0850 333 0388 Ücret öğren

Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı olarak, özellikle ileri protez cerrahisi ve protez enfeksiyonları alanlarında yoğunlaşmış bulunmaktayım. Bu alanlarda çok sayıda uluslararası bilimsel makaleye katkı sağlayarak akademik ve klinik çalışmalarımı sürdürmekteyim.
Evli ve iki çocuk babasıyım.

Mesleki kariyerime, Ankara Bilkent Şehir Hastanesi’nde 4 yıl boyunca edindiğim kapsamlı klinik deneyimle önemli bir temel oluşturduktan sonra, Gaziantep Şehir Hastanesi’nde Ortopedi ve Travmatoloji Klinik Şefi olarak görev yapmaya başladım. Bu süreçte ileri artroplasti ve eklem koruyucu cerrahi alanlarında uzmanlaşarak hastalarıma en güncel ve etkili tedavi yaklaşımlarını sunmayı hedefledim.

Hem Türkiye hem de Avrupa Board sınavlarında başarı göstererek Türk Board ve Avrupa Board sertifikalarını almaya hak kazandım. Ayrıca Avrupa Kalça Cemiyeti’ne kabul edilen Türkiye’den sınırlı sayıdaki ortopedi uzmanlarından biri olarak uluslararası alanda da mesleki yetkinliğimi pekiştirdim.

Dünyanın önde gelen protez cerrahisi merkezlerinden biri olan Helios Endo-Klinik Hamburg’da çalışma hakkı kazanarak uluslararası deneyimimi geliştirme fırsatı elde ettim. Akademik alanda ise kitap editörlüğü ve uluslararası dergi editörlüğü görevleri üstlenerek bilimsel bilgi üretimi ve paylaşımına katkıda bulunmaktayım.

Mesleki yaklaşımım; bilimsel gelişmeleri yakından takip eden, hasta odaklı ve yüksek standartlarda cerrahi uygulamaları esas alan bir anlayışa dayanmaktadır.

Yetişkin
Çocuk

Taner Karlıdağ
Gaziantep Şehir Hastanesi

Gaziantep, Gaziantep

Ödeme yöntemleri

• Nakit

Kabul edilen sigortalar

Sigortalar kabul edilir ancak kapsam konuma ve hizmete göre değişir, rezervasyon adımında onaylayın!

• SGK
  • Ana Sigorta

Görüşler

• H

2yıldır takibinde olduğum Taner hocayla süreç zaten hep güzeldi, güleryüzü ve detaylı açıklamaları ile.Ön çapraz bağ ve menisküs yırtığından geçirmiş olduğum operasyonda çok iyi geçti . Ağrı yönetimi de zorluk çekmedim. Bekleyip bugün kontrolden sonra görüşümü yazmak istedim ki daha gerçek fikirlerimi beyan edeyim istedim. Kapısının önündeki doluluğa bakarak zaten ne kadar iyi bir hekim olduğunu anlamak mümkün, çünkü herkes memnuniyetlerini iletiyor diğerlerine. Başarılarınız daim olsun hocam. Gönül rahatlığıyla öneririm

• Gaziantep Şehir Hastanesi Menisküs Cerrahisi  •

• M

Kalça sıkışması için Taner hocamiza gittim güler yüzü ve bilgisi ile önce sizi dikkatlice dinliyor sonra durumu en ince ayrintisi ile anlatıyor Gaziantep te böyle değerli bilgili bir hocamızın olması ayrıca gurur verici

• Gaziantep Şehir Hastanesi Diğer  •