Dyt. Şükran Gül Abuşka

Diyetisyen daha fazla

İzmit 2 adres

Diyetisyen Şükran GÜL ABUŞKA 2016 yılından beri İzmit'te danışmanlık vermektedir. TC İstanbul Bilim Üniversitesi'nde Beslenme ve diyetetik bölümünden iyi derece ile mezun olmuştur.

Daha önce bir çok hastane ve özel kurumda çalışmış ve son olarak Ocak 2020 itibari ile kurucu diyetisyeni olduğu DİYETİSYEN ŞÜKRAN GÜL ABUŞKA BESLENME VE DANIŞMANLIK MERKEZİ'ni kurmuştur. Online diyet danışmanlığı ile Türkiye ve yurtdışında birçok hasta takip etmektedir.
5 yıl Özel İzmit Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesinde çalışmış ve özellikle , infertilite ( kısırlık) , PKOS ve çocuk hastalıklarında yoğun/tecrübeli bilgi birikimine sahiptir.

Şükran GÜL ABUŞKA evli ve 1 çocuk annesidir.

Şükran Gül Abuşka Beslenme ve Danışmanlık Merkezi

Sanayi Cad. Berk Sokak. No:1 İzmit Dolphin Center Kat :6 Daire :602-604, İzmit 41310

• Sigortası olan hastalar
Andulasyon

Diyetisyen Randevusu

Online Diyet

Sanayi Cad. Berk Sokak. No:1 İzmit Dolphin Center Kat :6 Daire :602-604,

Andulasyon

• D

Diyetisyenim sayesinde hem sağlıklı beslenmeyi öğreniyorum hem de motivasyonumu hiç kaybetmiyorum. Her zaman ilgili, anlayışlı ve destekleyici.
    Her soruma sabırla cevap veriyor, süreci benim için kolay ve motive edici hale getiriyor. Kendisine emekleri için minnettarım

• Şükran Gül Abuşka Beslenme ve Danışmanlık Merkezi Kilo Verme Diyetleri  •

Şükran hnm içten, güler yüzlü, samimi, danışanlarına karşı pozitif bir diyetisyendir.Uzun süre önce kendisiyle çalıştım çok başarılı bir şekilde kilo verdim.. Sağlık sorunlarım nedeniyle yine Şükran hanımla çalışmaktayım.. Kendinizi aile ortamında bulabileceğiniz mükemmel bir doktordur.. Diyetisyen Şükran hanımı kesinlikle tavsiye ediyorum..

• B

Şükran hanım çok içten ve samimi.gerçekten işinde uzman. İlk ayımda 8 kilo verdim sayesinde.kesinlikle tavsiye ediyorum.

• H

Şükran hanımla 3.Haftamızı tamamladık. Düşük kiloda olup, zor kilo vermeme rağmen 3.200 gr kilo verdik. Çok mutluyum. Kendisi çok pozitif bir diyetisyen ve haftada iki kere tatlı bile veriyor. Herkese tavsiye ediyorum

• Şükran Gül Abuşka Beslenme ve Danışmanlık Merkezi Randevu  •

Öncelikle güler yüzü tatlı konuşması içtenliği için şükran hanımdan memnunum. Her konuşmamızda kendimi tedirgin ve baskı altında hissetmeden gönül rahatlığı ile görüşmelerimizi gerçekleştirdik. Özel durumumdan dolayı Şükran hanımın ilgisi beni ayrı motive etti. Diyet listelerine ve zayıflama sürecine girecek olursak ben kendi başıma çok çaba sarf edip bir türlü kilo verememişken diyet listelerine uyarak tam 14 kilo verdim. Aç kalmadan strese girmeden vücut direncim düşmeden ve bir çok yiyecektende mahrum kalmadan zayıfladım. Sürekli güncellenen diyet listeleri her hafta heyecanla bekledim. Şuan sürecimiz hala devam etmekte istediğim kiloya (ideal) düşene kadar bu yolda Şükran Hanımla ilerleyeceğim inşallah Tekrardan söylüyorum kendisinden çok memnunum

• Online Danışmanlık  •

Sukran hanımla görüşmelerimiz aşırı pozitif ve ikna edici oldu beni bütün umitsizligime rağmen harika motive ediyor kan degerlerim dusuk olmasina ragmen 1ayda 6kg zayifladim herseyden onemlisi saglikli beslenmeye basladim

• Şükran Gül Abuşka Beslenme ve Danışmanlık Merkezi Diyetisyen Randevusu  •

Hamilelik sonrası fazla kilolarımı vermek için tavsiye üzerine Şükran Hanım’a gelmiştim. Bana emziren annelere uygun bir diyet listesi oluşturdu ve çok zorlanmadan uyguladım. İlk 15 günde 4 kg verdim, 3 kg’den fazlası yağdan gitmişti. Sonraki görüşmelerde de kaçamaklar yapmama rağmen 2-1kg gitti ve 2 ayda 8 kg verdim istediğim kiloya ulaştım. Çevremdeki herkes hızlı kilo vermeme şaşırdı. Her defasında çok ilgili ve güleryüzlü bir şekilde karşıladı. Sormak istediğim soruların asistanı aracılığıyla sorduğumda sağ olsun hemen dönüş yaptı. Şükran hanımdan çok memnun kaldım.

• T

Şükran hanım işinde çok iyi, çok ilgili, danışanlarını her zaman güleryüzle karşılıyor.. Kısa sürede ideal kiloma ulaştım.. Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim...

• N

Şükran hanimla ablam vasıtasıyla tanıştım iyiki de tanışmışım gerçekten işinin ehlini yapan mükemmel bir insan ben hayatim boyunca ne bir diyetisyene gittim nede diyet yaptim ama son zamanlar da kilom beni hem sağlik açısından hemde fiziki görüntü açısından çok rahatsız ediyordu ve sonunda bende yapamam dediğim diyetimi yaptım gitmem dediğim diyetisyene gittim ve şuan herşey o kadar mükemmel ilerliyorki asla sizi aç birakmıyor zaten şükran hanımın güler yüzü naif ses tonuyla konuşma tarzıyla ve sizi motive edişiyle zaten karşısında eriyorsunuz.iyiki sizi tanımışım şükran hanım

• Şükran Gül Abuşka Beslenme ve Danışmanlık Merkezi Diyetisyen Randevusu  •

Şükran Hocayla yollarımız kesiştiği için çok mutluyum. Annem için kendisiyle iletişime geçmiştik. Annem yüksek kiloda, her gün 4-5 adet ağrı kesiciyle ayakta durabilen ve kilodan dolayı diz ağrısı çekip değnekle yürüyen bir haldeydi.. Şükran hoca sayesinde 10 gün içerisinde tam 8kg verdi. Ağrı kesici kullanmayı bıraktı, ağrıları geçti, değnek kullanmadan yürüyebilir hale geldi Konuşması, bilgi birikimi, yönlendirmesi, desteği, mutluluğumuzu paylaşması her şeyiyle çok doğru bir seçim Eğer hayatınız için güzel ve önemli bir adım atmak istiyorsanız o yola Şükran hocayla çıkmanızı tavsiye ederiz

• başka bir yer Diğer  •