Küçük yaşlardan beri en büyük hayali diyetisyen olmak olan Şevval, üniversite ikinci sınıftan itibaren farklı kurumlarda gönüllü stajlar yaparak mesleki deneyimini sahada pekiştirmiştir. Lisans eğitimi süresince aile sağlığı merkezleri, toplu beslenme sistemleri (catering), özel hastaneler ve kliniklerde stajlar yapmış; bitirme projesini ise huzurevinde yaşayan yaşlı bireylerin beslenme durumlarını inceleyerek hazırlamıştır.
Eğitimi süresince sosyal sorumluluk projelerinde de aktif rol almıştır. İstanbul Siyavuşpaşa Ortaokulu’nda sağlıklı beslenme eğitimlerinde görev alarak öğrencilere ders anlatmış; İstanbul İbrahim Keresteci İlkokulu’nda ise İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen Veli Akademileri Projesi kapsamında velilere “sağlıklı beslenme” konulu seminer vermiştir. Ayrıca Adapazarı Anaokulu’nda gönüllü olarak çocuklara beslenme eğitimi vermiş, Sakarya Kobaş Yüzme Kulübü’nde yarışa hazırlanan sporcu öğrencilere yönelik sunumlar gerçekleştirmiştir.
Kilo verme, kilo alma, hastalıklarda beslenme, kadın sağlığı, çocuk ve adölesan beslenmesi, sporcu beslenmesi ve sürdürülebilir beslenme gibi birçok alana ilgi duymakta ve bu alanlarda kendini geliştirmeye devam etmektedir.
Şu anda Sakarya Cadde 54’te yer alan danışmanlık merkezinde, hem yüz yüze hem de online olarak bireysel beslenme danışmanlığı hizmeti sunmaktadır. Her bireyin yaşam tarzına ve ihtiyaçlarına özel, sürdürülebilir ve bilimsel temellere dayanan beslenme planlarıyla danışanlarına eşlik etmektedir.
- Diyabet (Şeker Hastalığı)
- Hiperlipidemi
Gluten İntoleransında Beslenme
Glutensiz Beslenme
Gut Hastalığı ve Beslenme
Diyetisyen Şevval Özpilavcı
Gıda İntolerans Testi (Pinner Test)
Haşimato Hastalığında Beslenme
İnsülin Direnci ve Metabolik Sendrom
İrritabl Bağırsak Sendromu (İBS) Diyeti
İştah Yönetimi ve Kilo Kontrolü
ad...z
Diyanet ve kolesterol hastasıyım bu sebeple Şevval hanima başvurdum. Kendisiyle tanisana kadar sıkıntı yaşıyordum. Doğru beslenmeyle sağlığima kavuştum.Herkese tavsiye ederim.
• Diyetisyen Şevval Özpilavcı • Kilo Problemi •
Hem seans öncesinde iletişimde hem de seans sırası ve sonrası her soruma bıkmadan sıkılmadan cevap verdi ve ideal kiloma gelmeme yardımcı olurken bunu da sürekli getirmemi sağlayacak bilinci bana kattı, gerek sporcu beslenmesi gerekse genel beslenme konusunda herkese tavsiye ederim, ilk başta umutsuz olarak gitmiştim ve her şeyi bildiğimi sanıyordum aslında bilmem ve uygulamam gereken çok şey varmış hocam bana bunu inanılmaz bir şekilde aşıladı
• Diyetisyen Şevval Özpilavcı • Sporcu Beslenmesi •
Ç
ç....k
Bir ay boyunca çok güler yüzlü ve anlayışlıydı.yaşam tarzınıza göre diyetler yapan ve sizi takip etmeye çalışan başarılı bir diyetisyen çok güzel yol katettik sağlıklı ve dengeli beslenmeyi öğrettiğini düşünüyorum.bol bol
• Diyetisyen Şevval Özpilavcı • Zayıflama Diyetleri •
bü...a
Vakaya ve isteklerine uygun haftalık diyet listesi yazan özverili ve çok tatlı bir diyetisyen :)
T
tu...r
Yaklaşık iki aydır Şevval Hanım ile birlikte sağlıklı beslenme sürecinde ilerliyoruz. Bu süre boyunca bana sadece bir diyetisyen gibi değil, adeta bir arkadaş gibi yaklaştı. Süreci sıkıcı ya da zorlayıcı hale getirmeden, tamamen bana uygun bir şekilde yönlendirdi. Çoğu zaman aç kalmadan, hatta kendimi kısıtlanmış hissetmeden tam 8 kilo verdim — üstelik spor yapmadan!
