Ataşehir Estethica Cerrahi Tıp Merkezi

Küçükbakkalköy Mahallesi Işıklar Cad. No: 28, Ataşehir 34750

Tuğçe hoca kendi dalın da profesyonel olmak ile beraber olabildiğine alakalı , sadece sonuç odaklı değil hastası’nın tedavi sürecinde ki takibi alternatif çözüm teknikleri ile günün sonun da sağlıklı ve güzel gülüşlere kavuşabilme adına kesinlikle memnun kalacağınız naif kibar harika bir (doktor) insan. Diş temizleme cihazından bile uzak durup (kaçan) biri olarak deformasyona uğramış diş ve ağız yapımı çok kısa bir zaman da (zirkonyum) ve diğer tedavi yöntemleri ile görsel anlam da beklentimin çok ötesinde bir görüntüye sahip olmamı herşeyden önemlisi sağlığıma kavuşmama vesile oldu. Başarılarınız’ın daim olması temennisi ile eksik olmayın hocam.Öneri konusun da ise şiddetle :) tavsiye ediyorum.

• Ataşehir Estethica Cerrahi Tıp Merkezi Diğer  •

• K

Alt ön 8 dişimde problem vardı, çarpık ve sürekli sararıyordu, başka bir diş kliniği bunu düzeltemeyeceğini söyledi, ancak Tuğçe hanım 1 hafta içinde bana sağlıklı dişlerle süper bir gülüş kazandırdı, Gülüşümü Güzelleştiren ellerinize sağlık doktor hanım.

• Ataşehir Estethica Cerrahi Tıp Merkezi Diğer  •

• Y

Diş hekimi korkusu olan biri olarak beni bile ikna etti ve 2 kanal tedavisi 2 dolgu yaptı ve hiç bir sey hissetmedim. İletişimi mükemmeldi süreci dakika dakika bana bıkmadan anlattı. O kadar memnun kaldım ki anestezi almadan diş temizligimi yaptırdım kendisine. Anlatacak kelime bulamıyorum ama tek kelimeyle harika bir hekim. Iyiki yolumuz kesişmiş hocamla.

• başka bir yer Diğer  •

Profili düzenle veya yönet