Psk. Tuğba İnce Aydın Adana'da Hizmet vermektedir.

Atatürk Caddesi, Seyhan, Adana 01130

• Sigortası olan hastalar

• Sigortası olan hastalar

Röportaj

Oğlumun dikkat süresi kısaydı ödevlere derslere odaklanmıyordu yapmak istemiyordu Tuğba hanım ile ilerlemeye başladık çok ilgili çocuklara yaklaşımı çok sevecen aileyle hep iletişim halinde bize de çok iyi geldi ebeveynler olarak biz de birçok şeyin farkına varıyoruz çok iyi gidiyoruz dikkat süremiz arttı evde çatışmalar azaldı hocam iyi ki var

• H

Hayatımda çoğuz şey olumsuz gidiyordu ilişkime aileme ve dostlarıma bunu çok yansıtmaya başlamıştım olumsuz giden şeylerimin benim takıntılarım ve kaygılarımdan olduğunu farkettim Tuğba hocamı bulup başladığım süreçte suan 5. Seansım oldu gitmeye devam ediyorum etrafımda fark etmeye başladı değiştiğimin daha takıntılarımın kaygılarımın azaldığını olumsuz diye gördüğüm şeyler benden de kaynaklı olduğunu anladım bu sürecimde gitmeye devam ediyorum.

• Aile Danışmanlığı  •

Oğlumun bazı sorunları için Tuğba Hanım'a başvurduk. Oğlumu anlaması ve onunla uyumlu olabilmesi benim için çok önemliydi. Birkaç seans sırasında bunu gayet iyi sağladı ve verimli sonuçlar aldık

• Randevu  •

• B

Esim ile problemler yaşıyoruz bunun için yardım almaya karar verdik ve gerçekten artık çok daha iyi iletişim kurabiliyoruz. iyi ki varsınız

• Çift Terapisi  •

Oğlum kreşe başladı uyum problemleri yaşadık okula gitmek istemedi sonra araştırdım tugba hanımı buldum çocuğuma yaklaşımı gerçekten harika ve içten sürecimiz harika çocuğum artık benden ayrılmakta zorlanmıyor

• Ö

İlişkimde iletişim problemi yaşıyorduk. Bu ikimizi de yıpratmıştı. Çift olarak destek almaya karar verdik, araştırdık ve Tuğba hanımı bulduk. İyiki de bulmuşuz sürecimiz beklediğimizden de iyi ilerliyor. Birçok şeyi konuştuk, birbirimize karşı içimizdekileri sağlıklı ifade edebiliyoruz. İkimiz de ilişkiden ne istediğimizi ne beklediğimizi biliyoruz ve daha da güzel olarak hocamla inancımız tam

• Online Danışmanlık Online Terapi  •

• B

Eşimle yaşadığımız şiddetli geçimsizliklerden kaynaklı boşanma noktasına gelmiştik birbirimize destek olmak için çift terapisi almaya karar verdik. Tuğba hoca ile başladığımızdan beri birbirimizi anlama konusunda yol kattetiğimizi düşünüyorum

• Psikoloji Randevusu  •

• Ç

Çocuğumun öfke problemlerinden kaynaklı oyun terapisine Tuğba hanımla başladık. Terapi sürecinde çocuğumun daha sakin ne istediğini bilen ve öfke kontrolü sağlama konusunda fayda sağladığını gözlemliyorum.

• Randevu  •

• I

Kızım 5 yaşında geceleri korkuyor ve tek uyumak istemiyor bu durumu çözemeyince oyun terapisine başlamaya karar verdik araştırdığımızda Tuğba hanımdan bu desteği almış kişilerin yorumları bizi çok etkiledi, bizimle sürekli iletişimde olması ve kızımıza olan içten yaklaşımı çok hoşumuza gitti korkularımızı ufak ufak yenmeye başlıyoruz çok mutluyuz

• Oyun Terapisi  •

Eşim ile birlikte çift terapisine başladık. Evliliğimiz içinde ki genel sorunlarımızı büyük ölçüde terapi sayesinde çözüme ulaştırdık. Birbirimizi daha iyi anladığımız bir süreci yaşıyoruz. Tuğba hanımın tavsiyeleri ile çok yol katettik. Terapilerimizin devamında da sorunlarımızı büyük ölçüde aşacağımıza inanıyorum.

• Çift Terapisi  •