- Burun eğriliği ,
Genital Estetik
Gençlik Aşısı
Göz Altı Dolgusu
İzmir Ekol Hastanesi
Göz Çevresi Estetiği (Oküloplasti)
Gıdı Estetiği
Jinekomasti
Kanser Cerrahisi
Karın Germe
İzmir Ekol Hastanesi
Karın Germe - Abdominoplasty (Tummy Tuck)(Liposakşın)
Kaş Kaldırma Kozmetik Cerrahisi
Meme Küçültme
Meme Onarımı
Meme Protezi
İzmir Ekol Hastanesi
Redüksiyon Mammoplasti (Meme Küçültme)
Revizyon Burun Estetiği
Rinoplasti
Tümör Ameliyatı
Yüz Estetiği
Yüz Gerdirme
Yüz Germe
h....
Kaşlarımda kist ve skar eksizyonu ameliyatimi yaptı. Başarılı bir doktor kendisi. Tavsiye ederim.
• başka bir yer • Diğer •
nu...
Süleyman Hoca’yı buradaki yorumlar aracılığı ile tanışma fırsatım oldu
İlk görüşmede kendimi kendisine emanet edebileceğimi anladım ve ameliyat tarihini belirleyip
Kol lipo,karın germe,yüze yap enjeksiyon , ve göz kapağı estetiğimi oldum
Kendisi ve ekibi oldukça güler yüzlü ve yılmadan her sıkıntınızda yanınızda
Sonuç ise tek kelime ile harika
İyiki siz Süleyman Hocam• İzmir Ekol Hastanesi • Karın Germe - Abdominoplasty (Tummy Tuck)(Liposakşın) •
P
pe...n
5 gün önce yıllarrır düşündüğüm ama olmaya created edemediğim karın germe lipo ve yüze yağ dolgu İçin Süleyman beyi tercih ettim. Kendisini tanımıyordum hakkındaki güzel yorumlar beni ona götürdü. Bugün 5.gün ama ben ilk gün ne kadar döktü bir karar verdiğimi anlamıştım. Ben günlerce doprulamayacağımı hareket edemeyeceğimi ve çok ağrı çekeceğimiz sanıyordum.. Oysaki aynı gün ayağa kalkmış ertesi gün kafeye kahve içmeye inmiştim.Şuan kendime kızıyorum neden bu kadar bekledin.. Sonra diyorum hocam ozamanlar öğrenciymiş ikide beklemişim. Güler yüzlü bi okadar naif kendisi o tatlı ekibi ve on numara hizmet veren Bazekol hastanesi bundan sonra benim için tek adres... Ellerinize emeğinize sağlık Süleyman beycim. Mesleğimizden yolumuzun çok açık ve parlak olacağına hiç şüpheniz yok... Başarılar... Sevgiler....
• İzmir Ekol Hastanesi • Abdominoplasti •
Ö
öz...ı
Süleyman bey ile annemin meme ameliyatı vasıtasıyla tanıştım güzel bir operasyon geçirmesi dolayısı ile annemin memnun ayrılması benide mutlu etti. Bende cesaret alarak o gün burun için kendisine muhane oldum ve çekindiğim korktuğum konuları bire bir her bir ayrıntısına kadar anlattım ve dinledi bende burun ameliyatı olmak istediğimi kendisine söyledim ve beni çok iyi motive ettiler kendime inanmamı sağladı ve korkularımla nasıl savaşmam gerektiğini öğretti bu kadar stres yapmama gerek yokmuş yeni yılın ilk haftası yeni başlangıçlar diyerek ameliyat tarihi verildi anksiyete kaynaklı korkularıma rahmen ameliyatla ilgili kaygılarıma rahmen candan yanımda olması unutulamaz. Süleyman hocamın ve aneztezi doktorunun şefkat dolu yaklaşımı ve tüm ekibi olarak muhteşem bir ekib ile kendimi yeniden doğmuş gibi hissediyorum. Kusursuz işçilik, Sanat resmen
• Ekol Tıp Merkezi • Rinoplasti •
d.....
