Samanpazarı Mah., Altındağ 06230
Mustafa Kemal Mahallesi 2157. Sokak Pınar İş Merkezi, D:No: 4 / 4,, Çankaya, Ankara
Z
ze...
Taylan Hocamızla yakalşık 3 ay önce tanışma şansı buldum. Son 15 yıldır yaşadığım kronik mide sorunum, denediğim tüm tedavilere rağmen ne yazık ki daha kötü bir hale geldi ve son dönemde hayat kalitemi ciddi anlamda olumsuz etkiler oldu. Profesyonel yaklaşımı, sizi son derece aktif dinliyor oluşu, samimi ve dürüst geribildirimleri size güven veriyor. 2.5 aylık yoğun bir tedavi protokolü sonrası kendimi çok daha iyi hissediyorum şükürler olsun. Tadını unuttuğum bir çok yiyeceği azar azar da olsa yiyebilme şansım oldu şimdi. Bir 3 ay daha tedaviye devam edip kontrol için gideceğim. Benzer sorunları olan hastaların gönül rahatlığıyla gidebileceği tecrübeli bir doktor. Herkese acil şifalar diliyorum
• Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi • Diğer •
Taylan Kav isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Taylan Kav, Gastroenteroloji.
Taylan Kav adresi nerede?Taylan Kav şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Samanpazarı Mah. Altındağ
- Mustafa Kemal Mahallesi 2157. Sokak Pınar İş Merkezi, D:No: 4 / 4, Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Taylan Kav isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Taylan Kav online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Taylan Kav isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Taylan Kav bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Taylan Kav ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Taylan Kav hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Taylan Kav hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
- Altındağ bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Gastroenterologlar
- Altındağ bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Gastroenterologlar