Diyetisyen · Daha fazla

Balıkesir 1 adres

Merhabalar, ben Diyetisyen Tayyibe Keskin. 2022 yılında Artvin Çoruh Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik bölümünden mezun oldum. Lisans hayatım boyunca çeşitli yerlerde staj yaptım ve mesleki olarak kendimi geliştirmek için birçok seminere, eğitime katıldım.

Şu anda misyonunu benimsediğim Diyet Atölyesi Sürdürülebilir Beslenme Danışmanlığında hizmet vermekteyim. Kendimizin en iyi halini keşfetmek ve daha sürdürülebilir bir beslenme tarzını benimsemek için sizlere yol arkadaşı olabilmeyi çok isterim.

Yetişkin (İlgili adreslerde)
Çocuk (İlgili adreslerde)

Online danışmanlık

Diyetisyen Randevusu

Online Diyet

Altı Eylül Mah. Çıkmaz Sk. No:8 Kat:4 D:8, Altıeylül, Balıkesir 10100

• Sigortası olan hastalar

• H

Tayyibe hanımla yaklaşık bir yıl önce kilo alma diyetine başladım. İlk görüşmemiz de ayrıntı analizden sonra bana özel bir liste hazırladı. Hazırladığı diyet listelerine uymakta hiç zorlanmadım. Süreç içerisinde takılmalar ve kopmalar yaşamama rağmen destekleri ve diyet listesinde yapmış olduğu yerinde değişiklikler ile motivasyonumu arttırdı beni sürecin içerisinde tuttu. Sayesinde hedeflediğimiz kilolara sağlam adımlarla ulaştım. Diyet süreci benim için sadece kilo almakla sınırlı kalmadı. Beslenme alışkanlıklarımın düzene girmesinde, sağlıklı ve sürdürülebilir beslenme noktasında çok fayda sağladı. Enerjisi yüksek, samimi, güler yüzlü ve profesyonel bir diyetisyen. Kilo almak, beslenme alışkanlıklarını düzene sokmak ve sağlıklı beslenmek isteyen herkese tavsiye ederim.

Dyt. Tayyibe Keskin

Yorumunuz için çok teşekkür ederim Sonsuz uyumunuz ve emeğinize sağlık

Daha önce profesyonel bir yardım almamış ve ön yargıları,başlarken acabası olan biriydim. İki çocuktan sonra, uzun süre sonra kendimi bulabildiğim taniyabildiğim bir süreç geçirdim. İki ayda 8 kilodan fazlasını hiç aç kalmadan besinleri tanıyarak bana neyin iyi geldiğini veya daha önce yemem dediğim nice yiyeceği bu süreçte deneyimledim. Çevremden aldığım sayısız iltifatlarla ne kadar doğru bir karar verdigimin karşılığını da aldim.Herşey harikaydı elimde olmayan bazı sebeplerle bırakmak zorunda kaldım ama inanın tadı damağımda kaldı. İnsan diyetisyenden ayrılırken ağlar mı sevgilimden ayrılır gibi ağladım, çünkü Tayyibe hanım göründüğünün bin katı daha samimi içten ve size en uygun listelerle geliyor ve sizinde işbirliğinizle harika sonuçlar almak kaçınılmaz oluyor. Acaba diyorsanız kesinlikle deneyin eminim sizde her görüşme sonunda iyi ki diyeceksiniz. Ben öyle diyorum iyi ki yollarımız kesişti Tayyibe hanımın danışmanlığında herşey çok güzeldi.

Dyt. Tayyibe Keskin

Yorumunuz için çok teşekkür ederim İyi ki yollarımız kesişmiş, alışkanlıklarınızın devam etmesi dileğimle

• B

Dünyanın en başarılı en tatlı diyetisyeni diyebilirim danışanlarıyla o kadar uyumlu çalışıyor ki hem çok profesyonel hem de çok ilgili

Dyt. Tayyibe Keskin

Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim

• F

Tayyibe hanım çok güleryüzlü, ilgili, danışanını ayrıntılı bir analizden geçiriyor, detaylı bilgilendirme yapıyor ve düzenli takip ediyor. Özellikle liste yaparken zorlayıcı ürünler değil de her an her yerde bulabileceğiniz menüler hazırlıyor. Uyguladığımız detoxların kendi adıma çok verimli olduğunu düşünüyorum, gönül rahatlığıyla herkese tavsiye ederim

