1984 yılında Sivas’ ta doğdum. Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi’ nden 2008 yılında mezun oldum. Genel cerrahi uzmanlığımı Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ nde, gastroenteroloji cerrahisi yandal uzmanlığımı Abant İzzet Baysal Üniversitesi’ nde tamamladım. Yandal uzmanlık eğitim sürecinde 6 ay süre ile Dokuz Eylül Üniversitesi’ nde, 1 ay süre ile Ankara Üniversitesi’ nde karaciğer nakli, HIPEC (sıcak kemoterapi) ve laparoskopik kolorektal cerrahi alanlarında çalıştım. Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ nde robotik cerrahi üzerine 1 yıl çalıştım. Daha sonra 1 yıl süre ile İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ nde ERCP ve safra yolları cerrahisi üzerine çalıştım. 2019 yılından itibaren Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ nde ve Bursa Şehir Hastanesi' nde; obezite cerrahisi, kanser cerrahisi ve ERCP alanlarında hizmet verdim. 2022 yılında Gastroenteroloji Cerrahisi alanında doçentlik ünvanı almaya hak kazandım.

Nev Esentepe Hastanesi

Esentepe, Mudanya Yolu Cad. No:169, Nilüfer 16130

• Sigortası olan hastalar

Genel Cerrahi Randevusu

Esentepe, Mudanya Yolu Cad. No:169, Nilüfer

Nev Esentepe Hastanesi

Röportaj

• Ö

Mide fıtığı ve reflü ameliyatımı gerçekleştiren ufuk hocam ve ekibi çok ilgili idi sorunsuz bir süreç oldu

• Ş

Ufuk beye tüp mide ameliyatı oldum. Kendisi ameliyat öncesi ve sonrasında güler yüzüyle ve profesyonelligiyle bana çok yardımcı oldu. Ameliyatim sayesinde çok güzel geçti kendisinden ve ekibiinden çok memnun kaldım yolunuz açık olsun saygılar....

• Nev Esentepe Hastanesi Obezite Cerrahisi  •

• H

2 yıl önce eşimin mide ameliyatını yaptı çok profesyonel ve çok güler yüzlü bir doktor hakkınız ödenmez emeğinize sağlık

• Nev Esentepe Hastanesi Diğer  •

• P

Hastanız B
    üşra Uz olarak Dr Bey'e tüp mide ameliyatı sürecinde başından beri ilgi
    alaka ve güvenilirliği güleryüzlü olması her sorununuza çözüm olması hemen ulaşabilir
    olması ile çok çok memnun kaldım bu ameliyatı
    sorunsuz bir şekilde atlatmam ve hedefime ulaşmış olmamım verdiği mutluluk
    paha biçilemez.

• başka bir yer Diğer  •

Babamın kolon kanseri nedeniyle geçirdiği zorlu süreci, ancak alanında uzman, güven veren ve özverili bir ekip sayesinde başarıyla atlatabildik. Bu süreçte bizim için en büyük şans, Doç. Dr. Ufuk Arslan ve kıymetli ekibiyle yollarımızın kesişmesiydi.

Doç. Dr. Ufuk Arslan yalnızca tıbbi bilgisiyle değil, aynı zamanda hastasına yaklaşımı, açıklayıcı iletişimi ve her an yanımızda hissettirdiği güven duygusuyla bizleri derinden etkiledi. Ameliyat öncesi ve sonrası süreçteki profesyonelliği ve insani yaklaşımı sayesinde hem babam hem de ailemiz bu süreci çok daha rahat bir şekilde geçirdi.

Ameliyatın zorluğuna rağmen hem kolon kanseri hem de safra kesesi operasyonları başarıyla tamamlandı ve babam kısa sürede toparlandı. Bu başarıda emeği geçen tüm ekibe en içten dileklerimizi sunuyoruz. Sağlık hizmetinin sadece bir tedavi değil, aynı zamanda bir moral ve güven kaynağı olduğunu bize gösterdiler.
    Saygılarımızla, Kenan DEMİR ve ailesi..

• M

Çevremden ve internetten araştırmalar sonucu mide rahatsızlığım dolayısı ile Ufuk Arslan Bey' den randevu aldım. Bahsedilği gibi çok iyi bir doktor ve ilgi alakası ve güler yüzü ile insana güven veriyor. Ameliyatım ve sonrasında hiçbir sıkıntı çekmedim. Övgüleri hakeden bir doktor.

• B

Tüp mide ve safra kesesi ameliyatı sonrasında çok memnun kaldım kusma mide bulantısı gibi sıkıntılar yaşamadım ne zaman doktor beye ulaşmak istesem ulaşabildim diyetisyeni olsun hastane koşulları ilgi alaka çok güzeldi aşırı memnunum korkmayın ufuk bey yanınızda. Hocamıza minnettarım.

• Nev Esentepe Hastanesi Obezite Cerrahisi  •

Ufuk bey safra ameliyatımı yaptı gayet ilgili bir doktor. Ameliyat sürecinde hiç zorlanmadım ve tüm kaygılarını doktor bey hafifletti. Şimdi çok iyiyim çok şükür.

• Ö

87 yaşındaki babamızın safra kesesinde yaklaşık bir yıldan beri devam eden iltihaplanma sıkıntısı vardı aynı zamanda beraberinde taş da oluşmuştu yaklaşık bir yıldan beri çok zorlu bir süreç yaşıyorduk ta ki doktorumuz Ufuk Bey ile tanışıncaya dek. Daha önce birçok doktorun yaşı ve genel sağlık durumu sebebiyle ameliyat edemeyeceklerini söyledikleri babamı ameliyat edebileceğini ve hem taş hem de bu iltihap sorunundan kurtulabileceğimizi söyledi .Bu süreç boyunca bize sürekli güven telkin etti, onun rahatlığı işine olan inancı sayesinde bizler de endiselerimizden kurtulduk ve ameliyata karar verdik. Çok başarılı bir ameliyat sürecinden sonra şu an babam sağlığına kavuştu.Doktorumuzu herkese gönül rahatligiyla tavsiye ederiz.

• G

Dr. Ufuk ARSLAN Bey ve ekibine ilgisi, bilgisi ve tüm süreçteki desteği harikaydı. Kendisini internetten öğrenerek gittim. Sorduğunuz tüm soruların karşılığı var, alanında çok yetkin bir hekim. Eve gelince Tv Kanallarındaki bilgilendirmelerini ve sosyal medyada yaptığı bilgilendirmeleri dinledim. Ameliyat diye bir ısrarının olmaması beni çok etkiledi. Önce dinledi,sonra yorumladı. Sürecin artı ve eksi yönlerini anlattı. Mide ameliyatı oldum. Şu an 8. günümdeyim hiçbir sıkıntım yok. Ekip de çok güleryüzlü. Doktorum, ekibi ve Nev Esentepe Hastanesi de mükemmeldi.