1830 Sok. No:1/B D:4 ( Bahriye Üçok Bulv.), İzmir
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
Görüşler hakkında daha fazla bilgi edinin
as...
Daha muayene odasına girmeden gösterilen hijyen koşulları (malum pandemi) çok hoşuma gitti. Taylan bey gayet ilgili bir şekilde beni bilgilendirerek, bilgili ve deneyimli olduğunu gereksiz film istemeden sorunlarımı tespit ederek gösterdi. Daha önceden birçok kere diş doktoruna gitmiştim. Taylan beyin bilgi ve tecrübesini elinin hafifliğini gördüm. Hiç canım yanmadı hijyenik koşullarda güler yüzlü ve ilgili becerikli bir şekilde tedavi i yaptı. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Başarılı çalışmalarının devamını diliyorum.
• Taylan Korkmaz Muayenehanesi • Diğer •
Taylan Korkmaz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Taylan Korkmaz, Diş Hekimi.
Taylan Korkmaz adresi nerede?Taylan Korkmaz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- 1830 Sok. No:1/B D:4 ( Bahriye Üçok Bulv.) İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Taylan Korkmaz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Taylan Korkmaz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Taylan Korkmaz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Taylan Korkmaz bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Taylan Korkmaz ile iletişime geçmenizi öneririz.
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar
Sık kullanılan sigortalar