San Francisco, ABD’de University of California at San Francisco (UCSF), Endokrin Cerrahi Biriminde Clinical Research Fellow olarak çalıştı. Ayrıca, Ohio, ABD ‘de Cleveland Clinic’de Endokrin Cerrahi Biriminde Visiting Professor olarak bulundu.Lisans ve lisansüstü düzeylerinde Endokrin Cerrahi alanında (tiroid ve paratiroid hastalıkları) dersler ve konferanslar vermektedir. Halen Endokrin cerrahi alanında hastalarının tedavi ve takiplerini aktif olarak yapmaktadır.
Bilimsel Kuruluşlara Üyelik:
International Society of Surgery
International Association of Endocrine Surgeons
Türk Cerrahi Derneği
Ulusal Travma ve Acil Cerrahi Derneği
Bursa Cerrahi Derneği
Araştırma ve İlgi Alanları:
Araştırmaları endokrin cerrahi alanında yoğunlaşmıştır. Özellikle tiroid ve paratiroid cerrahisi en yoğun olarak çalıştığı alandır. Dünyada tiroid cerrahisinde damar kapatma cihazlarının kullanımı ile ilgili ilk sonuçlardan birini yayınlamıştır. Tiroid cerrahisi sonrası kan kalsiyum değişikliklerini incelemiştir. Ayrıca ilk defa Türkiye’de primer hiperparatiroidizm nedeni ile ameliyat edilen hastaların karakteristikleri ve Batı ülkeleri ile aralarındaki farkları inceleyen çalışmaları yayınlamıştır.
İlgi alanları içerisinde aşağıdakiler sayılabilir:
Endokrin cerrahisi
Tiroit Ultrasonografisi
Total Tiroidektomi
İç Guatr Ameliyatı
Türkay Kırdak Muayenehanesi
Yenikaraman Mahallesi Sanayi Caddesi No:150/16 Umi Plaza, Osmangazi, Bursa 16150
- Sigortası olan hastalar
C
ca...
Tiroid nodülü ameliyatımı Türkay Kırdak hocam gerçekleştirdi. Ameliyat öncesi yaşadığım stres anlatılmaz, ama hocam sayesinde her şey o kadar kolaylaştı ki..Daha ilk görüşmeden itibaren sakinliğiyle, açıklayıcı anlatımıyla ve güler yüzüyle bana inanılmaz bir güven verdi. Hastasını gerçekten dinleyen, anlayan, sabırla açıklayan bir doktorla karşılaşmak çok büyük şans! Hassas yapım sebebi ile muayenede “kolonya isteyen ilk hastası” olarak tarihe geçtim ama hocam gülümseyerek karşıladı, beni rahatlattı, moral verdi. Bu kadar stresli bir süreci bile gülümseyerek hatırlayabiliyorsam, bu tamamen onun sayesinde.Türkay hocam hem işinde titiz hem de insan yönüyle çok özel biri. İyi ki yollarımız kesişmiş, iyi ki ameliyatımı o yapmış. Gözüm kapalı herkese tavsiye ederim.
• Türkay Kırdak Muayenehanesi • Dikişsiz Tiroid Cerrahisi •
Tiroid kanseri nedeniyle olduğum ameliyat sürecinde … hocamdan büyük destek gördüm. Hem tecrübesi hem de hasta yaklaşımı sayesinde çok rahat ettim. Ameliyat sonrasında da her soruma sabırla cevap verdi. İyi ki kendisine denk gelmişim, gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
gü...h
Doktor bey ile troidimde kötü görünümlü bi nodül için yollarımız kesişti kendisi çok naif çok kibar ve harika bir doktor açıklayıcı ve insanın içini ferahlatıcı yanıda müthiş,kendisi hu işin duayeni yanlızca yanında çalışan asistan ın telefon görüşmemizdeki tavırları hiç hoş değildi türkay beyin daha sakin işini severek yapan profesyonel biri ile çalışmasını beklerdim ..
me...z
Anneme zehirli guatr nedeniyle tam tiroid ameliyatı yapıldı. Dr. Türkay Kırdak ile tanıştığımız ilk andan itibaren hem çok ilgili hem de güven veren bir yaklaşım sergiledi. Ameliyat öncesi süreci detaylıca açıkladı, tüm sorularımızı sabırla yanıtladı. Ameliyat mükemmel geçti, annemin sesinde kısılma bile olmadı ve iyileşme süreci de sorunsuz ilerledi. Doktorumuzun profesyonelliği, deneyimi ve titizliği sayesinde bu zorlu süreci oldukça rahat ve güvenle geçirdik.Gerçekten çok başarılı bir doktor ve herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederiz.
• Türkay Kırdak Muayenehanesi • Zehirli Guatr Ameliyatı •
nu...k
Önce bir çok doktora gittik annem daha önceden zehirli guatırdan 40 sene önce
ameliyat olmuş. Şimdi yine tekrarladı. Biyopsileri şüpheli geliyordu. ameliyat dediler. Boğazı'nın delik kalacağını ve sesini kaybedebilir dediler diyer hastalara oranla daha riskli denildi. Türkay hocam sakın tavrı güler yüzü ile titizlikle ilgilenmesiyle bize güven verdi. Türkay bey hakkında ki yorumları okudum hepsi olumluydu herkes mutlu olmuş. Türkay hocama annem ameliyata girmeden önce kiliniğindey ken dedim ki hocam orda ki yorum yapan sevinen insanlardan olmak istiyorum.16.04 2025 de öyle de oldu çok mutluyum. Annem harika durumda çok güzel çikti ameliyattan hocamız çok titiz. kesinlikle gözünüz kapalı gidin Allâh kendisinden razı olsun ben minnettarım. sorunsuz çikti ameliyattan.sesi de kısılmadı boğazı delik de kalmadı Allah razı olsun hocamdan.. Hep daim olun hocam• Türkay Kırdak Muayenehanesi • Tiroid Cerrahisi •
ha....
