seansları oluyor.Kızım normal gelişimini tamamlayana kadar kendisi ile devam edicez.Herkese tavsiye ediyorum
• Pediatrik Fizyoterapist • Evde Fizyoterapi •
Sevi hanımla 6 aylık serebral palsi tanısı olan oğlum ile yola başladık. Yaklaşık 3 yıldır ev beraber çalışmaktayız. Sürekli kendini geliştiren bizi doğru yönlendiren bir terapist olması yanında oğlumla çok iyi giden bir süreçleri var. Kendisini çok seviyoruz ve herkese tavsiye ediyoruz.
T
t.....
Sevi hanımla yaklaşık 10 yıldır çalışmaktayız. Serebral palsili oğlum için kendisinden ev seansı olarak destek alıyoruz. Bebekliğinden beri oğlumu takip ediyor. Kendisi her konuda oldukça birikimli ve tecrübeli. Bize her konuda destek oluyor. Kendisiyle çalışmaktan çok memnunuz. Herkese tavsiye ediyoruz.
• başka bir yer • Diğer •
Sevi Sevimli Taşkın isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Sevi Sevimli Taşkın, Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon. Size Sevi Sevimli Taşkın tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Fizik Tedavi, Evde Fizyoterapi, Nörolojik Rehabilitasyon, Pediatrik Rehabilitasyon, Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu, Felç.
Sevi Sevimli Taşkın adresi nerede?Sevi Sevimli Taşkın şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Söğütözü Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Sevi Sevimli Taşkın isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Sevi Sevimli Taşkın online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Sevi Sevimli Taşkın isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Sevi Sevimli Taşkın, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Sevi Sevimli Taşkın isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Sevi Sevimli Taşkın bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Sevi Sevimli Taşkın ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Sevi Sevimli Taşkın hakkında ne düşünüyor?Toplam 11 hasta / danışan, Sevi Sevimli Taşkın hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
- Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Fizyoterapistler
- Ankara bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Fizyoterapistler