Psikolog Sevim Tuncsoy, çocuk, ergen ve yetişkin bireylerle psikolojik danışmanlık ve psikolojik destek süreçleri yürütmektedir. Çağ Üniversitesi İstanbul Üniversitesi Çağ Üniversitesi Psikoloji lisans eğitimini onur derecesiyletamamlamış olup, aynı üniversitede genel psikoloji alanında yüksek lisans eğitimine devam etmektedir. Akademik çalışmalarını sürdürürken, mesleki gelişimini uygulama alanında da aktif olarak desteklemektedir. Ayrıca İstanbul Üniversitesi Çocuk Gelişimi bölümünden mezun olmuş; çocuklarla yürüttüğü çalışmalarda gelişimsel bakış açısınıgörüşme sürecine entegre etmektedir.
Danışmanlık sürecini; bireyin yaşam öyküsü, ilişkisel dinamikleri ve mevcut ihtiyaçlarını dikkate alarak bütüncül bir çerçevede planlamaktadır. Çalışmalarında ağırlıklı olarak Bilişsel Davranışçı Yaklaşım (BDT) ve Kabul ve Kararlılık Yaklaşımı (ACT) temelli teknik ve uygulamalardan yararlanmakta; çocuklarla yapılan çalışmalarda gelişimsel özelliklerive aile iş birliğini ön planda tutmaktadır.
Aile ve çiftlerle yürütülen danışmanlık süreçlerinde; iletişim örüntülerinin güçlendirilmesi, çatışma alanlarının sağlıklı biçimde ele alınması ve ilişkisel dengenin desteklenmesi hedefleri doğrultusunda yapılandırılmış bir yaklaşım benimsemektedir. Her danışan için güvenli, saygılı ve etik ilkelere dayalı bir görüşme ortamı oluşturmayı temel ilke olarak görmektedir.
Görüşmeler, danışanın ihtiyaç ve koşullarına göre yüz yüze veya online olarak planlanmaktadır. Detaylı bilgi ve randevu için iletişime geçebilirsiniz.
Doktor Sadık Ahmet Bulvarı Adanorm Teras Rezidans A Blok Kat :5 No :44, Adana
Psk. Sevim Tunçsoy
Doktor Sadık Ahmet Bulvarı Adanorm Teras Rezidans A Blok Kat :5 No :44, Belediye Evleri Mah., Çukurova, Adana 01170
- Sigortası olan hastalar
n....t
Ben de kaygı ve anksiyete bozukluğu vardı; bu sebeple kendisiyle görüştüm. Ailemde de yansıyordu. Şu anda kendimi iyi hissediyorum. Seanslardan olumlu sonuçlar alıyorum ve faydasını görüyorum. İlgili ve olumlu bir uzman. Sürecim devam ediyor; herkese tavsiye ederim.
K
k....g
Sevim Hanım'dan uzun süredir online üzerinden terapi alıyorum. Hayatımda güzel değişimler oldu. İzmir'deyken yüz yüze görüşme yapıyorduk. Sürecim güzel gidiyor; şu anda iyiyim. Kendimi iyi ve pozitif hissediyorum. İnsanlara karşı bakış açım değişti. Ön yargılı bakıyordum; şu an ılıman bakıyorum. Daha farklı ne olabilir diye düşünüyorum. Memnunum kendisinden; çevremdeki diğer insanlara da gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum.
e....k
Kendimi kaygılı hissettiğim için başvurdum. İki seans gittim; sürecim çok iyi geçiyor. Çok memnunum kendisinden. Her aradığımda ulaşabiliyorum. Herhangi bir sorun yaşamadım, sürecim devam ediyor. Çok dakik bir insan. Kibar ve kendisini iyi ifade edebilen bir insan olduğunu düşünüyorum.
