Gazi Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’nden mezun olduğum ilk günden bu yana, ağız ve diş sağlığını sadece tıbbi bir müdahale değil, kişiye özel bir sanat ve yaşam kalitesi artırımı olarak gördüm. Akademik eğitimimin bana kazandırdığı güçlü temelleri, meslek hayatım boyunca katıldığım eğitimler ve güncel teknolojik gelişmelerle sürekli zenginleştirdim.

Klinik Vizyonum ve Çalışmalarım

Cem Sarıtaş Diş Kliniği’nde, hastalarımı yalnızca birer "vaka" olarak değil, birer misafir olarak ağırlıyorum. Klinik pratiğimde önceliğim; ağrısız, konforlu ve estetik sonuç odaklı bir tedavi süreci yönetmektir.

Özellikle yoğunlaştığım alanlar:

• Estetik Diş Hekimliği: Gülüş tasarımı ve laminat veneer uygulamaları ile doğal ve çekici gülümsemeler oluşturmak.

• İmplantoloji: Eksik dişlerin yerine modern ve ömürlük çözümler sunmak.

• Restoratif Tedaviler: Diş dokusunu maksimum düzeyde koruyarak fonksiyonel kayıpları gidermek.

Yetişkin
Çocuk

Diş Hekimi Randevusu

Aydıntepe, 100. Yıl Cd. 83/A, Tuzla, İstanbul 34947

• Sigortası olan hastalar

• H

Tufan Hoca'ya kanal tedavisi için gitmiştim. Tedavi sürecinden gayet memnun kaldım. Herkese tavsiye ederim.

•  •

Tufan Bey'le referans aracılığıyla tanıştım. Kanal tedavisi için başvurdum. Kendisi çok ilgili ve kibar bir doktor, hastalara yaklaşımı hoşuma gitti. Tavsiye ederim.

• M

Bir tanıdığım aracılığıyla kendisine ulaştım; çok iyi bir hekim olduğunu söyledi. Ön dişlerime estetik bir işlem yaptırmak istiyordum. Hem iletişimiyle hem de yaklaşımıyla estetik kaplamalar yaptım; çok memnun kaldım. Tedaviler sırasında da ekstra hiçbir şikayetim olmadı. Yani hiçbir sorun yaşamadığım için yaklaşımıyla iletişimiyle ve tedavileriyle gayet memnunum; herkese tavsiye ederim.

• Z

Ablam aracılığıyla başvurmuştum Tufan Hoca'ya, ve ben 12 yıldır kimsenin bana vermediği güveni, sıcak yaklaşımı ve araya kesinlikle bir duvar koymadan ilgilendi. Yani şöyle açıklık getireyim: tedavi sürecim bitene kadar güler yüzlü tedavi sürecini her gelmeme rağmen anlatması, iğneye karşı olan fobimi bana unutturması en önemliydi. Tedavi sürecimde kesilmesi gereken dişler kesildi, çekilmesi gereken dişler çekildi, sonrasında komple kaplama yapıldı, çok memnun kaldım. Tedavi sürecim bitti ve soranlara kendisini tavsiye ediyorum her zaman. İyi ki Tufan Hoca diyorum.

• V

Yakın çevremin tavsiyesiyle randevu alıp gittim. Dişlerimde dolgu işlemi vardı. Beni güler yüzlü, işini severek yapan bir diş hekimi karşıladı; dişlerimdeki dolgu işlemini en hassas şekilde tedavi etti ve ardından diş temizliği konusunda da işlem yaptırdım. Çok memnun kaldım; kendisinden ayrıca çevremi kendisine yönlendiriyorum.

• Ç

Tufan Bey'e diş temizliği ve çocuklar için dolgu için başvurduk. Kendisinden ve tedaviden memnun kaldık. Tavsiye ederiz.

•  •

Sosyal medyadan ulaştım. Gömülü 20'lik dişim vardı, çekim yapıldı. Çok beyefendi, dürüst biriydi; işini ciddiyetle ve güler yüzle yapan bir doktordu. Çevreme tavsiye ederim.

• M

Tufan Bey'e kompozit bonding dolgu ve beyazlatma için başvurdum. Çok ilgiliydiler, en zor olan dolgu tutmayan dişlerimi çok güzel yaptı, çok memnun kaldım.

•  •

Tufan Temur hocama kanal tedavisi oldum. Anestezi uygulamasından işlemin uygulanmasına kadar eli çok hafifti, gayet ilgili, çok memnun kaldım. Kendisini tavsiye ederim.

• Z

Tavsiye üzerine Tufan Bey’e kanal tedavisi ve dolgu için gittim ve son derece memnun kaldım. Tavsiyem kesinlikle diş ile ilgili sorunlarını muayene olmadan karar vermesinler.