Şevval Hanım sayesinde yeme alışkanlıklarım düzene girdi, motivasyonum arttı ve en önemlisi kendimi hem fiziksel hem de mental olarak çok daha iyi hissediyorum.
Eğer siz de bu sürece başlamak istiyorsanız, kesinlikle doğru yerdesiniz diyebilirim. Gerçekten işini severek yapan, anlayışlı ve her adımda sizi destekleyen biriyle çalışmak büyük bir fark yaratıyor.• Diyetisyen Şevval Özpilavcı • Kilo Problemi •
me....
Şevval hanıma hamilelik sonrası aldığım doğum kilolarından kurtulmak adına başvurdum.3 ayda 16 kilo vererek hedeflediğim kiloya ulaştım.Kendisi gerçekten işinde deneyimli ve oldukça samimi.Sevmediğim yiyecekleri kesinlikle vermedi.Tamamen bana özel beslenme planı oluşturdu.Herkese tavsiye ederim.
T
t....ö
Şevval hanımla tanıştığım zamandan bu yana vücudumdaki değişimler beni o kadar mutlu etti ki anlatamam.Şevval hanım sayesinde tabi ki her şey çünkü o kadar hayatıma uygun diyetlerle ilerledik ki zorlanmadım.Motivasyonumun düştüğü zamanlarda onunla konuşmam yeterli geldi ve anında modum yükseldi.Sürekli benimle iletişim halinde oldu ve bu kadar ilginin başka bir diyetisyende olduğunu düşünmüyorum.İyi ki hayatıma girmiş ve şu anki formuma beni getirmiş diyorum.Hiç zorlanmadan ve modumun yüksek olduğu bir diyet süreci yaşadım ve bu diyetisyen şevval özpilavcı sayesinde
• Diyetisyen Şevval Özpilavcı • Randevu •
I
i̇....
Şevval Hanıma yaklaşık 1 ay önce eşimle beraber kilo vermek için başvurduk. Kendisi tamamen bize yönelik listeleri oluşturdu. Oldukça ilgili ve samimi tavrı bu süreci kolaylaştırdı. Herkese tavsiye ediyoruz.
Ş
ş.....
Şevval hanımla yaklaşık 1 ay önce görüştük. Kendisi tamamen benim hayatıma uygun şekilde oluşturdu listelerimi. Haftalık görüşme ile detaylıca anlattı. 1 ayda 5 kilo verdim. Asıl amacım zaten beslenmeyi öğrenmekti. Herkese tavsiye ederim .
• Diyetisyen Şevval Özpilavcı • Sağlıklı Beslenme •
K
k.....
Şevval hanımın sayesinde 1 ayda 7.35 kg verdim. Listeleri sevdiğim ve yiyebileceğim şekilde fikir alışverişinde bulunarak hazırladık. ilk defa diyetisyene gittiğim için endişeliydim ama kolay ve güzel oldu. Sizlere de tavsiye ederim
• Diyetisyen Şevval Özpilavcı • Zayıflama Programı •
Şevval Özpilavcı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Şevval Özpilavcı, Diyetisyen. Size Şevval Özpilavcı tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Normal Randevu, Randevu, Kişiye Özel Diyetler, Sporcu Beslenmesi, Parenteral Beslenme, Alkali Diyet, Zayıflama, Kilo Alma Diyetleri, Zayıflama Diyetleri, Çocuk Beslenmesi.
Şevval Özpilavcı adresi nerede?Şevval Özpilavcı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Arabacıalanı, 54. Cadde No:3 Sakarya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Şevval Özpilavcı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Şevval Özpilavcı uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Şevval Özpilavcı isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Şevval Özpilavcı, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Şevval Özpilavcı hangi dilleri konuşuyor?Şevval Özpilavcı ile Fransızca, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Şevval Özpilavcı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Şevval Özpilavcı tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Şevval Özpilavcı hakkında ne düşünüyor?Toplam 27 hasta / danışan, Şevval Özpilavcı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Şevval Özpilavcı hangi sigortaları kabul ediyor?Şevval Özpilavcı tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.