Ö
ö....r
Zor bir dönemden geçiyordum, profesyonel bir yardım almam gerektiğini düşündüm. Kendisi bana gayet yardımcı oldu. İki seans oldu; sürecim devam ediyor. Yaklaşımları güzel, ilgili bir uzman. Kendimi Sevim Hanım'ın yanında rahat hissediyorum. Memnunum kendisinden.
e....m
Panik atak için tavsiye üzerine başvurdum. Bu süreci güzel bir şekilde atlattığım için sonlandırma kararı aldık. Seansların faydasını ve etkisini gördüm. Sevim Hanım, alanında yetkili bir uzmandır. İnsanları anlayan, bilen biri olduğunu düşünüyorum. Çekinmeden konuşuyorum. Kendimi güvende hissediyorum. Bana yardımcı olabilecek bir hissiyat veriyor. Herkese tavsiye ederim.
e....o
Deprem sonrasında çok fazla panik atak geçirdim, kaygı sorunum oluştu; bu sebepten dolayı başvurdum. 4 ay gittim, şimdi ihtiyaç halinde gidiyorum. Seanslarından olumlu sonuçlar aldım. Sevim Hanım'ın çok faydasını gördüm. Her aradığımda ulaşabiliyorum. Gece gündüz saat fark etmiyor; benimle hep ilgilendi. Çok memnunum kendisinden.
C
c....a
Öfke kontrolü için 2 seanstır gidiyorum. Sürecime yeni başladım, devam edeceğim. Seanslardan sonra kendimi iyi hissediyorum. Çevremdeki insanlar değişimin farkındalar. Alanında çok iyi başladığımız süreçten bu yana kendimde iyi bir yol katettim; bunun farkındayım. Memnunum kendisinden.
d....)
2 yıldır Sevim Hanım'dan kızım ve oğlumun gelişimi için yardım alıyoruz. Çocuklarla iletişimi çok, çok iyi. Aileden biri gibi oldu. İki günde bir çocuklarım onu arıyorlar; geçirdiği günleri anlatıyorlar. Tam anlamıyla profesyonel bir uzman. Birçok konuda kendisini çok iyi geliştirmiş bir uzman. Başka uzmanlara gittik; bu kadar verim alamadık. Biz kendisini çok seviyoruz. Herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim. Tavsiyemle gidenler memnunlar.
n....d
Anksiyete ataklarım olduğu için başvurdum. Seanslarım güzel geçiyor. Sevim Hanım benimle çok ilgileniyor. Uzun süredir kendisine gidiyorum. Seanslar sayesinde anksiyetemle başa çıkmayı öğrendim. Sürecim devam ediyor. Herhangi bir sorun yaşamadım. Gerçekten çok memnunum. Kendisi de çok tatlı bir uzman.
C
c....a
Tavsiye üzerine anksiyete için başvurdum. 6 aydır görüşüyoruz. Seanslarım iyi geçiyor. Hayatım kolaylaşmaya başladı. Süreçten ve kendisinden fazlasıyla memnunum. Seansların %100 etkisini görüyorum.
Sevim Tunçsoy isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Sevim Tunçsoy, Psikoloji, Çocuk Gelişimi, Aile Danışmanlığı. Size Sevim Tunçsoy tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu.
Sevim Tunçsoy adresi nerede?Sevim Tunçsoy şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Doktor Sadık Ahmet Bulvarı Adanorm Teras Rezidans A Blok Kat :5 No :44 Adana
Adresine gitmek zorunda kalmadan Sevim Tunçsoy isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Sevim Tunçsoy uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Sevim Tunçsoy isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Sevim Tunçsoy, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Sevim Tunçsoy hangi dilleri konuşuyor?Sevim Tunçsoy ile Türkçe, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Sevim Tunçsoy isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Sevim Tunçsoy tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Sevim Tunçsoy hakkında ne düşünüyor?Toplam 14 hasta / danışan, Sevim Tunçsoy hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Sevim Tunçsoy hangi sigortaları kabul ediyor?Sevim Tunçsoy tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.