Babamın guatr problemi ile ilgili yoğun araştırmalarımız sonucu, yakın arkadaşımın da tavsiyesi ile gittiğimiz doktorumuz sayın Türkay Kırdak 'tan çok memnun kaldık. Babamın guatr rahatsızlığı çok ileri seviyedeydi,akciğerine kadar yaklaşmış durumdayken, kaburga bölgesi kesilmeden çok zor olan ameliyatımız kendisi sayesinde çok başarılı geçti. Çok memnun kaldığımız için aynı problemi yaşayan diğer hastalara şifa olacağını düşündüğümden bu deneyimimizi ve memnuniyetimizi paylaşmak istedim.
Herkese sağlıklı günler dilerim ...• Türkay Kırdak Muayenehanesi • Guatr Ameliyatı •
me...k
Kızımın yaklaşık 3 senedir çözemediğimiz paratiroid adenomuna bağlı böbrek taşı oluşumu ve başarısız geçen bir paratiroid adenomu ameliyatı sonrası Türkay Hocamız ile yollarımız kesişti. Bulunamayan adenomu tek seferde eliyle koymuş gibi bulup nokta atışı yaparak başarılı bir operasyon ile temizledi ve bu süreç boyunca sakinliği, verdiği güven ile içimizi rahatlatan müthiş bir doktor kendisine şükranlarımızı sunar ve tiroid sorunları olan tüm hastalara şiddetle tavsiye eder tüm hastalara şifalar dilerim.
di...k
Herkesin hayatın da bir Türkay hoca olmalı ilgisi alakası bilgisi o kadar iyi ki on gün önce babama papiller tiroid karsinoma teşhisi kondu hemen ameliyat planladı ameliyatı yaptı tiroid ve lenfleri aldı babam ameliyattan sonra sağlığına kavuştu sesin de en ufak bir değişiklik olmadı iyi ki siz hocam iyi ki iyi ki
• Türkay Kırdak Muayenehanesi • Tiroid Kanseri Cerrahisi •
se...ğ
Annem ilk guatr ameliyatını 1997 yılında devlet hastanesinde oldu. Beş yıl sonra guatr tekrar büyümeye başladı ve biz o zamandan beri farklı hekimlere başvurduk fakat hiç bir sonuç alamadık ikinci ameliyat olduğu için hep çok riskli tehlikeli olduğu söylendi ve kimse ameliyat sorumluluğunu almadı. Son altı ayda omzuna kadar hızlı bir büyüme şişme oldu çok endişe ettik. Yakınını ameliyat etmiş bir tanıdığımızın tavsiyesiyle kıymetli Türkay hocamıza ulaştık iyiki ulaştık ilgili ve kibar yaklaşımıyla titizliği en ince ayrıntısına kadar bizi bilgilendirmesiyle son derece güven hissettiren tavrıyla bizi çok rahatlattı ve ameliyat kararı alındı. Türkay hocam 27 Aralıkta yedi saat süren çok başarılı bir ameliyat gerçekleştirdi. annem şu anda çok iyi yeniden doğmuş gibi sonsuz minnettarız
• Türkay Kırdak Muayenehanesi • Guatr Ameliyatı •
Z
ze...
Güler yüzüyle,ilgi ve alakasıyla son derece memnun kaldım.Verdiği güven sayesinde senelerdir büyüyen tiroidimden kurtuldum. çok rahat bir ameliyat geçirdim. Buradaki yorumları okumak cerrah arayışında çok etkili oldu.
• Türkay Kırdak Muayenehanesi • Tiroid Cerrahisi •
Türkay Kırdak isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Türkay Kırdak, Genel Cerrahi. Size Türkay Kırdak tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Genel Cerrahi Randevusu, Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Preoperatif Değerlendirme, Robotik Cerrahi, Da Vinci Robotik Cerrahi, Robot Destekli Cerrahi, Tiroid Cerrahisi, Tiroidektomi, Tiroid Kanseri Cerrahisi, Guatr Ameliyatı.
Türkay Kırdak adresi nerede?Türkay Kırdak şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yenikaraman Mahallesi Sanayi Caddesi No:150/16 Umi Plaza Bursa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Türkay Kırdak isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Türkay Kırdak online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Türkay Kırdak isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Türkay Kırdak, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Türkay Kırdak isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Türkay Kırdak tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Türkay Kırdak hakkında ne düşünüyor?Toplam 83 hasta / danışan, Türkay Kırdak hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Türkay Kırdak hangi sigortaları kabul ediyor?Türkay Kırdak, sigortanın mevcut olup olmadığını belirtmedi. Sigortanızı kapsayıp kapsamadığını veya yalnızca sigortasız hastaları kabul edip etmediğini öğrenmek için önce Türkay Kırdak ile iletişime geçmenizi öneririz.