Dt. Şeyma Çolak 2014 yılında Erciyes Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesinden mezun olmuştur. 2014-2015 yıllarında Kayseri’de kendi muayenehanesinde hizmet vermiştir. 2015-2024 yılları arasında Ankara 75. Yıl Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesinde çalışmıştır. Şu an 2024 yılında kurduğu Analiz Dent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniğinde hastalarına güncel tedaviler uygulamaktadır.

Analiz Dent

İlkbahar mah.Sinpaş Altınoran Çarşı No:4D Analiz Dent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği, Çankaya, Ankara 06550

• Sigortası olan hastalar

Diş Hekimi Randevusu

İlkbahar mah.Sinpaş Altınoran Çarşı No:4D Analiz Dent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği, Ankara

• Y

Şeyma hocamıza diş temizliği içim gitmiştim ama muayene esnasında dolgu gerektiren dişler olduğunu belirtti ve ben de dolgu yapılmasını istedim. İğne yaptığını hissetmedim bile. Herhangi bir ağrı da hissetmedim. Sonrasında sorduğum soruları da yanıtladı.

Değerli yorumunuz için teşekkür ederiz.

Estetik bonding yaptırmak için doktor arayışındaydım bir arkadaşımın önerisiyle Şeyma hocama geldim ve iyikide gelmişim artık rahatça gülebiliyorum işinde gerçekten çok titiz ve başarılı gönül rahatlığıyla herkese tavsiye edebilirim

• Analiz Dent Bonding  •

• N

Şeyma hanım hasta memnuniyeti odaklı çok temiz ve düzenli çalışan bir hekim umarım yolu hep açık olur diş taşı temizliği için gitmiştim ancak çok güzel açıklamalar yaparak nasıl yol almam gerektiğini anlattı elinize sağlık.

• Analiz Dent Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)  •

• O

Detaylı açıklama ve hassas yaklaşım, başarılı bir hekim, tercih sebebimdir.

• Analiz Dent Diş Beyazlatma  •

• M

Ön dişlerinde küçüklüğümden beri kırıklıklar vardı. Hocam zirkonyum kaplama yaptı. Anesteziden çok korkuyordum, hiç acıtmadı hocamın eli hafifti. Dişlerim çok güzel oldu. Herkes çok beğendi.

• Analiz Dent Zirkonyum  •

• D

Şeyma Hanım'ın eli çok hafif ve hızlı ayrıca çok güleryüzlü. İşini severek yaptığı anlaşılıyor.

• Analiz Dent Kanal Tedavisi  •

• O

Eli çok hafifti. Daha önce diş tedavisi fobim olmasına rağmen, Şeyma Hanım sayesinde bunu yendim. Yapılan dolgudan çok memnunum. Oldukça başarılı bir tedavi oldu. Hiç acı çekmedim, kesinlikle tavsiye ediyorum.

• G

Şeyma hocamın ilgisi ve sakin tavrı sayesinde 7 yaşındaki oğlum rahatlıkla iki adet dolgusunu yaptırdı. Merakla sorulan her sorusuna cevap verdi,gülerek te ayrıldık.Çok memnunuz.

Değerli yorumunuz için teşekkür ederiz.

Diş beyazlatma ve diş eti tedavisi için başvurdum. Şeyma hocam ilk muayenede diş etlerimdeki durumu net şekilde anlattı, neye ihtiyaç olduğunu ve nasıl bir sırayla yapılacağını konuştuk. Tedavi boyunca hem dikkatli. Beyazlatma işlemi de diş yapımı koruyarak yapıldı, suni durmayan, doğal bir sonuç oldu.

• Analiz Dent Diş Beyazlatma  •

Değerli yorumunuz için teşekkür ederiz.

Ön dişlerime estetik emax kron yaptırdım. Süreç başından itibaren oldukça planlıydı, her aşama detaylı şekilde açıklandı. Dişlerin ölçüsünden, rengine kadar birlikte karar verdik. Doğal görünmesi benim için çok önemliydi ve gerçekten tam istediğim gibi oldu.

• Analiz Dent Diş Hekimi Randevusu  •