Dyt. Tayyibe Keskin

Değerli yorumunuz için teşekkür ederim

• H

Süreçte neler yapmam gerektiği ile ilgili çok açıklayıcı ve çok ilgiliydi

• Ş

Tayyibe hanımla aslında tesadüf eseri tanıştım. Kilodan muzdarip olduğum bir gün ben diyete başlayacağım ve bir yoldaşa, dosta ihtiyacım var diyip rastgele bir numara çevirdim. Daha sonrasından kendisinden yüz yüze görüşme talep ettim ve randevumu oluşturduk. Aslında kafamda belli kriterlerim vardı.Daha öncede çeşitli diyet ve diyetisyen girişimlerim olmuştu. Kendisiyle tanıştığım andan itibaren enerjisini, tarzını, yaklaşımını çok beğendim. Karşımda bir müşteri-satıcı ilişkisi değil, yardımcı olmak için hazır dinamik, enerjik birini görüyordum.Sıkıcı katı diyetlerle değil, hayatın bir kere yaşanılabilir olduğu kimsenin kusursuz olmadığı ve yaptığım işten zevk almam gerektiğini bana fazlasıyla hissettirdi. Sürecimizin başında çok güzel kilolar verdim. Gülen yüzünün, enerjisinin, meslekteki veriminin hiç solmaması aksine her geçen gün artmasını dilerim. Destek ve en başta söylediğim gibi yoluna bir dost, yoldaş arayan herkese öneririm kendisini.

• Dyt. Tayyibe Keskin Diyetisyen Randevusu  •

Kendim araştırarak buldum. Kilo vermek için başvurdum. 10 kilo verdim. 6 ay gittim. Sürecim bitti. Listeyi bana göre hazırlıyordu. Tayyibe Hanım tatlı bir uzman. Kısıtlama yapmıyordu. Memnun kaldım kendisinden.

Dyt. Tayyibe Keskin

Güzel yorumunuz için teşekkür ederim

• H

Zayıflamak için kendisine başvurdum. 1 ay gitim. Kilo verdim. Listeyi bana göre hazırlıyor. Tayyibe Hanım iyi bir uzman. Her aradığımda ulaşabiliyorum kendisine. Ben memnunum.

• B

Tayyibe Hanım ile tanışmama sosyal medya vesile oldu. Oradan randevu aldım ve ilk görüşmemizden bu yana benimle çok güzel ilgilendi. Başta diyete girmek gözümü çok korkutan bir şeydi. Çünkü diyet deyince kafamda beliren aç ve mutsuz geçen aylar demekti. Tayyibe Hanım ile bu 3 ay düşündüğümün aksine çok da keyifli geçti. 3 ay sonucunda 10 kilo vererek fazlalıklarımdan kurtuldum. Bu süreçte her zaman bir arkadaş gibi destekçim oldu kendisi. Kafamdaki soruları rahatlıkla sorabildim ve doğru diye bildiğim çoğu şeyin yanlış olduğunu da gördüm. Her diyet kişiye özel ve bir uzman ile işbirliği yapıldığında çok güzel sonuçlar elde edilebiliyor. Tayyibe Hanım'ın bilgisiyle, samimiyetiyle işinin uzmanı olduğunu düşünüyorum. Sadece kilolarımdan kurtulmadım arkadaşlar özgüvenim de yerine geldi. Kendisi hayatıma dokundu onunla tanışmak çok büyük bir şans

• Dyt. Tayyibe Keskin Kilo Verme Diyetleri  •

• Ş

Tayyibe Hanım'la Balıkesir'deyken uzun bir süre görüşme sağladım. Hem diyet olarak çok bir şey kısmadım hem de çok güzel kilo verdiğim için sağlıklı hissettim o yüzden çok memnunum. Kendisini herkese öneriyorum. 3-4 ay danışmanlık hizmeti aldım. Her seferinde çok güzel vakit ayırıp ne yapıp yapamadığımı takip ederek bana özel liste yazdı. Aldığım danışmanlık hizmetinden çok memnun kaldım.