Sporcularda beslenme, obezite ve kilo kontrolü, yetişkin hastalıklarında beslenme tedavisi, okul çağı çocuklarda beslenme, adölesan dönemde beslenme konularında yüz yüze ve online beslenme danışmanlığı hizmeti vermekteyim.
- Sporcu Beslenmesi ,
- Şişmanlık (Obezite) ,
- Kilo Problemi ,
- Diyabet (Şeker Hastalığı) ,
- Aşırı Kilo Alımı ,
Türköz Park İş Merkezi, Mimar Sinan Mah. Dalbastı Sok. A2 Blok No:1/2 Kat:3 D:13, Körfez, Kocaeli 41780
Diyetisyen Randevusu
Türköz Park İş Merkezi, Mimar Sinan Mah. Dalbastı Sok. A2 Blok No:1/2 Kat:3 D:13, Kocaeli
Online Diyet
İrritabl Bağırsak Sendromu (İBS) Diyeti
İştah Yönetimi ve Kilo Kontrolü
T
tu....
Eşimle birlikte danışmanlık alıyoruz. Ben çok detaycıyım fakat eşim daha sonuç odaklı. Tolgay Bey ikimize de hitap ediyor. Cavapsız kalan hiç bir sorumuz olmadı. Her hafta gidiyoruz ve sonuçlar harika. En güzelide hedeflerinize ulaştıktan sonra dahi ömür boyu kullanabileceğiniz bilgiler ediniyorsunuz. Ezber listeler değil. Sevdiklerinizden, sürdürülebilir, keyifli listeler.
gi...n
Tolgay Bey ile 2024 Kasım ayında çalışmaya başladık. PCOS ve insülin direnci tanılı bir insan olarak kilo vermenin çok zor olacağını düşünerek başladığım diyet yolculuğunda yaşam şartlarıma uygun, sürdürülebilir, uyması kolay diyet listeleri yazarak ve beni her sorumda yönlendirerek 5-6 ay gibi bir sürede 13 kilo vermeme yardımcı oldu. Kendisinden aldığım danışmanlık sürecinde hedefime beklediğimden daha kolay ve kalıcı bir şekilde ulaştım.
me...t
Kilo verme amacı ile kendilerinden destek aldım ve hedef kiloma ulaştım. Verimli bir süreç geçirmenin yanında kalori hesabı ve dengeli beslenme ile ilgili kendisinden çokça şey öğrendim.
• Online Danışmanlık • Randevu •
Teşekkür ederim
Y
yf...
Daha önce bir çok diyetisyen ile çalıştım genel şikayetim yapmamı istedikleri şeylerin yoğun çalışan biri olarak vakit bulamayacağım şeyler olmasıydı. 3 aydır Tolgay bey ile çalışıyoruz ve süreci yaşam tarzıma uygun bir şekilde yönetiyoruz. Kilo vermek kesinlikle bir yaşam tarzı değişikliği gerektiriyor ama bunları beni yormadan yapması beni çok memnun ediyor ve zorlanmadığım için diyet listeme uyumum çok iyi düzeyde. Polikistik, kolesterol ve tiroid problemlerim olmasına rağmen 2.5 ayda tamamen yağdan 7 kilo verdim ve kas kaybı yaşamadım. Ayrıca beslenmede neyi neden yapmam gerektiğini detaylı bir şekilde anlatıyor ve bana kalıcı bir şekilde sağlıklı beslenmeyi öğretiyor diyebilirim. Umarım yorumunu okuyanlar da Tolgay bey ile tanışırlar.
• DİYETERAPİ • Diyetisyen Randevusu •
a....ü
Dengeli beslenme, spor alışkanlıkları ve sağlıklı yaşam konusunda bilgilendirme yaparken detaylı şekilde yönlendirdi. Motivasyon konusundaki destekleyici tutumu sayesinde süreç daha olumlu ilerledi .
gö...r
Tolgay Bey ile ilk görüşmemdi,sağlıklı bir hayata adım atıldı ve 1-1,5 yıllık programımı en ince ayrıntıları dinleyip aynı zamanda psikolojik olarak da mutlu olduğum ve mutlu devam edebileceğim şekilde titizlikle hazırladı. Sonuna kadar kendinizi güvende hissetmek çok güzel bir duygu yeme bozukluğunu düzeltme yolunda ilerlerken
d....s
Tolgay beyle diyet sürecine arkadaşımın tavsiyesi ile başladım . Kilo vermeyi zorlaştıran durumlara ragmen iki ayda gözle görülür bir fark oldu. Sürdürülebilir diyet anlayışı, sevdiğim sevmediğim yiyeceklere gore planlama yapmasi ayni zamanda güler yüzü ve motive edici konuşmaları da oldukca başarılı. Tavsiye ederim
e...
Eşim aracılığıyla Tolgay Bey'i tanıdım ve kilo vermek için kendisine başvurdum. Çevremdeki insanlara halihazırda da tavsiye ediyorum. Süreci Tolgay Bey'le birlikte çok iyi yönettik ve hedefime ulaştım.
ha...n
Tolgay Beye kilo almak için başvurmuştum iyi bir süreç yönetimi var. Beni ve yeme alışkanlıklarımı iyi analiz ettiğini ve doğru yönlendirdiğini düşünüyorum. Hedef belirliyor ve o hedefe ulaşılması için sizinle beraber çabalıyor, yaklaşımı ve iletişiminden çok memnunum.
• Online Danışmanlık • •
em...r
Tolgay bey ile bir aylık online diyeti tamamladık. Bir sporcu olarak vücudumdaki değişim gerçekten inanılmaz diyebilir. Tabi ki de görüşmelere devam edeceğiz ve istediğim vücuda gireceğim e inanıyorum. Başarılarının devamını diliyorum.
• Online Danışmanlık • •
Teşekkür ederim.
Tolgay Gedikli isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Tolgay Gedikli, Diyetisyen. Size Tolgay Gedikli tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Diyetisyen Randevusu, Online Diyet, Normal Randevu, Kontrol Randevusu, Kişiye Özel Diyetler, Diyabet Diyeti, Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme, Hastalıklarda Beslenme, Sporcu Beslenmesi.
Tolgay Gedikli adresi nerede?Tolgay Gedikli şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Türköz Park İş Merkezi, Mimar Sinan Mah. Dalbastı Sok. A2 Blok No:1/2 Kat:3 D:13 Kocaeli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Tolgay Gedikli isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Tolgay Gedikli uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Tolgay Gedikli isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Tolgay Gedikli, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Tolgay Gedikli isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Tolgay Gedikli tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Tolgay Gedikli hakkında ne düşünüyor?Toplam 41 hasta / danışan, Tolgay Gedikli hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.