İzmir Yolu Görükle Kampüsü, Nilüfer 16059
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
Görüşler hakkında daha fazla bilgi edinin
er...
Kendisine diz kırığı sebebiyle gittim çok ilgilendi . dikkatlice muayene ettikten sonra ameliyata gerek olmadığını fizik tedavi ile tedavi olmam gerektiğini söyledi hocam ben de ona çok güveniyorum iyi ki varsınız hocam
b....ş
Teoman hocama çift kalça protez ameliyatı oldum ,ameliyat öncesi ve sonrası ilgisi cok güzeldi .Teoman hocam çok iyi bir insan ,harika bir doktor ,mükemmel bir cerrah
n....m
Teoman hocam 2019 da diz protez ameliyatımı gerçekleştirdi ve ben çok memnun kaldım ,işinde uzman ,güler yüzlü kişiliyle insana güven veriyor
• Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi • Diğer •
Teoman Atıcı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Teoman Atıcı, Ortopedi Ve Travmatoloji.
Teoman Atıcı adresi nerede?Teoman Atıcı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İzmir Yolu Görükle Kampüsü Nilüfer
Adresine gitmek zorunda kalmadan Teoman Atıcı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Teoman Atıcı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Teoman Atıcı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Teoman Atıcı bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Teoman Atıcı ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Teoman Atıcı hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Teoman Atıcı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Nilüfer civarındaki ilçelerden bazıları
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar
Sık kullanılan sigortalar
- Nilüfer bölgesinde SGK kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
- Nilüfer bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
- Nilüfer bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
- Nilüfer bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
- Nilüfer bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları