Nöroloji Randevusu
BAEP - Beyinsapı İşitsel Uyandırılmış Potansiyelleri
Baş Ağrısı Değerlendirme
Tümünü gösterÖzgeçmiş
Hakkımda
2004 Yılında Akdeniz Üniversitesi Tıp fakültesinden mezun oldum. 2005 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp fakültesi Nöroloji Anabilim Dalı'nda uzmanl...
Daha fazlaHizmetler
Nöroloji Randevusu
Mimar Sinan Mahallesi, 1400. Sokak, Hidayet Hanım Apt, No:4, Daire:3, Konak, İzmir
Akupunktur Tedavisi
Girişimsel Ağrı Tedavisi
Hareket Bozukluklarında ve Migrende Botulinum Toksin Uygulamaları
Karotis Ultrasonu
Uzm. Dr. Turan Poyraz
Klinik Nörofizyoloji (Başlıca EMG ve Uyandırılmış Potansiyeller)
Kuru İğne Tedavisi
Tetik Nokta Tedavisi
VEP - Görsel Uyandırılmış Potansiyeller
Hasta / Danışan Görüşleri
se...n
8 yıldır tanıdığım doktorum, hastalığımın(MS) tanı ve tedavisinde her zaman önemli rol oynayan tecrübe ve bilgilerine güvendiğim mükemmel bir insan başarılarınızın devamını dilerim.
d.....
2015 yılında tanıştım turan beyle
Hem onunla hem de ms letanim tedavim endiselerim hepsini birlikte astik.insana herseyden once inanılmaz güven veren alanında çok iyi bi doktor. Ben kendim ve ms im adına en büyük şansımız diyebilirim.
d.....
Ben MS hastasıyım,teşhisimi kendisi koydu. 2015 yılında Mart ayından beri Turan Bey'in takibindeyim.Bence bu branşta, bu konuda kendisinin çok iyi bir hekim olduğunu düşünüyorum.Çok iyi bir hekim olduğunu biliyorum.Şuanda iyi giden bir durumdayım.Doktor ve hasta ilişkisi olarak çok iyi bir durumdayız.Onun bana uyguladığı tedaviler ve diyet programlarıyla gayet iyiyim.
Yaklaşık 7 yıldır hastasıyım, bence görüp görebileceğiniz en iyi nöroloji uzmanlarından birtanesi.Hastasının psikolojisini anlayıp ona göre davranan doktorum. Ben MS hastasıyım, mükemmel ötesi, hastasına kırılacak bir eşya gibi davranan bir doktor.Yaşam kalitemi yükseltmek için, yaşadığım bazı semptomları azaltmak için bazı tedaviler uyguluyor.Tedavisi olmayan bir hastalık ama ben kendimi uyguladığı tedaviler sonucu daha iyi hissediyorum, hayatım boyunca Turan Bey'in hastası olacağım.
Turan hocamızla 7 yıl önce tanıştık babamın rahatsızlığı sebebiyle.Babam alzheimerdı.Turan hocam benim de doktorum oldu, migren ve kas hastalıklarım var. Bir doktorda aranılan özellikler nelerdir deseler güler yüz, samimiyet ve güven derim.Turan Bey'in odasına ilk girdiğimizden itibaren güven ve inanç verdi.Birçok deneyimimiz oldu ama Turan Bey hastasını dinliyor samimiyetle.Çözüm için elinden gelenin fazlasını yapar. 7 yıldır sürekli gidiyorum.Etrafımda bu tür hastalığı olanları Turan Bey'e yönlendirdim. Kendisi ulaşılabilir bir doktor 7-24 olarak.Güler yüzü,başarısı,alanında uzman.Turan Bey'i tek geçiyorum ve hala da aralıklarla kontrole giderim.Tüm hastalarına aynı davranıyor yapısı gereği, özelliği bu.Turan Bey'e herşey için her zaman teşekkür ederim,iyi ki var ve iyi ki bizim doktorumuz oldu.Tedavim çok çok iyi sonuçlandı.Ben de babam da aralıklarla kontrollerimize devam ediyor.İleri derecede migren hastasıyım, kendisi sayesinde sağlıklı ve rahat bir hayatımız var benim de babamın da.
Araştırarak ulaştım kendisine.Mükemmel bir doktor diyebilirim.Eniştemin parkinson tedavisi için gittik, çok memnun kaldık.Değişim olarak çok farklılık oldu.Kullanılan ilaç tedavisinden sonra titremeleri kalmadı.
f...
Turan Bey harika bir doktor annemi 6 yıldır devamlı olarak Turan Bey'e götürüyorum. Epilepsi hastası ve beyinde küçülme var ve doktorumuzdan çok ama çok memnunuz. Gerek güler yüzlülüğüyle gerek ilgisiyle her konuda yardımcı oldu. Tedavi sürecimiz başarılı ilerliyor. Turan Bey'e buradan sonsuz teşekkürlerimi yolluyorum..
yu...6
Turan beyle tanıştığımızda hamileydim ve eşimin ağrıları beni çok mutsuz ediyordu Manisada gitmediğimiz doktor kalmadı eşim ameliyattan sonra başlayan ve sürekli ağrıyan ter içinde ibde bırakan bir hastalığı vardı doktorlar hep psikolojik dediler turan beyin ilaç tedavisi ve iğne tedavisi ile geçti şimdi çok iyi eşim
v.....
Soğuk algınlığı ile başlayıp el ve ayaklarda uyuşma ile devam eden hastalığıma tam 5 hastane gezdikten sonra tesadüfen Turhan hocaya randevu aldım. 6 gün hastanede yattım ve sağlığıma kavuşarak taburcu oldum.
el...5
Turan beye o kadar hastane gezdikden sonra tesadüfen denk geldim. Annemin vertigo rahatsızlığı olduğunu öğrendik sayesinde ve 1 hafta hastanede kaldık ilgisi bilgisi sayesinde annem hastalığını yenmek üzere..
Şimdi ben rahatsızım sağolsun Turan hocam sayesinde toparlanmaya başladım...
İlgisi sohbeti samimiyeti mükemmel bir doktor.. Tekrar tekrar teşekkür ederim kendisine herşey için....
Tuğçe
Hakkımda