Dr bey karın germe ameliyatımı gerçekleştirdi. Son derece sabırlı, sevecen, profesyonel ve hastalarına karşı ilgili bir hekim. Tüm süreçte yanımda oldu. İyi ki kendisinde olmuşum bu ameliyatı
• İzmir Ekol Hastanesi • Diğer •
g...
Doktorumuza bir yakınımın vasıtasıyla ulaştım. Burnumda nefes alma ile ilgili problemim vardı ve ayrıca şekil yönünden de eğrilik mevcuttu. Hastanede Süleyman Bey’e muayene olduktan sonra ameliyat olmaya karar verdim. Doktorumuzun ameliyat öncesi ve sonrası bilgilendirmeleri son derece iyiydi. Başarılı bir operasyon oldu, iyi ki ameliyat oldum diyorum.
a....d
Geçen hafta meme küçültme,dikleştirme, koltuk altlarında oluşan meme dokularının alınması, liposuction ve karın germe( anne estetiği) olmak üzere tek seferde hepsinin üstesinden gelen, tüm korku ve endişelerime rağmen, ilgi alaka ve tecrübesiyle, ameliyat öncesi, esnası, ve sonrasında bilgi ve birikimlerini esirgemeden, elinden gelenin en iyisini yapan,gözü kapalı kendimi emanet ettiğim duayen.
• başka bir yer • Diğer •
ez...i
Meme implantı ameliyatımın tüm süreçlerinde oldukça güler yüzlü ilgili ve sonsuz güven verdi.
Çok geç tanıştık ancak ömür boyu doktorumuz olacak.• Isparta Şehir Hastanesi • Diğer •
me...s
Biz iki arkadaş meme protez işlemi için Süleyman beyle görüşmeye gittik açıkcası ben endişeli ve kararsız olan kişiydim. Ancak Dr Süleyman beyin operasyon öncesinde de sonrasında da her zaman güler yüzlü ve oldukça ilgili olması her sorumu itinayla cevaplaması ve sürecim boyunca hep yanımda olduğunu hissettirmesi bana inanılmaz bir güven verdi ameliyata gönlüm çok rahat girdim sonrasında da sonuç beni aşırı memnun etti başka yerde aynı operasyonu geçiren diğer kişiler gibi şiddetli ağrılarım olmadı dikişlerim çok çabuk iyileşti daha operasyonu geçireli bir ay bile olmamasına rağmen hiç iz yok diyebilirim kesinlikle kendisine de işçiliğine de her konuda güvenebileceğiniz bir hekim hangi şehirde olursa olsun her işlemimde kesinlikle benim de ailemin de arkadaşlarımın da kesinlikle tercihi Süleyman Çakmak.
• Isparta Şehir Hastanesi • Randevu •
e....…
Süleyman hocamda kısa süre önce karın germe operasyonu geçirdim.ameliyat sonrası başarısı,ilgisi güler yüzü gerçekten mükemmel Çok memnun kaldım.Isparta dan gitmesini büyük kayıp olarak düşünüyorum.
• Isparta Şehir Hastanesi • Diğer •
Süleyman Çakmak isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Süleyman Çakmak, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi. Size Süleyman Çakmak tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Redüksiyon Mammoplasti (Meme Küçültme), Abdominoplasti, Blefaroplasti, Botoks, Karın Germe - Abdominoplasty (Tummy Tuck)(Liposakşın), Kaş Kaldırma Kozmetik Cerrahisi, Meme Büyütme, Meme Küçültme, Rinoplasti.
Süleyman Çakmak adresi nerede?Süleyman Çakmak şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Bahçelerarası, Mithatpaşa Cd. 24/A İzmir
- Ataşehir, 8019/16. Sk. İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Süleyman Çakmak isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Süleyman Çakmak online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Süleyman Çakmak isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Süleyman Çakmak, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Süleyman Çakmak isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Süleyman Çakmak bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Süleyman Çakmak ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Süleyman Çakmak hakkında ne düşünüyor?Toplam 41 hasta / danışan, Süleyman Çakmak hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Süleyman Çakmak hangi sigortaları kabul ediyor?Süleyman Çakmak tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
- İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
- İzmir bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
- İzmir bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
- İzmir bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
- İzmir bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra