Diyetisyen · Daha fazla

Balıkesir 1 adres

Merhabalar, ben Diyetisyen Tayyibe Keskin. 2022 yılında Artvin Çoruh Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik bölümünden mezun oldum. Lisans hayatım boyunca çeşitli yerlerde staj yaptım ve mesleki olarak kendimi geliştirmek için birçok seminere, eğitime katıldım.

3 yıl kadar sevgili danışanlarımın sürdürülebilir beslenme yolculuklarına yol arkadaşlığı yapabilmek için misyonunu benimsediğim bir sürdürülebilir beslenme atölyesinde çalıştım. Burada da edindiğim tecrübeler sonucu 2025 yılı Temmuz ayında kendi iş yerimi açtım

Şu anda Diyetisyen Tayyibe Keskin Özel Sağlık Meslek Hizmet Birimi adlı yerimde sizlere sürdürülebilir beslenmeyi anlatmak ve öğretmek, sağlıklı beslenmeyi hayatınıza katmak için çabalıyorum.

Kendimizin en iyi halini keşfetmek ve daha sürdürülebilir bir beslenme tarzını benimsemek için sizlere de yol arkadaşı olabilmeyi çok isterim.

Yetişkin (İlgili adreslerde)
Çocuk (İlgili adreslerde)

Online danışmanlık

Diyetisyen Randevusu

Online Diyet

Altı Eylül Mah. Çıkmaz Sk. No:8 Kat:4 D:8, Altıeylül, Balıkesir 10100

• Sigortası olan hastalar

• C

Daha önce diyet sürecini sürdüremediğim dönemler olmasına rağmen, yaklaşımı sürece devam etmem konusunda yönlendirici oldu. Kilo verme sürecinin daha planlı ilerlemesini sağladı. Görüşme sırasında yaklaşımı ve yaptığı bilgilendirme, sürece dair kazanımlarımı ve ileride atılacak adımları daha anlaşılır kıldı.

• Dyt. Tayyibe Keskin Kilo Verme Diyetleri  •

• I

Harika ilgi ile kişinin ilgi ve ihtiyaçlarına özel şekilde program yazan, saat kaç olursa olsun mesajlara yanıt verip ben yazmadığımda beni yoklayan bir diyetisyen. Süreçte sadece hedefe değil sürdürülebilirliğe de odaklandık.

Dyt. Tayyibe Keskin

Emekleriniz ve yorumunuz için çok teşekkür ederim

Tayyibe hanımla kısa sure once tanışma ve birlikte çalışma fırsatı bulabildim.Kendisi çok guleryuzlu pozitif bir doktor ve zayıflama surecine başladığımızdan bu yana fikir alışverişinde bulunarak kısıtlamadan zayıflayabildim.Surecimi takip ederek yediklerimle yakından ilgilendi.Fikir alışverişi bulunabilerek beraber bu yolda ilerlediğimiz ve zayıflamamda yardimci olduğu icin kendisine minnettarım

Değerli yorumunuz için teşekkür ederim

Diyetisyenim Tayyibe Hanım’dan gerçekten çok memnunum. İlk görüşmeden itibaren süreci tamamen bana özel planladı ve her aşamada detaylı şekilde bilgilendirdi. Sadece kilo odaklı değil, sağlıklı ve sürdürülebilir beslenme alışkanlığı kazandırmayı hedefliyor. Her zaman ilgili ve motive edici. Kendimi hiç yalnız hissetmeden ilerlediğim bir süreç oldu. Beslenme düzenini kalıcı olarak değiştirmek isteyen herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

Dyt. Tayyibe Keskin

Sürdürülebilir beslenme yolculuğunuza eşlik edebilmek mutluluk verici Değerli yorumunuz ve emekleriniz için teşekkür ederim

• H

Tayyibe hanımla yaklaşık bir yıl önce kilo alma diyetine başladım. İlk görüşmemiz de ayrıntı analizden sonra bana özel bir liste hazırladı. Hazırladığı diyet listelerine uymakta hiç zorlanmadım. Süreç içerisinde takılmalar ve kopmalar yaşamama rağmen destekleri ve diyet listesinde yapmış olduğu yerinde değişiklikler ile motivasyonumu arttırdı beni sürecin içerisinde tuttu. Sayesinde hedeflediğimiz kilolara sağlam adımlarla ulaştım. Diyet süreci benim için sadece kilo almakla sınırlı kalmadı. Beslenme alışkanlıklarımın düzene girmesinde, sağlıklı ve sürdürülebilir beslenme noktasında çok fayda sağladı. Enerjisi yüksek, samimi, güler yüzlü ve profesyonel bir diyetisyen. Kilo almak, beslenme alışkanlıklarını düzene sokmak ve sağlıklı beslenmek isteyen herkese tavsiye ederim.

