Dr. Öğr. Üyesi Seydi Battal Gölgeli,Medical Park Gebze Hastanesi'nde hizmet vermektedir.

Çocuk

Makaleler

Kavak Cad. No: 5 Belediye Yanı Gebze, Kavak Cad, Kocaeli 41400

• Sigortası olan hastalar

• N

Gebze'mizin mucize doktoru Seydi Bey.Sizi nasıl anlatabilirim,kelimeler yetmiyor.Kizimi size ilk getirdiğimde yaptığınız detaylı muayene sonucunda ayak tirnagindaki ufacik bir eksikten bu çocuk kızıl diye bir hastalık gecirmis 4-5 ay olmus dediniz.Bakin boyle bir hastalık geçirmiş deyip bilgisayardan gösterdiginiz de sasirip kalmistim.Cunku o hastaligi baska bir hastanede ne oldugunu bilmiyoruz atesi düşmüyor deyip sabaha kadar soguk buzlu sularla ateş düşürmeye çalışarak atlatmistik.Seydi Bey ve yine bir mucize.Gecen hafta basit bir usutme gibi duran oksurugunu hafife almayıp ilerleyebilir diyerek yarın yine gelin dedi.Ertesi gün evet akcigerlerindeki rahatsızlık ilerledi ve hemen yatış verdi.yogun bakımın esigenden döndü kızım.Hafta tatilini bile bölüp takibini yaptı.6 gunun sonunda saglikli bir sekilde hastaneden ayrıldık.

• I

Kızım doğduğundan beri 10 yıldır Seydi Bey'e geliyoruz kendisi harika bir doktor başka doktorların fark edemediği şeyleri fark edip teşhis koyuyor çok ayrıntılı bir muayene gerçekleştiriyor. En son kızım ın crp i 182 çıktığında acil bir şekilde yatış verdi çok özenli bir tedavi süreci geçirdik çok şükür atlattık çocuklarla iletişimi harika bir doktor Allah bin kere razı olsun kendisinden.

• Medical Park Gebze Hastanesi Randevu  •

• C

Canım doktorumuz kızım ve oğlumun tabiriyle seydi dedemiz kızım ve oğlumu doğduğundan beri getirdiğim , çocuklara hep ilgi ve sevgi ile yaklaşan , gittiğimiz her muayenede herşeyi eksiksiz ve dikkatlice inceleyen harika bir doktordur kendisi. En son yüksek enfeksiyondan kızımı hastaneye yatırdığımızda çok güzel ilgilendi bizimle. Süreci hep yakından takip etti. Pazar günü bile hastaneye ziyarete geldi. Kızımın gönlünü getirdiği balonlar ve stickerlerle fethetti
    Çocuklarıma karşı bu kadar sabırlı ve ilgili olduğunuz için size minnettarım Böyle ilgili ve güven veren doktorların olması bizim için büyük bir şans.

• Medical Park Gebze Hastanesi Çocuk Hastalıkları  •

• Ç

Dr. Seydi beyi tavsiye eden çok olmuştu.
    Bizim için bir doktor çocuğun sağlık karnesidir.
    Doğru doktorla yola çıkmak ömür boyu sağlıklı yaşam ifade eder.
    Bizde deneyimli bilgisi ve çocuklara olan sevgisini görmek istedik ve tercih ettik. İyi ki de tercih etmişiz. İlgisi sevgisi tecrübesi bilgisi gönül rahatlığı veriyor bize. Hemen hemen her muayenemiz gülücüklerle bitiyor.
    2,5 aylıkken RSV olduk ve doktorumuz bize yatış verdi ve o kadar çok ilgilendi ki pazar günü tatil olmasına rağmen hastaneye görmeye geldi bizi. Sayesinde atlattık.
    Doktorumuz Seydi bey var olduğu sürece kızım onun kontrolümde büyüyecek allahın izniyle.
    Nilsu Kösenin Annesinden hocamıza kucak dolu sevgiler

• Medical Park Gebze Hastanesi Hasta çocuk muayenesi  •

Doktorumuzla kızım sayesinde tanıştık akabinde oğlumun CRP si çok yüksekdi sürekli ateşlendiyordu.seydi hocamız sayesinde hastanede 3 gece kaldık ve ilk gecesinde oğlumun ateşi düştü ve çocuk kendine geldi.Mükemmel bir doktor her gün oğluma küçük hediyelerle gelmesi bizi ayriyeten çok mutlu etti.Çocukların hem sağlığından,hemde mutluluğundan mutlu olan bir saygın doktorumuz.Size minnettarız hocam.Sizin gibi doktorlarımız çoğalsın eksilmesin.İyiki varsınız.

