Lokal Anestezi, Eyüp
Kocatepe Mahallesi Kocatepe Caddesi No:4-A, İstanbul • Harita
Elmas Dent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Halkalı Merkez Mah. Turgut Özal Bulvarı No: 16, Küçükçekmece • Harita
İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları, Gastroenteroloji
, Nefroloji, Romatoloji, Hematoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk hematolojisi, Çocuk alerjisi, Çocuk onkolojisi, Çocuk gastroenteroloji hepatoloji ve beslenme, Çocuk enfeksiyon hastalıkları, Neonatoloji, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Çocuk ürolojisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Çocuk kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Androloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Perinatoloji, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Tıbbi parazitoloji, Acil tıp, Aile hekimliği, Ağız diş ve çene cerrahisi, Pratisyen, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Ortodonti, Psikoloji, Fizyoterapi ve rehabilitasyon, Çocuk diş hekimliği (pedodonti), Jinekolojik onkoloji cerrahisi · Daha fazlaHalkalı Merkez Mah. Turgut Özal Bulvarı No: 16, Küçükçekmece • Harita
İstanbul Fatih Sultan Mehmet Eğitim Araştırma Hastanesi
İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları, Nefroloji
, Romatoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Aile hekimliği, Pratisyen, Psikiyatri · Daha fazlaE5 Karayolu Üzeri İçerenköy, Ataşehir • Harita
İstanbul Fatih Sultan Mehmet Eğitim Araştırma Hastanesi
Kocatepe Mah. 33. Sok. No: 5/A, İstanbul • Harita
Bumerang Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Kayabaşı Mah. Evliya Çelebi Cad. Başakşehir Evleri 1. Etap 3. Kısım No:4/D İç Kapı No:5 Başakşehir/İstanbul, İstanbul • Harita
DENTMODEL
İslambey Mah. Fahri Korutürk Cd. Tülbentçi Muhittin Sok. No:14 D:1, İstanbul • Harita
Yusuf Sert Muayenehanesi
Merkez Mahallesi Dr. Sadık Ahmet Caddesi No:14-A Bağcılar, İstanbul • Harita
Basut Dent Ağız ve Diş Sağlığı Kliniği
Merkez Mahallesi Osmanpaşa Caddesi No:3/A, İstanbul • Harita
Kübra Eren Muayenehanesi
Kocatepe Mahallesi Kocatepe Caddesi 32. Sokak No:34, Bayrampaşa • Harita
Ortodontist Mehmet Ali Karabel - Özel Avrupa Sağlık Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Fevzi Çakmak mah 759. sk No:3 D:2, İstanbul • Harita
Ozel Batident Agiz ve Dis Sagligi Poliklinigi
Halkalı Merkez Mahallesi, 1. İkitelli Caddesi, Meydan Halkalı Sitesi, Çarşı Katı, 2/2 K, İstanbul • Harita
Uzm. Dt. Betül Güney Muayenehanesi
Eyüp Sultan Bulvarı, İstanbul • Harita