Ümraniye Eğitim Ve Araştırma Hastanesi

Elmalıkent Mahallesi, Adem Yavuz Cad. No:1, Ümraniye 34764

• Sigortasız hastalar/danışanlar

• F

Tuğba hanıma SSVD için gittik, Ruptur riskinden dolayı, kasılma başladığı an tecrübeli dr ve ebe ilgisi gerekli
    kasılma başladığında tuğba hanımın ebesi ile irtibata olup kliniğe geçip, ebe vr dr nezlinde kasılma arttığında hızlıca hastahaneye geçke üzere anlaşıldı.
    doğum sancıları başladığında ebe öğlen 12de tuğba hanımın ebesine haber verdik, ebe evde durmamız gerktiğini döyledi, 17.00da sancılar artık doğum yapma sıklığına ulaştı, ebe bize hala evde durum dedi, 18.00da aralıksız sancı başlayınca zar zor arabaya bindirerek hastahene götürdüm. tuğba hanım bize numarasını vermediği için kendisinin bizi aramasını bekliyoduk 18.10da aradı,eşim sancıdan duramıyordoğum başladı hastahaneye gidiyoruz dedim
    dr hastahaneye 15dk mesafede, hastahaneye 18.35de vardım aradığımda evden çıkmaya niyeti yoktu, ebesinin bizim hastahaneye geldiğimizi anlamadığını söylüyordu
    dr 19.35de gelebildi, 19.44de bebeğim çocuk drsinin elindeydi, ruptur riskiyle, risk geçtikten sonra gelerek önlem alıyor

• başka bir yer Diğer  •

Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun

41.haftada gitmemize rağmen bizimle ilgilendi diğer doktorların aksine içimizi ferahlattı.Daha önce tanısaydım direkt kendisine giderdim

• başka bir yer Diğer  •

Profili düzenle veya yönet