Uzm. Dr. Sinem Tuğçe Yardibi

Psikiyatri daha fazla

Balıkesir 1 adres

Bandırma da Psikiyatri Uzman Doktoru olarak hizmet vermekteyim. Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi temel tıp eğitimimi tamamladım. Bülent Ecevit Üniversitesi Tıp Fakültesi Psikiyatri Anabilim Dalında Psikiyatri uzmanlığımı tamamladım. Uzmanlık eğitimim sırasında Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesinde Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı staj eğitimimi aldım. Verdiğim hizmetler HİZMETLER Bölümünde yer almaktadır.

Uzm. Dr. Sinem Tuğçe Yardibi Muayenehanesi

Paşakent mahallesi 1111 sokak c blok No:2C Kat:2 Daire:5, Bandırma, Balıkesir 10200

• Sigortası olan hastalar

Psikiyatri Randevusu

• N

Dr. Sinem Hanım'a çok çaresiz olduğum bir anda tavsiye üzerine gittim. Dönem dönem psikolojik destek alıyordum. Ama hiç kimsenin Sinem Hanım gibi gerçek sıkıntıların üzerine gidecek bir tedavi uygulamadığını gördüm. Sorunlarla baş edemeyen, kaygılı ve bunların sonucunda günlerce süren uykusuzluk. Bütün sorunlarımı kısa sürede çözen bir tedavi uyguladı. İyi ki sadece hekim olarak değil insan olarak Sinem Hanım'la tanışmışım. Herkese tavsiye ediyorum.

•  •

Öfke kontrol bozukluğu nedeniyle uzun zamandır hem kendime hem de sevdiklerime zarar veren zor bir süreçten geçiyordum. Hayatımda hiçbir şey yolunda gitmiyor gibi hissederken, psikiyatri doktorumla tanışmam benim için gerçekten bir dönüm noktası oldu. İlk görüşmeden itibaren bana güven veren, yargılamadan dinleyen, samimi ve içten yaklaşımıyla kendimi değerli hissettirdi. Tedavi sürecinde yalnızca ilaçlarla değil, bana verdiği teknikler ve yönlendirmelerle öfkemi daha iyi tanımayı, onu kontrol etmeyi ve hayatımı yeniden şekillendirmeyi öğrendim. Artık öfke patlamalarımın önüne geçebiliyor, daha sakin, daha huzurlu ve kendime daha yakın hissedebiliyorum. Hem bilgisi hem de insanlığıyla işini yürekten yapan çok değerli bir hekim. Benim gibi bu zorlukları yaşayan herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

• D

Doktor hanımı acil doktorunun tavsiyesi üzerine bulduk. Eşimi götürdük. Eşim çok öfkeli ve uyku sorunları vardı. Doktor hanım bu süreçte bize çok güzel yol gösterdi, uygun ilaçlarla eşim büyük ilerleme gösterdi. İyi ki doktor hanım diyorum.

• I

Hocamızı bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine buldum. Anksiyete ve uykusuzluk şikayetleriyle kendisine başvurdum. Kendisi ilaç tedavimi ve bilişsel davranışçı terapimi düzenledi. Profesyonel yaklaşımı tedavinin devamı noktasında beni çok motive etti. Doktorumu herkese tavsiye ediyorum.

•  •

Bir tanıdığım vasıtasıyla bulduk. Sinem Hanım'ı stres ve kaygı bozukluğu nedeniyle görüşmeye başladım. Kendisiyle EMDR yapmaya başladık. Çocukluğumdan beri baş edemediğim travmalar üzerine çalıştık. Benim için zorlu bir süreç olmasına rağmen, Sinem Hanım'ın desteği, bilgisi ve bana yaklaşımı sayesinde süreci atlattım. Hayata farklı bir pencereden bakıyorum şu anda. 30 yıldır sırtımda taşıdığım yükleri bırakmanın müthiş rahatlığını yaşıyorum. Sinem Hanım'a desteğe ihtiyaç duyan kişiler de gönül rahatlığıyla gidebilir. Kesinlikle tavsiye ederim. Sevgiler.

• Y

Hayatımın şanslarından biri olabilir Sinem Hanım. Birçok psikiyatri doktoruna gittim yıllarca, hiç kimseye böyle güvenip kendimi açamamıştım. Bireysel davranışçı terapi ile ilerliyoruz ve çok memnunum süreçten. Keşke herkes işini böyle hakkıyla yapsa.

• Uzm. Dr. Sinem Tuğçe Yardibi Muayenehanesi Bilişsel Davranışçı Terapi  •

• F

İnternet üzerinden kendisiyle iletişime geçtim. Hayatımdaki bazı zorluklar nedeniyle başvurdum. Kendisi son derece donanımlı ve gerçekten işinin hakkını veren bir doktor. Bu süreçte benim yanımda olduğu için çok mutlu hissediyorum ve kendisini tavsiye ederim.

•  •

Doktorumuza vajinismus için başvurdum. İnternette doktor araştırırken buldum kendisini. Tedavim 12 seans sürdü ve olumlu sonuçlandı. Tüm seanslar çok keyifli ve bir ders niteliğindeydi. Kesinlikle tavsiye ediyorum. Vajinismus dışında da birçok alanda bana katkısının çok fazla olduğunu düşünüyorum.

• Z

Sinem hanımla yolum yoğun anksiyete bozukluğu için kesişti gitmediğim doktor kalmamıştı ama beni bu duruma getiren şeyin vucudumla alakalı değil psikolojik olduğuna inandığımda arayışa girmiştim iyi ki Sinem hanım çıktı karşıma bana bir anne şevkatiyke yaklaşması ses tonu o kadwr iyi geldi ki bana şuan neredeyse 10. Seansıma gideceğim şimdi emdr ve ilaç tedavisi ile ilerliyorum. Sinem hanım olmasa başaramazdım sanırım harika bir doktor kendisi. İşini severek ve profesyonel bir şekilde yapıyor ofisi ev sıcaklığında. küçüklüğümde aldığım yaralarımı saran bir yuva gibi. Allah Sinem hanımdan razı olsun .

• Uzm. Dr. Sinem Tuğçe Yardibi Muayenehanesi Anksiyete Bozukluğu Tedavisi  •

Doktor arayışım vardı. İnternet üzerinden hocamızın ismini gördüm, depresif olduğum için kendisine başvurdum. Anne sıcaklığıyla yaklaşımı kalbime dokunuyor ve tedavi çok güzel ilerliyor. Kendisini çok seviyorum.