Dyt. Tayyibe Keskin

Yorumunuz için çok teşekkür ederim Sonsuz uyumunuz ve emeğinize sağlık

Daha önce profesyonel bir yardım almamış ve ön yargıları,başlarken acabası olan biriydim. İki çocuktan sonra, uzun süre sonra kendimi bulabildiğim taniyabildiğim bir süreç geçirdim. İki ayda 8 kilodan fazlasını hiç aç kalmadan besinleri tanıyarak bana neyin iyi geldiğini veya daha önce yemem dediğim nice yiyeceği bu süreçte deneyimledim. Çevremden aldığım sayısız iltifatlarla ne kadar doğru bir karar verdigimin karşılığını da aldim.Herşey harikaydı elimde olmayan bazı sebeplerle bırakmak zorunda kaldım ama inanın tadı damağımda kaldı. İnsan diyetisyenden ayrılırken ağlar mı sevgilimden ayrılır gibi ağladım, çünkü Tayyibe hanım göründüğünün bin katı daha samimi içten ve size en uygun listelerle geliyor ve sizinde işbirliğinizle harika sonuçlar almak kaçınılmaz oluyor. Acaba diyorsanız kesinlikle deneyin eminim sizde her görüşme sonunda iyi ki diyeceksiniz. Ben öyle diyorum iyi ki yollarımız kesişti Tayyibe hanımın danışmanlığında herşey çok güzeldi.

Dyt. Tayyibe Keskin

Yorumunuz için çok teşekkür ederim İyi ki yollarımız kesişmiş, alışkanlıklarınızın devam etmesi dileğimle

• B

Dünyanın en başarılı en tatlı diyetisyeni diyebilirim danışanlarıyla o kadar uyumlu çalışıyor ki hem çok profesyonel hem de çok ilgili

Dyt. Tayyibe Keskin

Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim

• F

Tayyibe hanım çok güleryüzlü, ilgili, danışanını ayrıntılı bir analizden geçiriyor, detaylı bilgilendirme yapıyor ve düzenli takip ediyor. Özellikle liste yaparken zorlayıcı ürünler değil de her an her yerde bulabileceğiniz menüler hazırlıyor. Uyguladığımız detoxların kendi adıma çok verimli olduğunu düşünüyorum, gönül rahatlığıyla herkese tavsiye ederim

Değerli yorumunuz için teşekkür ederim

• H

Süreçte neler yapmam gerektiği ile ilgili çok açıklayıcı ve çok ilgiliydi

• Ş

Tayyibe hanımla aslında tesadüf eseri tanıştım. Kilodan muzdarip olduğum bir gün ben diyete başlayacağım ve bir yoldaşa, dosta ihtiyacım var diyip rastgele bir numara çevirdim. Daha sonrasından kendisinden yüz yüze görüşme talep ettim ve randevumu oluşturduk. Aslında kafamda belli kriterlerim vardı.Daha öncede çeşitli diyet ve diyetisyen girişimlerim olmuştu. Kendisiyle tanıştığım andan itibaren enerjisini, tarzını, yaklaşımını çok beğendim. Karşımda bir müşteri-satıcı ilişkisi değil, yardımcı olmak için hazır dinamik, enerjik birini görüyordum.Sıkıcı katı diyetlerle değil, hayatın bir kere yaşanılabilir olduğu kimsenin kusursuz olmadığı ve yaptığım işten zevk almam gerektiğini bana fazlasıyla hissettirdi. Sürecimizin başında çok güzel kilolar verdim. Gülen yüzünün, enerjisinin, meslekteki veriminin hiç solmaması aksine her geçen gün artmasını dilerim. Destek ve en başta söylediğim gibi yoluna bir dost, yoldaş arayan herkese öneririm kendisini.