- Aile İçi İletişim Sorunları
- Yaygın Anksiyete Bozukluğu
- Çocuk Ve Ergen Psikolojisi
- Panik Atak
- Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
Esentepe Mahallesi Fsm Bulvarı Bahar sitesi D blok kat 3 daire 5, Nilüfer, Bursa 16140
Anne-Baba Eğitimi ve Danışmanlığı
Kariyer Koçluğu
ORFF Terapi
Otistik Çocuklar İçin Özel Eğitim
Tuba Güngör Aslan Muayenehanesi
Otizm Erken Tanı Tarama Testi (M-CHAT)
Ruhsal Özgürleşme
Çocuk Gelişim Testi
Çocuk ve Ergenler için EMDR
Çocuklarda Uyku Problemleri
Çocuklarda Yeme Problemleri
Öğrenci Koçluğu
Öğrenme Bozukluğu Belirti Tarama Testi
m....a
Tuba Hanım’ı hayatımın en zor dönemlerinden birinde tanıdım. Kaygılarımın çok yoğun olduğu, zihnimde kötü düşüncelerle baş edemediğim bu süreçte attığım bu adımın bana böylesine iyi geleceğini hiç tahmin etmezdim. İlk iki seansımız online, Türkiye’ye geldiğimde yaptığımız iki seansımız ise yüz yüze gerçekleşti. Daha ilk görüşmede samimiyeti, güven veren yaklaşımı ve içtenliği bana yıllardır aradığım desteği bulmuşum hissini veriyor. Ses tonundaki naiflik, sıcaklığı ve sabırlı tavrı en karanlık anlarımda bana umut oluyor. Bu zor zamanımda bana hissettirdiği güveni asla unutmayacağım. Şu an EMDR tedavisine devam ediyoruz ve her seansta hayatıma kattığı ışığı biraz daha hissediyorum. Onu tanımak benim için büyük bir şans, hatta hayatımda aldığım en önemli, en doğru kararlardan biri. Bu süreç tamamlandığında da iletişimimizi sürdürmek en içten dileğim. Tekrar Türkiye’ye geldiğimde yanına koşarak gideceğim kişilerden biri olacağına hiç şüphem yok.
• Online Danışmanlık • Randevu •
b....g
Enerjisi çok yüksekti, çift terapisi aldık ve kendimizi çok rahat hissettik.
• Tuba Güngör Aslan Muayenehanesi • Aile Terapisi •
m....t
Öfke kontrolü için başvurdum. Kendim araştırarak buldum. 4 - 5 ay oldu, sürecim iyi geçiyor, memnunum. Tuba Hanım bana bu süreçte çok iyi yardımcı oluyor. Çevremdeki herkes bendeki değişimleri fark edebiliyor.
bu...y
Ilk seansimdan son seansima kadar ‘ iyi ki !’ dedim. Yasadigim yas surecinde en buyuk destekcimdir kendisi. Oyle guzel yaklasimi varki , benim hayata yeniden baglanmami sagladi. Benim hayatima dokundugu icin minnettarim.
• Tuba Güngör Aslan Muayenehanesi • EMDR Terapi •
Değerli yorumunuz için teşekkür ederiz...
Bir arkadaşımın tavsiyesi ile Tuba hanıma randevu aldım. Başta biraz çekinerek gittim ama daha ilk randevumuz da iyiki gitmişim dedim. Eşimle bir çıkmaza girmiştik. Onu çok seviyordum fakat olmuyor diye düşünüyorduk hep. Sürekli bir boşanma tartışması ile geçiyordu günlerimiz. İkimizde çok seviyorduk ama olmuyordu . Sonra yardım almaya karar verdik ve Sonra iyiki dediğimiz doktorumuzla tanıştık bir doktordan fazlasıydı bizim için . Bizim hatalarımızı gören çözüm odaklı oldu ve canım eşimle bizi tekrardan konuşabilen ,birbirini anlayan ,empati yapabilen ve daha birçok güzel özelliklerimiz olduğu iki çift yaptı. Bir birini çok seven fakat boşanma eşiğinde olan bizi tekrar bir aile yaptı. Eğer bizim gibi sorunlarınız var ve tekrardan eski mutlu günlerinize dönmek isterseniz gönül rahatlığıyla gidebilirsiniz.
