Kültür Sok.No:1, Bahçelievler 34180
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
Görüşler hakkında daha fazla bilgi edinin
ni...k
Tuba hocama Alerjik astım atağı ile gittim.Hastalığımı çok iyi takip etti.Sürece göre ilaçlarımı düzenledi.Her soruma sakince gayet açıklayıcı cevaplar verdi.Çok ilgili ve sizi sakinleştirip huzur veren bir doktor Tuba hocam.Çok memnun kaldım.Çok tavsiye ederim.
• Medical Park Bahçelievler Hastanesi • Diğer •
h....k
Doktorumuz çok tatlı ve güleryüzlü bir hanımefendiydi. Kendisine 2-3 haftadır süren ve geçmeyen öksürük için gittik. Solunum testi ve akciğer filmi sonrası hastalığın nedenlerini vs.bize gerekli açıklamaları yaparak yeterli ilgiyi gösterdi. Teşekkür ederiz.
• Medical Park Bahçelievler Hastanesi • Diğer •
Tuba Çiftçi Küsbeci isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Tuba Çiftçi Küsbeci, Göğüs Hastalıkları.
Tuba Çiftçi Küsbeci adresi nerede?Tuba Çiftçi Küsbeci şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kültür Sok.No:1 Bahçelievler
Adresine gitmek zorunda kalmadan Tuba Çiftçi Küsbeci isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Tuba Çiftçi Küsbeci online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Tuba Çiftçi Küsbeci isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Tuba Çiftçi Küsbeci, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Tuba Çiftçi Küsbeci isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Tuba Çiftçi Küsbeci bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Tuba Çiftçi Küsbeci ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Tuba Çiftçi Küsbeci hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Tuba Çiftçi Küsbeci hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Bahçelievler civarındaki ilçelerden bazıları
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar
Sık kullanılan sigortalar
- Bahçelievler bölgesinde SGK kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
- Bahçelievler bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
- Bahçelievler bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
- Bahçelievler bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
- Bahçelievler bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları