0850… Ücret öğren

Genel cerrahi alanındaki uzmanlığımı, uzun yıllara dayanan üst düzey yöneticilik tecrübemle birleştiren bir tıp doktoruyum. Kariyerim boyunca hem cerrahi müdahalelerdeki titizliğimi korumayı hem de sağlık kurumlarının yönetimsel süreçlerinde stratejik roller üstlenmeyi ilke edindim.

Doçent Doktor unvanıyla akademik ve klinik çalışmalarıma devam ederken, modern cerrahi tekniklerin uygulanması ve geliştirilmesi konusundaki birikimimi hastalarımın hizmetine sunuyorum.

Yönetim Deneyimi ve Kariyer Yolculuğum

Sağlık yönetimi alanında üstlendiğim kritik görevler, vizyonumu genişleten en önemli basamaklar oldu:

• YYÜ Dursun Odabaş Tıp Merkezi (2019 - 2023): Dört yıl boyunca yürüttüğüm Başhekimlik görevi süresince, merkezin hizmet kalitesini artırmak, akademik ve idari personelin koordinasyonunu sağlamak ve hasta memnuniyetini en üst seviyeye taşımak adına kapsamlı projeler yürüttüm.

• SBÜ Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi (2017 - 2018): Bölgenin en önemli sağlık komplekslerinden birinde Başhekim olarak görev yaparak, yoğun operasyonel süreçlerin yönetimini ve kurumsal dönüşüm çalışmalarını başarıyla gerçekleştirdim.

Tıp dünyasındaki gelişmeleri yakından takip eden, eğitime ve sürekli gelişime inanan bir cerrah olarak; kazandığım bu idari ve klinik tecrübeyi, sağlık sektörüne değer katmak amacıyla kullanmaya devam ediyorum.

Yetişkin

Ödeme yöntemleri

• Nakit

Görüşler

• K

HASTALARINA KARŞI ÇOK SAMİMİ VE CANDAN.

•  •