• Tuba Güngör Aslan Muayenehanesi • Çift Terapisi •
Z
z...
Kızımın yalnızlık korkusu ve anksiyete bozukluğu vardı. İnternetten uzman araştırdığımda Tuba Hanım'ı gördüm ve araştırdım, o şekilde başladık kendisine. Kızım, onun sayesinde sağlığına kavuştu ve şu an kendim devam ediyorum. Tuba Hanım, kişilik olarak insana güven veren ve konuşurken huzur veren biri. Psikolog olarak gerçekten herkese tavsiye ederim.
T
t...
Tuba Hanım ile, değerli bir iş arkadaşımın tavsiyesi üzerine 2022 yılında tanıştık. Kendisi 15 yaşındaki ikiz kızlarım ile ayrı ayrı özenle ilgilendi. Kızlarıma, kendilerine değer vermeleri ve ergenlik süreçlerini yönetmeleri konusunda büyük katkısı oldu. Onların yetiştirilmeleri konusunda bana da iyi bir yol gösterici oldu. İşini severek ve özenle yapan bir psikolog.
e...
Tuba Hanım ile bir süredir birlikte seanslarımıza devam ediyoruz. İlk tanıştığımız dönemde psikolojik olarak hayatımın en zor dönemlerinden birindeydim. Kendisi gerçekten bana çok farklı bakış açıları kattı. Kendimi daha iyi tanımam konusundaki emeği de çok büyüktür. Bu süreci sağlıklı bir şekilde atlatabildiğime inanıyorum. İyi ki yollarımız kesişmiş.
b...
İnternet üzerinden ulaştım. Depresyon, gelecek kaygısı, saçkıran, aile içi sorunlar, özgüvensizlik, duyguları gösterememe gibi nedenlerle başvurdum. Süreç zorlu ve taşlıydı bizim için, ancak Tuba Hanım ile birlikte üstesinden geldik. Mezun oldum ve artık sadece sohbet etmek ve fikir almak için ara ara Tuba Hanım'ı ziyaret ediyorum. Kesinlikle tavsiye ederim.
Değerli yorumunuz için teşekkür ederiz...
Çocukluğuma dair problemlerim vardı ve bunları istemeden de olsa aileme yansıtıyordum. Sonunda psikolojik yardım almaya karar verdim ve bir arkadaşımın tavsiyesiyle Tuba hanıma randevu aldım. İyikide gitmişim birlikte çok yol ilerledik. Artık eşim ve çocuklarımla çok iyiyiz mutluyuz. Psikolojik yardım almaktan çekinmeyin ve Tuba hanıma gönül rahatlığıyla gelebilirsiniz. Oldukça samimi güler yüzlü ve çözüm odaklı bir doktor
• Tuba Güngör Aslan Muayenehanesi • Bireysel Terapi •
Tuba Güngör Aslan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Tuba Güngör Aslan, Psikoloji. Size Tuba Güngör Aslan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Yetişkin Terapisi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Aile Terapisi, Çift Terapisi, Psikoterapi, Evlilik Terapisi, Anne-Baba Eğitimi ve Danışmanlığı, Ağlama ve Öfke Nöbetleri, Çocuklarda Yeme Problemleri.
Tuba Güngör Aslan adresi nerede?Tuba Güngör Aslan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Esentepe Mahallesi Fsm Bulvarı Bahar sitesi D blok kat 3 daire 5 Bursa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Tuba Güngör Aslan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Tuba Güngör Aslan uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Tuba Güngör Aslan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Tuba Güngör Aslan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Tuba Güngör Aslan hangi dilleri konuşuyor?Tuba Güngör Aslan ile Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Tuba Güngör Aslan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Tuba Güngör Aslan tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Tuba Güngör Aslan hakkında ne düşünüyor?Toplam 59 hasta / danışan, Tuba Güngör Aslan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.