26.03.1978 yılında Konya Seydisehir'de doğdum.
İlk, orta ve lise eğitimimi Seydişehir'de tamamladım. 95 yılında başladığım Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesinden 2002 yılında mezun oldum.
2007-2009 yıllarında İstanbul.Medeniyet Üniversitesi'nde Anestezi ve Reanimasyon asistanı olarak çalıştım.
2009 yılında başladığım Fırat Üniversite Psikiyatri İhtisas Eğitimimi 2014 yılında tamamladım.
Özel ilgi alanlarim E.M.D.R Bilişsel Davranışcı Terapi ve Sürdürebiliebir Sağlıklı Yaşam'dır.

Zeno İş Merkezi 2B Kat: 1 Odunluk, Nilüfer, Bursa 16110

• Sigortası olan hastalar

Psikiyatri Randevusu

• I

Bu hocama 2. Gidişim ilk seansımda tedaviye nasıl devam ediceğimize karar verdik. İkinci seansımda EMDR uyguladık seanasa gelmeden önce sırtımda bir ağrı vardı ama tedaviyi uyguladıktan sonra ağrım bile geçmişti hafiflemiştim gerçekten etkisini gördüm iyi ki gelmişim

• Uzm. Dr.Tevfik Karakoç Muayenehanesi EMDR Terapi  •

Tevfik hocamın hem arkadaşça tavırları hem de etkili terapi ve uygun ilaçlarıyla çok iyi bir sonuç aldım. Çok memnun kaldım. Edmr terapisi daha uygulanmadı ama eminim ki uygulandığı zaman çok daha iyi sonuçlar alacağım.

• H

Önce kendim için sonrada kızım için kendisiyle görüştük hızlı sonuca ulaştık

• Uzm. Dr.Tevfik Karakoç Muayenehanesi EMDR Terapi  •

Günlerdir yemek yiyemiyordum uyumuyordum emrd den çıktığım an eski hayatıma geri döndüm hemde hızla iyki varsınız

• F

Hocamla başarılı bir yola cıktık atlatacağıma güvenim tam Allah ın izniyle

• T

Merhabalar Tevfik hocayı internette araştırarak buldum iyiki de bulmuşum tedavi bana iyi geldi Tevfik hoca çok ilgili ve mesleğinde de çok iyi verdiği ilaçlar beni çok rahatlattı Emdr seansının da çok faydalı olduğunu düşünüyorum kendisi arkadaş gibi hiç doktor gibi değil herkese tavsiye ederim.

• M

Merhabalar, Tevfik beye ilk geldiğimde çok kötü durumdaydım. Yaklaşım tarzı ve ilgisi muazzam, sanki bir arkadaş gibi. Uyguladığı tedavi yöntemi ve ilaç tedavisi beni kendime getirdi resmen. Yardımcı destek vitaminlerini de kullanıyorum etkisi olumlu oldu benim için. İkici seansı tamamladık, şuan da bile kendimi çok iyi hissediyorum. Tevfik beye güvenim tam ve rahatlıkla tavsiye edebilirim.

• M

Tevfik Bey’e EMDR tedavisi icin Ingiltere’den geldim. Konulari ele alis sekli, zekasi ve dikkatiyle bana cok güven veriyor. Sabirli yaklasmasi sayesinde zor duygularla yüzleşmek çok daha kolay oluyor. Sadece dinleyip gönderen terapistlerden degil gercekten bir terapistle konustugunuzu hissettiriyor. Onun yanında kendimi güvende hissediyorum ve bu da terapinin en değerli kısmı. İyi ki yollarımız kesişmiş.

• Z

Tevfik Bey danışanları bakımından çok ilgili. EMDR tekniği özellikle yaşanan olayların hayatımızda bıraktığı izlere karşı olan duygu ve düşüncelerimizi yönetmek açısından çok değerli ve kendisi de tekniği uzman bir şekilde uyguladığını, sürecin kontrol altında olduğunu hissettiriyor. Verdiği pratik yöntemler sayesinde de güvende hissettiren bir hekim. Ayrıca yaptığınız paylaşımları önemsiyor ve bu paylaşımları hatırlaması da ne kadar özen gösterdiğini gösteriyor.

• Y

Tevfik beyi uzun araştırmalar sonucu Yorumlarda buldum kendisine çok kötü oldum bir dönemde gittim daha ilk seansta vergi ilaçlarla tavsiyelerle kendime geldim ikinci seansta EMDR yaptı bunun sayesinde bazı olaylara duyarsızlaştım tevfik bey gerçekten mükemmel bir doktor benim gibi kararsız olup gitmekte tereddüt edenler mutlaka gitmeniz gereken bir doktor olduğunu söyle bilirim