• B

Kızımın doğumundan itibaren ilgilenen muhteşem doktoru. Son salgında çok yüksek Crp değerleri ile gelmemize rağmen uyguladığı tedavilerle kızımızın kısa sürede sağlığına kavuşmasını sağladı.Mesai saatleri dışında hatta haftasonları karlı havada dahil ziyaretimize gelerek yakından ilgilendi. Sürekli aradı sordu. Her geldiğinde elinde sürprizlerle gelerek, her sorumuza ayrıntıyla ve sabırla cevap verdi. Kızımın onu görünce çok mutlu olması koşup sarılması çok net açıklıyor. Görebileceğiniz en muhteşem doktor Seydi Battal Doktorumuz. Elinize emeğinize sağlık, iyi ki varsınız ...

• Ç

Çocuklarımızın doğumundan itibaren doktorudur. Titiz ve çok tecrübeli bir doktordur. Soğuk algınlıkları, bronşit ve bakteriyel enfeksiyon şikayetleri ile gitmiştik. Çok şükür hepsinde de doğru tedaviler verdi ve şifa bulduk. Muayenelerde çocuklar ve bizimle iletişimi güven vericidir. Sistematik ilerlemesi, hastalıkların tekrarlama sıklıkları, tahlil ve gözleme dayanan teşhis yaklaşımı ve mecbur kalmadıkça ilaçlı tedaviyi tercih etmemesi gibi özellikleri bizim en ufak şeylerde bile onun fikrini almamızda en büyük sebeplerdir. Gönül rahatlığıyla tavsiye ederiz.

• Medical Park Gebze Hastanesi Çocuk Hastalıkları  •

• N

Kızımız yaşıtlarına göre kilo ve boy olarak geriden takip ediyordu ve yememe gibi problemlerimiz vardı. Bunun sonucunda dirençsiz ve sürekli hasta iştahsızdı. 8 ay öncesinde 15 kilo idi, boyu ise 1,14 m idi. Hocamız Seydi Bey'le tanıştığımızdan bu yana toplam 8 ay oldu ve kızımızın şu anda kilosu 19,5 kg, boyu ise 1,20 m oldu. Sabrınız ve emeğiniz, ayrıca çalışan tüm iş arkadaşlarınızın nezaketli ve ilgili olmalarından dolayı çok memnunuz. İyi ki varsınız.

•  •

• N

Dr. Öğr. Üyesi Seydi Battal Gölgeli'nin daimi hastasıyız. Çocuğumun doğumundan itibaren gelişim takibi ve rutin kontrolleri için gidiyoruz. Kendisini tanıdığımız ilk günden itibaren gerek ilgisi ve tedavi yöntemleri ailemizi her zaman mutlu etmiştir. Bilgisine ve tecrübesine çok güveniyoruz. Sadece hapşırık, öksürük, ateş gibi hastalıklar için değil, gerçekten her şeyi hassasiyeti ve titizliğiyle çözüme kavuşturan bir hekim. En son Perthes hastalığını tespit edip bizi ortopedi doktoruna yönlendirdi; erken tanı ve teşhisi sonucunda risklerimizi minimuma indirdik. Yollarımızın kesişmesinden kendisini tanımaktan dolayı çok mutluyuz; mesleğinde başarılarının devamını diliyoruz.

•  •

• T

Tayin olduğumuz şehirden kendisi için Gebze’ye muayeneye gidiyoruz. Bulunduğumuz şehir Çankırı ve Ankara ile çok yakın. Ankara’da dahi çok iyi hastaneler, doktorlar dolaşmamıza rağmen güven açısından kendisini tercih etmekteyiz. Bebeğimin hafif öksürük ve ateşi olduğunda pek çok hekim antibiyotik tarzı ilaçlara yönlendirme yaparken kendisi doğal temiz içerikli ilaçlar öneriyor. Online şekilde çocuğumun kızarıklık ve çapaklı fotoğrafını paylaştım iki güne alerjimiz toparladı “Çocuğumun doğumundan beri takip eden doktorumuzun hem bilgisi hem de sakin ve açıklayıcı yaklaşımı sayesinde her kontrolde kendimizi güvende hissediyoruz. Bizi sabırla dinleyen, her sorumuza ayrıntılı ama anlaşılır şekilde cevap veren, gerçekten alanında çok başarılı bir hekim. Gönül rahatlığıyla herkese tavsiye ederim.”

• Medical Park Gebze Hastanesi Randevu  •