- Prematürite
Kayışdağı Mahallesi Raci Caddesi No:1, Ataşehir
Medikal Park Ataşehir
Kayışdağı Mahallesi Raci Caddesi No:1, Ataşehir 34755
b....y
Doktor Tülin Hanım ile ilgili sitedeki güzel yorumlara istinaden hiç tereddüt etmeden kendisine randevu alıp gittim. Gebeliğimde 32. haftamdayım. Beni gayet iyi karşıladı. Bu üçüncü doğumum olacak kısmetse. İlk Çocuğum sezeryan doğum, ikinci doğumum ssvd bu bilgileri kendisine ilettiğimde ben doğum tercihim ile ilgili hiç bir detay vermeden kendisi 2. doğum normal o zaman bu da inşallah bu şekilde olacak şeklinde net konuşması zaten beni yeterince memnun etti.Sezeryan ile normal doğum tecrübem olduğu için normal doğumun kolaylığı ve mucizesi benim için çok önemli ve iyi profesyonel bir doktor normal doğumu destekleyen ve teşvik edendir. Tülin Hanım Muayene boyunca çok ilgilendi. Doğum hikayelerimden bahsettim beni ilgi ile dinledi. Yorum yaptı. Tereddüt etmeden inşallah kendisi ile doğumumu gerçekleştireceğim. Tavsiye ederim.
• Medikal Park Ataşehir • Diğer •
C
c....ç
Kadın doğum doktoru TüliN EROĞLU, işini hakkıyla yapan, özverili, engin bilgi sahibi bir doktor olarak benim yüksek riskli geçen doğum sürecimi gayet profesyonel bir şekilde yürüttü .2. Çocuğum da Tülin hocamda dünyaya geldi. Benim için onunla yollarımızın keşişmesi çok büyük şanstır. Emeğinize sağlık.İyi ki sizin gibi doktorlar var
• Medikal Park Ataşehir • Diğer •
se...k
Hayatımda gördüğüm en profesyonel en kusursuz en bilgili doktor. Hepinizin yolunun kesişmesini isterim gerçekten mükemmel bir doktor 2 bebeğiminde doğumunda (normal doğum) takipli hastasıydım her an ulaşabiliyorsunuz ve o kadar yardımcı oluyor ki kusursuzluk abidesi doktorum size hayranım umarım herkes sizinle tanışacak kadar şanslı olur
• Avicenna Hastanesi Ataşehir • Normal (Vajinal) Doğum •
Y
y.....
Eşimin doğumu için doktor hanımla iletişime geçtik.Normal doğum isterken kendi kararımızla sezaryen doğuma dönüş yaptık. Doğum başarılı bir şekilde gerçekleşti. Oğlumuzu kucağımıza aldık. Profesyonelliğiniz ve ilgininiz takdire şayan
• Avicenna Hastanesi Ataşehir • Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu •
Doktor Tülin hanım oğlumun gebelik takibini yaparak doğumumu yaptırdı. 9 ay boyunca her aradığımda rahatlıkla ulaştım ve çok ilgilendi. Sayesinde sorunsuz ve çok rahat gebelik geçirdim. Allah bin kere razı olsun benim için bir abla gibiydi. Kendisine sonsuz teşekkür ediyorum.
• Avicenna Hastanesi Ataşehir • Normal (Vajinal) Doğum •
C
c....a
Eşimin kontrol ve doğum sürecini Tülin Hanımla bitirdik. Bilgisi, tecrübesi, güler yüzü ve her sorduğun soruya bıkmadan o kadar anlaşılır bir dille cevap veriyor olması biz de inanılmaz bir güven oluşturdu. Eşimin gece 01.00'de sancısı sıklaşınca doktoru aradık ve biz hastaneye varmadan doktorun orada olduğunu gördük. Eşimin suda doğum sürecinde o kadar pozitif yaklaştı ki çok kolay ( her ne kadar doğum kolay olmasa da) kesik vs yapılmadan tam anlamıyla doğal ve suda doğumu yaşadı. Kendisine çok çok teşekkür ediyoruz. Suda doğum, normal doğum ... düşünenler güven içinde gidebilir. Yolunuz açık olsun Tülin Hanım
si...n
Bir aydır ağrılı süren bir enfeksiyon sonucunda tülin hanımı ziyaret ettim. Bütün sorularınıza tatlılıkla sakinlikle cevap veren kafanız da hiç bir soru işareti bakmayan acil gereken müdahalede telefonlarınıza cevap veren mükemmel bir doktor. İyiki tanımışım kendisini.
ha...n
Gebeliğim boyunca ve doğum sonrasında her ihtiyacım olduğunda kendisine ulaşıp danışabildim.Süreç boyunca tek tek anlatıp bilgilendirdi, içtenlikle ve meslek aşkı ile ilgilendi benimle.Kendisine minnettarım.
b....o
Sistit ve enfeksiyon sebebiyle gittim.
Çok ilgili ve açıklayıcıydı.
Tüm ayrıntılar ile ilgilendi kendisini tekrar kontrol için ziyaret edeceğim.• Avicenna Hastanesi Ataşehir • Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu •
g....t
Ben 27. Haftalik hamileyken tavsiye uzerine doktor değişikliği yaparak Tülin hanıma basladim.. Keske daha once gitseymisim.. Sakin konuşması,her detayi guzelce aciklamasi ve benim icin en önemlisi soru sorduğumda bana donus yapmasi.. Dogumumu da Tülin hanimda gerçekleştirdim.. Kadin hastalıkları icin isim olursa yine kendisine gelmek isterim.. Herkese de tavsiye ederim
• Avicenna Hastanesi Ataşehir • Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu •
Tülin Eroğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Tülin Eroğlu, Kadın Hastalıkları Ve Doğum. Size Tülin Eroğlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu.
Tülin Eroğlu adresi nerede?Tülin Eroğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kayışdağı Mahallesi Raci Caddesi No:1 Ataşehir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Tülin Eroğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Tülin Eroğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Tülin Eroğlu hangi dilleri konuşuyor?Tülin Eroğlu ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Tülin Eroğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Tülin Eroğlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Tülin Eroğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Tülin Eroğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 32 hasta / danışan, Tülin Eroğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
- Ataşehir bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Ataşehir bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Ataşehir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Ataşehir bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Ataşehir bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları